La nostra selecció afegir tot a la cistella
Propera aparició: 17/11/22
The Darkening

Sunya Mara
Només ella pot fer front a la tempesta.

En aquesta apassionant i èpica novel·la de fantasia, l'única esperança d'una ciutat atrapada al centre d'una tempesta maleïda rau en la filla d'uns revolucionaris caiguts en desgràcia i en un príncep aterrit del seu tron.

La Vesper Vale és filla de revolucionaris caiguts en desgràcia. Dotze anys enrere, la reina va sentenciar la seva mare a morir a la Tempesta que envolta la ciutat i maleeix a tothom qui la toca. Des d'aleshores, la Vesper i el seu pare han viscut amagats.

Quan els soldats de la reina, liderats per un príncep paranoic, capturen el seu pare, la Vesper farà el que calgui per salvar-lo.

Però aleshores la Vesper fa un descobriment relacionat amb la mort de la seva mare, i haurà de prendre una decisió per salvar la seva ciutat: confiar els secrets de la seva família al príncep, o seguir els passos de la seva mare i entrar a la Tempesta...

Una història de rebel·lió, romanç i aventura. Una apassionant novel·la de fantasia.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Lluna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 408   ·  Mides: 15 x 21,5
· EAN: 9788424673635
· PVP: 18,22 / 18,95 €


Propera aparició: 17/11/22
The Darkening

Sunya Mara
Solo ella puede hacer frente a la tormenta.

Vesper Vale es hija de revolucionarios caídos en desgracia. Doce años atrás, la reina sentenció a su madre a morir en la Tormenta que rodea la ciudad y que maldice a todo aquel que la toca. Desde entonces, Vesper y su padre han permanecido escondidos.

Cuando los soldados de la reina, liderados por un príncipe paranoico, capturan a su padre, Vesper hará lo que sea necesario para salvarlo.

Incluso armarse con el peligroso libro de magia experimental de su padre.

Incluso infiltrarse en la brigada de élite de soldados-magos del príncipe.

Incluso colarse en el frío corazón del joven monarca.

Pero entonces Vesper hace un descubrimiento relacionado con la muerte de su madre, y tendrá que tomar una decisión para salvar su ciudad: confiar los secretos de su familia al malvado príncipe, o seguir los pasos de su madre y adentrarse en la Tormenta.

Una historia de rebelión, romance y aventura. Una apasionante y épica novela de fantasía.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Luna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 408   ·  Mides: 15 x 21,5
· EAN: 9788424673642
· PVP: 18,22 / 18,95 €


Propera aparició: 17/11/22
A la recerca del temps perdut
Una tria per a lectors amb poc temps
Marcel Proust
Coincidint amb el centenari de la cèlebre A la recerca del temps perdut, presentem una acurada selecció d'alguns dels millors fragments d'aquesta obra magna.

Escrita per Marcel Proust entre el 1908 i el 1922 i publicada originalment en set volums, en A la recerca del temps perdut es relata, en primera persona, la vida d'un jove d'una família burgesa de París que vol ser escriptor, però sobretot és la història de la seva vocació. La narració, circular, comença al final de la història, en el moment en què el protagonista es convirteix en escriptor i comença la redacció del llibre que el lector té entre les seves mans.

Un volum que busca ser l'escletxa d'entrada al món dels records d'A la recerca del temps perdut i revelar al lector del segle XXI una realitat que, en un joc de subtilesa inigualable, és més real que la pròpia experiència quotidiana, destinada a perdre's en el temps.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "El cercle de Viena"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 320   ·  Mides: 15,3 x 23,3
· EAN: 9788418908729
· PVP: 25 / 26 €


Propera aparició: 17/11/22
Mitos nórdicos
Historias de Odín, Thor y Loki
Kevin Crossley-Holland
Un libro que devuelve a la vida a los dioses vikingos como nunca antes lo habían hecho.

Con textos adaptados de las fuentes originales, aptos para todos los públicos, este libro relata algunas de las historias más célebres del ciclo mitológico escandinavo, en torno a las figuras de Odín, Thor y Loki, los dioses más queridos de este panteón tan singular.

Así, el lector de este libro conocerá, entre muchas otras historias, cómo Odín adquirió el conocimiento de las runas, cómo Thor se hizo con su martillo eterno o, solamente, algunas de las correrías del travieso dios Loki.

Una obra bellamente ilustrada que hará las delicias de Vikingos, El último reino y El seños de los anillos.

"Kevin Crossley-Holland es un maestro." Neil Gaiman"Una maravilla invernal de fatalidad, esperanza, crueldad e imaginación. Un regalo para ser releído infinidad de veces." New Statesman

"Un libro ideal para los recién llegados a este fascinante mundo y para los que ya lleven un tiempo en él. Ambos quedarán prendados." The Guardian


· Editorial: Bridge (castellano)
· Col·lecció: "Bridge"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 240   ·  Mides: 23 x 27
· EAN: 9788418253157
· PVP: 24,04 / 25 €


Propera aparició: 17/11/22
La felicitat conjugal

Lev Tolstoi
Una tendra història d'amor basada en el seu propi matrimoni.

Aquesta bellíssima història gira al voltant de l'amor vertader: aquell que no es basa únicament en la passió i les emocions del primer enamorament, sinó en el sentiment que apareix després, que requereix una estima profunda i un esforç mutu per tenir un futur en comú.

La protagonista és Maria Alexandrovna, una jove que s'enamora del seu tutor, Serguei Mikhailovitx. La parella d'enamorats es casa i viu feliç durant un temps, sentint la plenitud de conèixer una intimitat compartida... fins que es trasllada a Sant Petersburg, on l'èxit social de la Maria entre l'alta societat desperta la gelosia d'en Serguei i suscita en ella el desencantament davant d'una relació de la qual només queden els recels.

L'obra més personal i bella de Tolstoi.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Petits Plaers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 144   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788418908743
· PVP: 14,42 / 15 €


Propera aparició: 17/11/22
La felicidad conyugal

Lev Tolstoi
Una tierna historia de amor basada en su propio matrimonio.

Esta bellísima historia gira en torno al amor verdadero: aquel que no se basa únicamente en la pasión y las emociones del primer enamoramiento, sino en el sentimiento que aparece después, que requiere una estima profunda y un esfuerzo mutuo para tener un futuro en común.

La protagonista es María Alexandrovna, una joven que se enamora de su tutor, Serguei Mijalovich. La pareja de enamorados se casa y vive feliz durante un tiempo, sintiendo la plenitud de conocer una intimidad compartida hasta que se trasladan a San Petersburgo, donde el éxito social de María entre la alta sociedad despierta los celos de Serguei y suscita en ella el desencanto ante una relación de la que solo quedan los rescoldos.

La obra más personal y bella de Tolstoi.


· Editorial: Ediciones Invisibles
· Col·lecció: "Pequeños Placeres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 144   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788412401998
· PVP: 14,42 / 15 €


Propera aparició: 03/11/22
La bruixa Ring Ring 1. La guardiana del bosc

Alicia Teba
La màgia més poderosa d'una bruixa és al seu cor. La Lily és una aprenent de bruixa i guardiana del bosc. Viu amb la seva àvia Menta en una encantadora cabana al bosc. Pot parlar amb els animals i està aprenent a fer màgia amb pocions i encanteris que llança amb la seva vareta.

La Lily és divertida, afectuosa i valenta. Li agrada molt dibuixar i porta a tot arreu un quadern on apunta receptes màgiques i dibuixa animals.

A la Lily li encanta volar amb la seva escombra, que té incorporat un manillar de bici amb un timbre. Els animals l'anomenen la bruixa Ring Ring pel soroll que fa aquest timbre: quan senten aquest so saben que la Lily arriba al rescat!
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Narrativa Singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 72   ·  Mides: 15 x 21
· EAN: 9788424672720
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 03/11/22
La bruja Ring Ring 1. La guardiana del bosque

Alicia Teba
La magia más poderosa de una bruja está en su corazón.

Lily es una aprendiz de bruja y guardiana del bosque. Vive con su abuela Hierbabuena en una encantadora cabaña en el bosque. Puede hablar con los animales y está aprendiendo a hacer magia con pócimas y hechizos que lanza con su varita.

Lily es dulce, cariñosa y valiente. Le gusta mucho dibujar y lleva a todas partes un cuaderno donde apunta recetas mágicas y dibuja animales. A Lily le encanta volar con su escoba, que tiene incorporado un manillar de bici con un timbre. Los animales la llaman la bruja Ring Ring por el ruido que hace el timbre: cuando oyen ese sonido saben que ¡Lily llega al rescate!
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Narrativa singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 72   ·  Mides: 15 x 21
· EAN: 9788424672744
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 03/11/22
La bruixa Ring Ring 2. El sortilegi de pluja

Alicia Teba
Una aprenent de bruixa amb una missió: convertir-se en la millor guardiana del bosc.

No hi ha res més desesperant per una bruixa que intentar fer un encanteri i que no li surti com caldria. L'encanteri de pluja és un dels més difícils i a la Lily li surt fatal. Ha aconseguit fer pluja de castanyes, de confeti i, en una ocasió, fins i tot de galetetes. Però la Lily ha d'aprendre com fer aquest encanteri. Perquè l'aigua és vida i sense aigua no hi ha bosc.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Narrativa Singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 72   ·  Mides: 15 x 21
· EAN: 9788424672737
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 03/11/22
La bruja Ring Ring 2. El hechizo de lluvia

Alicia Teba
Una aprendiz de bruja con una misión: convertirse en la mejor guardiana del bosque.

No hay nada más desesperante para una bruja que intentar hacer un hechizo y que no le salga como debería. El hechizo de lluvia es uno de los más difíciles, y a Lily le sale fatal. Ha conseguido que lluevan castañas, confeti y, en una ocasión, incluso galletitas. Pero Lily tiene que aprender a hacer este hechizo. Porque el agua es vida y sin agua no hay bosque.
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Narrativa singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 72   ·  Mides: 15 x 21
· EAN: 9788424672751
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 03/11/22
Mites i ciència
Descobreix l'explicació científica que hi ha darrere dels mites
Pere Estupinyà, Blanca Torres i Laia Pàmpols (il·lustr.)
Pot la ciència explicar els mites?

Us recordeu preguntant una i altra vegada: Per què? Per què? Per què? Igual que vosaltres, totes les persones, en totes les èpoques, ho han fet. Però fa segles no hi havia mitjans per donar respostes reals, fantasiejaven i creaven mites, contes amb protagonistes que han deixat la seva petjada en la nostra cultura.

La Iride i l'Àlex, els protagonistes d'aquesta història, són dos nens amb ment de científics, que s'emocionen escoltant els mites de la seva época, però desitgen saber-ne més. Desitgen el que ens ha ofert la ciencia: conéixer com és realment el món. I és tan bonic i apassionant com el millor dels relats.

Un àlbum il·lustrat per descobrir els mites clàssics i les fascinants explicacions que els nostres avantpassats donaven als misteriosos fenòmens de la naturalesa.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Àlbums il·lustrats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 20,2 x 27
· EAN: 9788424673574
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 03/11/22
Mitos y ciencia
Descubre la explicación científica que hay detrás de los mitos
Pere Estupinyà, Blanca Torres i Laia Pàmpols (il·lustr.)
¿Puede la ciencia explicar los mitos?

¿Os recordáis preguntando una y otra vez: ¿por qué? ¿Por qué? ¿Por qué? Igual que vosotros, todas las personas, en todas las épocas, lo han hecho. Pero hace siglos no había medios para dar respuestas reales, fantaseaban y creaban mitos, cuentos con protagonistas que han dejado su huella en nuestra cultura.

Iride y Álex, los protagonistas de esta historia, son dos niños con mente de científicos, que se emocionan escuchando los mitos de su época, pero desean saber más. Desean lo que nos ha permitido la ciencia: conocer cómo es realmente el mundo. Y es tan bello y apasionante como el mejor de los relatos.

Un álbum ilustrado para descubrir los mitos clásicos y las fascinantes explicaciones que nuestros antepasados daban a los misteriosos fenómenos de la naturaleza.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Álbumes ilustrados"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 20,2 x 27
· EAN: 9788424673581
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 03/11/22
Tot el que saps de les bestioles és fals!

Nick Crumpton i Gavin Scott (il·lustr.)
Creus que ho saps tot de les bestioles? Descobreix la veritat!

Totes les bestioles són petites. FALS!

Les bestioles són silencioses. FALS!

Els humans no necessiten les bestioles. FALS!

Creus que ho saps tot de les bestioles? Les abelles moren quan et piquen, els centpeus tenen cent potetes i els escarabats són indestructibles, no? Aquest llibre et demostrarà que aquesta informació és FALSA! Però no et preocupis, perquè hi ha tantes bestioles que és impossible saber-ho tot sobre elles...

Escrit per Nick Crumpton, zoòleg, escriptor i investigador, i il·lustrat per Gavin Scott, especialitzada en il·lustració d'història natural.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Coneixements"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 25,8 x 29,5
· EAN: 9788424673529
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 03/11/22
Todo lo que sabes sobre los bichos es un ¡error!

Nick Crumpton i Gavin Scott (il·lustr.)
¿Sabes todo lo que hay que saber acerca de los bichos? ¡Descubre la verdad!

Todos los bichos son pequeños. ¡ERROR!

Los bichos son silenciosos. ¡ERROR!

Los humanos no necesitan a los bichos. ¡ERROR!

¿Crees que los sabes todo sobre los bichos? Las abejas mueren cuando te pican, los ciempiés tienen cien patitas y las cucarachas son indestructibles, ¿verdad?

Este libro te demostrará que esta información es un ¡ERROR! Pero no te preocupes, porque hay tantos bichos que es imposible saberlo todo sobre ellosŽ

Escrito por Nick Crumpton, zoólogo, escritor e investigador, e ilustrado por Gavin Scott, especializado en ilustración de historia natural.
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Conocimientos"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 25,8 x 29,5
· EAN: 9788424673536
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 03/11/22
Cims borrascosos

Emily Brontë
La història de l'esclat irrefrenable d'una passió volcánica.

Quan el senyor Loockwod arriba a Cims borrascosos per parlar amb el propietari d'aquesta finca, el senyor Heatcliff, el qual li ha llogat durant una temporada una altra propietat seva, la majordoma li explica la història d'aquestes cases i de les famílies que hi vivien.

A la mansió de Cims borrascosos, hi vivia abans el senyor Earnshaw amb dos fills: en Hindley i la Catherine. Després d'un viatge, el pare va tornar a la finca amb un nen orfe que havia trobat pels carrers de Liverpool, que van anomenar Heathcliff i que, d'aleshores endavant, havia de ser tractat com un membre més de la família. La Catherine i en Heathcliff, salvatges i feréstecs, van esdevenir inseparables, i es passaven els dies corrent pels erms amb el vent a la cara.

En morir el pare, en Hindley va heretar la mansió i va relegar en Heatcliff a la posició de servent, per la qual cosa, a banda de les humiliacions constants rebudes per part d'en Hindley, en Heathcliff es va anar convertint en un jove cada vegada més violent i tràgic.

Amb la intenció que la seva germana faci un bon matrimoni, en Hindley encoratja la Catherine a relacionar-se amb els seus elegants veïns, l'Edgar i la Isabella Linton, però ella no pot evitar sentir-se íntimament lligada a en Heatchliff, per bé que també se sent afalagada per les atencions del distingit Linton, un jove amable i bonhomiós.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Club Victòria"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 448   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418908866
· PVP: 23,08 / 24 €


Propera aparició: 03/11/22
Cranford

Elizabeth Gaskell
El libro más divertido y entrañable de la maravillosa Elizabet Gaskell.

Cranford reúne las deliciosas y tiernas crónicas de un pueblecito habitado casi exclusivamente por mujeres, y nos permite asistir a los pequeños y grandes acontecimientos de una reducida pero bien avenida comunidad. Narrado con mucho humor e ironía, nos confía la inconveniencia de comerse una naranja en público o la necesidad de hacerle un pijama a una vaca... pero también las estrecheces económicas de señoras de buena sociedad pero sin medios para ganarse la vida, los compromisos matrimoniales frustrados por convenciones sociales, las muertes de sus habitantes más queridos...

Un exquisito retrato social de un mundo rural, frágil y femenino, donde parece que nunca pasa nada y que se aferra a las costumbres victorianas ante los inevitables cambios que conllevará la Revolución Industrial. Con un elenco de personajes entrañables y un humor de lo más british, Gaskell nos regala uno de los libros más populares y queridos por los lectores ingleses.


· Editorial: Ediciones Invisibles

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 320   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788412401981
· PVP: 21,15 / 22 €


Propera aparició: 03/11/22
Orgullo y prejuicio

Jane Austen
La novela más conocida y apreciada Jane Austen, con una nueva traducción y en una edición de lujo.

Los Bennet pueden permitirse vivir holgadamente porque el padre, un hombre culto e irónico, es usufructuario de su casa y sus fincas. Sin embargo, la señora Bennet sufre por el futuro que les espera a sus hijas cuando su marido falte ­si no es que por aquel entonces las cinco ya están casadas­, pues en ese momento la casa irá a parar a manos de su pariente varón más próximo, el señor Collins.

Su suerte cambia de pronto cuando se enteran de que Netherfield, una gran propiedad vecina, ha sido comprada por los Bingley, una familia adinerada. Al cabo de unos días, el agradable y simpático Charles Bingley se presenta a los Bennet acompañado de su hermana, la estirada Caroline Bingley, y de su buen amigo Fitzwilliam Darcy, incluso más rico que Bingley... pero mucho más reservado y altivo.

Durante los meses siguientes habrá visitas de cortesía, cenas e incluso un gran baile que tendrá lugar en Netherfield, en el que las cinco hijas de los Bennet tendrán ocasión de lucirse.


· Editorial: Ediciones Invisibles

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 464   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788412401974
· PVP: 23,03 / 23,95 €


Propera aparició: 03/11/22
Els morts
Conte d'una nit de Nadal
James Joyce
Una autèntica obra mestra de la narrativa curta contemporània.

La vetllada nadalenca a casa de les senyoretes Morkan és l'esdeveniment anual per excel·lència. La llar s'omple de riures, música i ball per al gaudi de convidats i amfitriones. Però també del sord silenci dels que ja no hi són. La memòria dels que se n'han anat portarà els personatges d'aquesta història a recórrer camins que s'havien oblidat.

El lector, de la mà de Gabriel Conroy, perdut en el reflex de la nit blanca dublinesa, assistirà a una epifania, ja inmortal en els annals de la literatura, que anticipa les tècniques renovadores que va emprar Joyce a Retrat de l'artista adolescent i en Ulisses.
· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 128   ·  Mides: 13,1 x 21
· EAN: 9788418887314
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 03/11/22
Los muertos
Cuento de una noche de Navidad
James Joyce
Una auténtica obra maestra de la narrativa corta contemporánea.

La velada navideña en casa de las señoritas Morkan es el acontecimiento anual por excelencia. El hogar se llena de risas, música y baile para gran disfrute de los invitados y sus anfitrionas. Pero también del quedo silencio de los que ya no están. La memoria de los que nos dejaron llevará a los personajes a recorrer caminos largo tiempo olvidados.

El lector, de la mano de Gabriel Conroy, perdido en el reflejo de la noche blanca dublinesa, asistirá a una epifanía, ya inmortal en los anales de la literatura, que anticipa las técnicas renovadoras que empleó Joyce en Retrato del artista adolescente y Ulises.

· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 128   ·  Mides: 13,1 x 21
· EAN: 9788418800399
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 03/11/22
El teatro de los hermanos Seagrave

Joanna Quinn

Una gran crónica familiar que recuerda a las mejores novelas de Dickens.

Situada en la costa de Dorset, Chilcombe es una mansión que ha vivido tiempos mejores. En ella viven los niños Seagrave, una pequeña tribu liderada por la intrépida Cristabel, la mayor de los tres hermanos. Los niños crecen salvajes, nutridos de las más disparatadas lecturas, de conversaciones escuchadas a hurtadillas y de las tediosas clases de su institutriz.

El día que una ballena vara en la orilla cercana a Chilcombe, Cristabel corre a reclamar su propiedad. Junto a Flossie y Digby montarán un teatro en el gigantesco armazón del animal, destinado a hacer las delicias de los habituales de la casa.

Los años pasan y la vida de los niños transcurre feliz, ajena a cuanto acontece en el continente, donde ya se nota el fragor de la guerra. La Historia llama a su puerta, y Cristabel, Flossie y Digby se verán obligados a interpretar un papel que nunca hubieran imaginado. Los tres hermanos tendrán que encontrar la manera de escribir su propia historia lejos del calor del hogar.

Cristabel siempre quiso que su vida fuera como una de las historias que tanto le gustaba leer, pero apenas si había niñas que protagonizaran los polvorientos volúmenes de la biblioteca familiar.
· Editorial: Catedral (castellano)

· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 648   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418059995
· PVP: 22,98 / 23,90 €


Propera aparició: 20/10/22
Contes de la natura en 5 minuts

Gabby Dawnay i Mona K (il·lustr.)
Baixant pel Prat,

ple de vida i llibertat,

hi ha un món de meravelles

que voldràs explorar.

Escrit per l'escriptora científica i poeta Gabby Dawnay, llegeix cada conte en veu alta en cinc minuts, a la vegada que celebres els miracles que ocorren tots els dies en el bosc.

Un conte per a tota la familia per aprendre a parar, observar i concentrar-nos en els petits miracles de cada dia.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Àlbums il·lustrats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 96   ·  Mides: 21 x 27
· EAN: 9788424672973
· PVP: 21,11 / 21,95 €


Propera aparició: 20/10/22
Cuentos de la naturaleza en 5 minutos

Gabby Dawnay
Bajando por la pradera,

llena de vida y libertad,

hay un mundo de maravillas

que querrás explorar.

Escrito por la escritora científica y poeta Gabby Dawnay, lee cada cuento en voz alta en tan solo cinco minutos, a la vez que celebras los milagros que tienen lugar todos los días en el bosque.

Un cuento para toda la familia con el que aprender a parar, observar y concentrarnos en los pequeños milagros de cada día.· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Álbumes ilustrados"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 96   ·  Mides: 21 x 27
· EAN: 9788424672980
· PVP: 21,11 / 21,95 €


Propera aparició: 20/10/22
No estoy de cine

Toni Garcia Ramon
No hay pelis malas, solo espectadores torpes.

¿Cuántas veces hemos llegado a casa del trabajo, con ganas de desconectar, de enchufarnos a una realidad distinta? Pero no puede ser una película cualquiera, tiene que ser LA película. Y como no podemos fiarnos de los malditos algoritmos, Toni Garcia se pone la bata de facultativo cinéfilo y nos receta una peli para cada ocasión. ¿Deprimido/a, contento/a, cachondo/a, aburrido/a, sobrepasado/a, harto/a? El doctor Garcia tiene justo lo que necesitas y ni siquiera tienes que acercarte a ninguna farmacia.

Un libro gamberro y ferozmente divertido con el que reivindicar todas esas películas que adoramos a oscuras.

Toni Garcia nos ofrece la película ideal para nuestro estado de ánimo, cualquiera que sea.


· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 200   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418059667
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 20/10/22
Harmonia

Eduard von Keyserling
Un retrat sense pietat de l'ocàs de l'aristocràcia europea del 1900 per un dels grans autors de l'impressionisme alemany.

Després d'un llarg viatge pel sud d'Europa, Felix von Bassenow torna al castell i les propietats familiars. Allí es retroba amb la seva dona, l'elegant i malaltissa Annemarie, que després de perdre un fill se sent cada dia una mica més lluny de la vida terrenal. Felix confia que la seva dona no trigui a sobreposar-se al seu estat nerviós, però l'Annemarie s'ha envoltat de persones que la protegeixen i li recorden constantment la seva pèrdua: l'oncle Thilo, un home brillant que tothom admira, i la seva millor amiga, la senyora von Malten. En l'atmosfera sufocant d'un castell en decadència, en Felix es deixa seduir per la jove Mila, mentre presencia l'enfonsament de les seves pròpies conviccions i d'un món que ell es creia cridat a perpetuar.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Petits Plaers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 96   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788418908675
· PVP: 12,50 / 13 €


Propera aparició: 20/10/22
Armonía

Eduard von Keyserling
Un retrato despiadado del ocaso de la aristocracia europea del 1900 por uno de los grandes del impresionismo alemán.

Tras un largo viaje por el sur de Europa, Felix von Bassenow regresa a su castillo. Allí se reencuentra con su esposa, la elegante y enfermiza Annemarie, que después de la pérdida de su hijo se siente cada día un poco más alejada de la vida terrenal. Felix confía que su mujer no tardará en sobreponerse a su estado nervioso, pero Annemarie se ha rodeado de personas que la protegen y le recuerdan constantemente su pérdida: su tío Thilo, un hombre brillante al que todos admiran, y su mejor amiga, la señora von Malten. En la sofocante atmosfera de un castillo en decadencia, Felix se deja seducir por la joven Mila, mientras asiste al desmoronamiento de sus propias convicciones y de un mundo que él creía que estaba llamado a perpetuar.
· Editorial: Ediciones Invisibles
· Col·lecció: "Pequeños Placeres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 96   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788412401967
· PVP: 12,50 / 13 €


Propera aparició: 11/10/22
El caire Formentera

Carles Rebassa
La tensió entre el que és particular i el que és universal, entre el que és íntim o privat i el que és col·lectiu i públic, travessa d'un cap a l'altre El Caire Formentera, un llibre de plena maduresa personal i lírica, dels que saben transmetre l'emoció i, alhora, controlar-ne l'expressió gracies al domini de l'art del vers. Per l'interes de cadascun dels poemes, per la mestria amb que estan escrits i per la manera com s'entrelliguen en un conjunt travat, el jurat del dinove Premi de poesia Sant Cugat a la memoria de Gabriel Ferrater va guardonar per unanimitat aquest nou llibre de Carles Rebassa.


· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Els Llibres de l'Escorpí. Poesía"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 72   ·  Mides: 13 x200
· EAN: 9788429780604
· PVP: 14,90 / 15,50 €


Propera aparició: 06/10/22
Deixa'm odiar-te

Iguazel Serón
Una comèdia romántica gay completament dolça, divertida i molt, molt addictiva.

El Collins comença el seu primer any d'universitat estudiant la carrera dels seus somnis. Però hi ha una cosa que se li dona molt pitjor que estudiar: socialitzar. Per això, quan li ofereixen formar part del grup de teatre, no dubta a apuntar-se.

El problema? No tenen ni un duro.

La solució? El Marco Ferrer, un guaperes amant dels cotxes a qui haurà d'aprendre a tolerar si vol que l'obra d'aquest curs surti endavant.

Però l'animadversió inicial aviat es convertirà en mirades còmplices i sentiments que no podran frenar.

Un #FromEnemiesToFriendsToLovers que no podràs deixar de llegir.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Lluna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 240   ·  Mides: 15 x 21,5
· EAN: 9788424673758
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 06/10/22
Déjame odiarte

Iguazel Serón
Una comedia romántica gay completamente dulce, divertida y muy, muy adictiva.

Collins empieza su primer año de universidad estudiando la carrera de sus sueños. Sin embargo, hay algo que se le da mucho peor que estudiar: socializar. Por eso, cuando le ofrecen formar parte del grupo de teatro, no duda en apuntarse.

¿El problema? No tienen ni un duro.

¿La solución? Marco Ferrer, un guaperas amante de los coches al que tendrá que aprender a tolerar si quiere que la obra de ese curso salga adelante.

Pero la animadversión inicial pronto se convertirá en miradas cómplices y sentimientos que no podrán frenar.

Un #FromEnemiesToFriendsToLovers que no podrás dejar de leer.
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Luna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 264   ·  Mides: 15 x 21,5
· EAN: 9788424673765
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 06/10/22
Com funciona? Animals

Nikola Kucharska
Descobreix els animals... per dins!

A la Klara li encanten els animals i vol saber-ho tot sobre ells. En el futur vol ser biòloga o veterinària, o tècnica de zoològic, o guardaboscos, o psicòloga d'animals, o cuidadora de mascotes... És tan difícil decidir-se!

De moment, dedica tots els seus moments lliures a descubrir-ne coses noves. El seu avi l'ajuda incansablement i respon pacient a les seves preguntes amb l'ajuda de les seves imatges divertides.

Per què els gossos deixen les empremtes de les potes molles? Per què els porcs es rebolquen al fang? Per què les rates poden saltar des d'una gran alçada però no es fan mal? Per què els conills mouen contínuament el nas? Per què els lloros són tan sorollosos? Les granotes poden sentir encara que no tinguin orelles? Per què els cavalls dormen durant tan poc temps? Per què els esquirols són tan bons saltant?

El llibre que respon a la pregunta més natural de tots els nens: com funcionen les coses?
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Coneixements"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24 x 32
· EAN: 9788424671754
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 06/10/22
Atles del món
Per conèixer i respectar el planeta
Somnins
L'atles per tal que els nens d'avui construeixin el món de demà.

D'atles del món n'hi ha molts. De fet, gairebé totes les editorials en tenen perquè donar a conèixer el món que ens envolta és una necessitat que tenim moltes famílies.

La petjada ecològica i el canvi climàtic que tan intensament estem vivint aquests darrers anys fa que pensem en un atles que posi èmfasi en la cura del planeta, amb una mirada positiva i sempre constructiva.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Coneixements"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 56   ·  Mides: 20,5 x 27,5
· EAN: 9788424673437
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 06/10/22
Cómo funciona: Animales

Nikola Kucharska
Descubre los animales ¡por dentro!

A Klara le encantan los animales y quiere saber todo lo que hay que saber sobre ellos. En el futuro quiere ser bióloga o veterinaria, o técnica de zoológico, o guardabosques, o psicóloga de animales, o cuidadora de mascotas... ¡Es tan difícil decidirse!

De momento, dedica todos sus momentos libres a descubrir cosas nuevas. Su abuelo la ayuda incansablemente y responde pacientemente a sus preguntas con la ayuda de sus divertidas imágenes. ¿Por qué los perros dejan las huellas de sus patas mojadas? ¿Por qué los cerdos se revuelcan en el barro? ¿Por qué las ratas pueden saltar desde una gran altura pero no se hacen daño? ¿Por qué los conejos mueven continuamente la nariz? ¿Por qué los loros son tan ruidosos? ¿Las ranas pueden oír aunque no tengan orejas? ¿Por qué los caballos duermen durante tan poco tiempo? ¿Por qué las ardillas son tan buenas saltando?

El libro que responde a la pregunta más natural de todos los niños: ¿cómo funcionan las cosas?


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Conocimientos"
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24 x 32
· EAN: 9788424671761
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 06/10/22
Atlas del mundo
Para conocer y respetar el planeta
Somnins
El atlas para que los niños de hoy construyan el mundo de mañana.

Atlas del mundo hay muchos. Prácticamente todas las editoriales tienen alguno en su catálogo porque dar a conocer el mundo que nos rodea y donde vivimos es una necesidad que tenemos muchas familias.

La huella ecológica y el cambio climático que tan intensamente vivimos estos últimos años nos han hecho plantear un atlas que pone el énfasis en el cuidado del planeta, con una mirada positiva y siempre constructiva.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Conocimientos"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 56   ·  Mides: 20,5 x 27,5
· EAN: 9788424673444
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 06/10/22
La petita botiga dels malsons 1. Un atac de riure terrorífic

Magdalena Hai i Teemu Juhani (il·lustr.)
La botiga més boja del món obre les seves portes.

La Nina és una nena de 9 anys que entra a La petita botiga dels malsons amb l'esperança d'aconseguir una feina. Però allà hi troba una escena bastant particular: el propietari de la botiga, el senyor Kook, està rodant pel terra sense poder parar de riure. Amb l'ajuda d'un fantasma anomenat Paddy, els dos emprenen la recerca d'una pols capaç d'aturar l'atac de riure. Però no ho tindran fàcil, hi ha algú que farà tot el que estarà en els seus tentacles per impedir-ho: l'Squishy McGoo, un pop que aspira a dominar el món i que és la mascota del senyor Kook.

Un nen fantasma, un pop megalòman, un propietari boig i una nena fascinant: entra a la petita botiga dels malsons!


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "La petita botiga dels malsons"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 21,6 x 15,3
· EAN: 9788424671990
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 06/10/22
La petita botiga dels malsons 2. El misteri dels ullals desapareguts

Magdalena Hai i Teemu Juhani (il·lustr.)
La botiga més boja del món obre les seves portes.

Després del seu primer dia a La petita botiga dels malsons, la Nina vol comprar-se un gelat. Però a la gelateria hi trobarà un vampir... sense dents! La Nina decideix ajudar al Lucas, el vampir, a trobar les seves dents a la botiga del senyor Kook. Però per algun motiu han desaparegut tots els ullals de vampir, els haurà amagat algú?

Un nen fantasma, un pop megalòman, un propietari boig i una nena fascinant: entra a la petita botiga dels malsons!


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "La petita botiga dels malsons"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 21,6 x 15,3
· EAN: 9788424672003
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 06/10/22
La pequeña tienda de las pesadillas 1. Un ataque de risa terrorífico

Magdalena Hai i Teemu Juhani (il·lustr.)
La tienda más loca del mundo abre sus puertas.

Nina es una niña de 9 años que entra en La pequeña tienda de las pesadillas con la esperanza de conseguir un trabajo. Sin embargo, allí se encuentra con una escena bastante particular: el dueño de la tienda, el señor Kook, está rodando por el suelo sin poder parar de reír. Con la ayuda de un fantasma llamado Paddy, empiezan la búsqueda de una pócima que detenga el ataque de risa. Pero no lo tendrán fácil, habrá alguien que hará todo lo posible para impedirlo: Squishy McGoo, un pulpo que aspira a dominar el mundo y que es la mascota del señor Kook.

La pequeña tienda de las pesadillas es una nueva serie para primeros lectores sobre una curiosa tiendecita y sus empleados... que son incluso más curiosos. ¡Necesitarás la pócima del señor Kook para dejar de reír con este libro!


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "La pequeña tienda de las pesadillas"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 21,6 x 15,3
· EAN: 9788424672010
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 06/10/22
La pequeña tienda de las pesadillas 2. El misterio de los colmillos desaparecidos

Magdalena Hai
La tienda más loca del mundo abre sus puertas.

Después de su primer día en La pequeña tienda de las pesadillas, Nina quiere comprarse un helado. Sin embargo, en la heladería descubre a un vampiro... ¡sin dientes! Nina decide ayudar a Lucas, el vampiro, a encontrar sus dientes en la tienda del señor Kook. Pero por algún motivo han desaparecido todos los colmillos de vampiro, ¿los habrá escondido alguien?

Un niño fantasma, un pulpo megalómano, un dueño loco y una niña fascinante: ¡entra en La pequeña tienda de las pesadillas!


· Editorial: La Galera (Castellano)

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 21,6 x 15,3
· EAN: 9788424672065
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 06/10/22
Dràcula

Bram Stoker
Presentem una nova edició d'aquest gran clàssic de la literatura de terror.

El jove advocat Jonathan Harker viatja a Transsilvània per tractar amb el comte Dràcula els aspectes legals de la compra d'uns quants immobles de Londres en què ell ha actuat com a representant de l'aristòcrata. En arribar al seu castell comença a notar detalls molt estranys, tant en l'amfitrió com en l'edifici, que desperten les seves sospites... i no triga gaire a adonar-se que ell ja no és un hoste sinó un ostatge en el castell en ruïnes i envoltat de llops del comte Dràcula. Conscient que corre perill, avisa per carta la seva promesa, la Mina, que s'ha quedat a Anglaterra en companyia de la seva millor amiga, la bellíssima i seductora Lucy. Dràcula és una obra mestra de la literatura de terror, un clàssic que fixa les bases del gènere de vampirs, presentant uns personatges tan inoblidables com el mateix comte Dràcula o el caçador de vampirs per excel·lència, el professor Van Helsing. Plantejada com una la novel·la epistolar, es construeix sobre les cartes creuades dels personatges i les cròniques dels seus diaris personals, i té una qualitat literària i una habilitat narrativa més que remarcables, ja que els personatges tenen graus de coneixement diferents sobre l'acció, la qual cosa fa que en resulti una lectura addictiva que gira al voltant de la lluita constant entre el bé i el mal.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Club Victòria"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 480   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418908644
· PVP: 23,08 / 24 €


Propera aparició: 06/10/22
Agenda Jane Austen any 2023

Jane Austen
Per fi, una preciosa agenda literària per al 2023 que és pura inspiració.

Acompanya el teu dia a dia amb algunes de les millors frases de Jane Austen, una de les autores més estimades de tots els temps.
· Editorial: Viena Edicions

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 144   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788418908798
· PVP: 12,40 / 15 €


Propera aparició: 06/10/22
Agenda Jane Austen año 2023

Jane Austen
Por fin, una preciosa agenda literaria para el 2023 que es pura inspiración.

Acompaña tu día a día con algunas de las mejores frases de Jane Austen, una de las autoras más queridas de todos los tiempos.
· Editorial: Ediciones Invisibles

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 144   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788412535303
· PVP: 12,40 / 15 €


Propera aparició: 28/09/22
S.O.S. adolescents

Jordi Royo i Isach
Hem vist sempre l'adolescència com un moment de canvis crítics, de vegades conflictius. Però mai fins ara els psiquiatres i psicòlegs s'havien vist tan desbordats per l'afluència de nois i noies a les seves consultes. Els adolescents d'avui, els nascuts amb el nou mil·leni, pateixen més ansietat i depressió que mai, amb quadres d'agressivitat, de problemes de socialització, autolesions, bullying, trastorns obsessius, addiccions i un índex de suïcidi que s'enfila com mai.

Què ha passat? Si bé la pandèmia de covid, amb el confinament i les restriccions, ens han afectat a tots, els nostres adolescents i joves es van veure tancats a casa en un moment crucial per a la formació de la personalitat i de la socialització. No podia no afectar-los.

Com podem actuar? El psicòleg Jordi Royo analitza les problemàtiques, ens orienta per entendre fins a quin punt les reaccions dels nostres fills i filles són patològiques o entren en la normalitat i ens dona eines per ajudar-los.
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 224   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466429511
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Propera aparició: 28/09/22
Escape Book 3. Atrapat a París

Geronimo Stilton
Escarriiitx, tan content que estava a París amb la meva família i la meva (gairebé) nòvia Tenebrosa Tenebrax... Però vet aquí que m'he quedat bloquejat a la Torre Eiffel després de l'hora de tancament! Aviat es farà de nit... brrr! Voleu ajudar-me a sortir d'aquí? Serà una aventura extraràtica per fer tremolar els bigotis!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 96   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788413893563
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 27/09/22
L'intens respirar dels arbres

Peter Wohlleben
Tenen els arbres la capacitat d'aprendre? Són capaços d'adaptar-se a canvis com ara la pujada de temperatures o la sequera per tal d'assegurar-se la supervivència? Podria ser que fins i tot transmetin els coneixements i l'experiència adquirits a la descendència a mode de preparació enfront de l'escalfament global?

El canvi climàtic no és pas l'única font de problemes dels arbres. Peter Wohlleben confronta de manera implacable la saviesa de la naturalesa a la vulneració massiva a la qual tant els lobbys forestals com la gestió política la sotmeten.
· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Mandràgora"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 224   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788413562087
· PVP: 12,02 / 12,50 €


Propera aparició: 21/09/22
Número dos

David Foenkinos
El 1999 començava el càsting per trobar el noi que interpretaria la pel·lícula Harry Potter. Centenars d'actors van fer les proves. Finalment, en van quedar dos. Aquesta és la història del que no va ser escollit. Martin Hill, que ha de créixer a l'ombra del triomf omnipresent del seu rival, Daniel Radcliffe, i sobreposar-se al fracàs.

Una fantasia melancòlica que copsa amb exactitud i lleugeresa el desassossec d'un noi constantment confrontat a allò que hauria pogut viure.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "El balancí"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 240   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788429780482
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Propera aparició: 21/09/22
Fortalesa. Agenda Coelho 2023

Paulo Coelho
Una agenda, una companya, una tutora vital per compartir l'any amb les millors cites d'un dels autors més estimats del nostre temps. A través de les seves cites més cèlebres, Paulo Coelho proposa un recorregut apassionant al llarg de l'any 2023 mentre t'endinsa en la seva extensa obra. La il·lustradora colombiana Catalina Estrada, resident a Barcelona i consagrada arreu del món, acompanya les cites amb explosions de color que recorden als jardins exuberants i a la rica bellesa de la naturalesa del seu país natal.


· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 264   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788418572944
· PVP: 13,18 / 15,95 €


Propera aparició: 21/09/22
Imparables
Diari de com vam dominar la Terra
Yuval Noah
Els humans dominem tots els racons del planeta, des de la sabana africana fins a les glaceres de Groenlàndia. Però com hem arribat a ser tan poderosos? Resulta que tenim superpoders i els hem utilitzat per crear coses ben estranyes i misterioses: des de fantasmes i esperits fins a governs i corporacions.

En aquest sorprenent viatge descobriràs com el foc va fer que el nostre estómac es tornés més petit, què ens diu el futbol sobre la condició humana i per què els diners són una faula que sempre ens hem cregut. Aquesta és la història de la humanitat com mai te l'havien explicat abans.
· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 176   ·  Mides: 16 x 23
· EAN: 9788413893495
· PVP: 16,30 / 16,95 €


Propera aparició: 15/09/22
Cuentos a la deriva 1. La canción de Josepha

Lolita Bosch i Chantal Vizcaino (il·lustr.)
Cada vida cuenta. Cada cuento es vida.

¿Habéis oído hablar del Camerún? Es un país africano repleto de animales que viven en libertad: jirafas, hipopótamos, guepardos, búfalos, leones, gorilas, chimpancés, elefantes como Josepha, ñus y bongos. ¿Os imagináis? un país donde los animales corren libremente y las elefantas pueden ser maestras de escuela...

Cuentos a la deriva cuenta las historias de aquellas personas que una vez se cruzaron con Open Arms en medio del mar. Por todas esas personas y para que esas historias no se repitan debemos contarlas e intentar hacer de este mundo un lugar un poco más justo para todos sus habitantes.

Un proyecto solidario de La Galera con Open Arms.
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Álbumes ilustrados"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424673697
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 15/09/22
Cuentos a la deriva 2. Sira y sus hermanas

Míriam Hatibi i Chantal Vizcaino (il·lustr.)
Cada vida cuenta. Cada cuento es vida.

Un pez solo no tiene mucha fuerza.

Dos peces solos no tienen mucha fuerza.

Tres peces solos no tienen mucha fuerza.

Cuatro peces solos...

Pero, ¡cien peces juntos! Cien peces juntos tienen mucha fuerza.

Cuentos a la deriva cuenta las historias de aquellas personas que una vez se cruzaron con Open Arms en medio del mar. Por todas esas personas y para que esas historias no se repitan debemos contarlas e intentar hacer de este mundo un lugar un poco más justo para todos sus habitantes.

Un proyecto solidario de La Galera con Open Arms.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Álbumes ilustrados"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424673703
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 15/09/22
Mi primera guía feminista

Ana Polo i Eva Palomar (il·lustr.)
Ana Polo, tu feminista de confianza.

Tras el éxito del podcast Oye Polo o del espacio Feministic, la periodista y humorista Ana Polo ha escrito su primer libro: una introducción al feminismo perfecto para los jóvenes de hoy en día.

La guía de feminismo imprescindible para chicas. Y chicos. Y madres. Y padres.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Guías"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 96   ·  Mides: 13,5 x 20,3
· EAN: 9788424671662
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Propera aparició: 15/09/22
El temps retrobat, II
Volum XIV
Marcel Proust
La culminació de la cèlebre A la recerca del temps perdut, una experiència literària inoblidable.

Després d'uns anys d'absència, el protagonista torna a París i, just arribar, troba una invitació per a una matinée a casa del príncep de Guermantes. Un cop arriba al pati del palauet del príncep, ensopega amb una llamborda i aquest moviment li provoca una reminiscència molt potent, tant com la magdalena que uns anys abans havia sucat en una tassa de te.

Mentre espera per entrar en una biblioteca del palau del Príncep, descobreix la clau d'aquests records tan poderosos i decideix que l'única manera de treure l'entrellat de la seva vida i, al mateix temps, d'abordar per fi la seva vocació, és escriure una obra que reculli els seus records dels personatges, els llocs i les situacions que té atresorats vívidament en la seva memòria.

Quan penetra en el saló on s'està celebrant la recepció, s'adona que totes les persones que coneixia i a qui feia tant de temps que no veia, han envellit enormement. Aquesta impressió el reafirma en la seva voluntat d'esbrinar com opera el pas del temps i de quina manera la memòria aconsegueix capturar alguns moments precisos amb una nitidesa trasbalsadora. L'obra que sorgeixi del seu esforç serà l'única manera de retrobar el temps perdut.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "El cercle de Viena"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 248   ·  Mides: 14,3 x 21,5
· EAN: 9788418908620
· PVP: 20,19 / 21 €


Propera aparició: 15/09/22
Mejillones para cenar

Birgit Vanderbeke
Premio Ingeborg Bachmann 1990.
Una cena que lo cambiará todo. La novel·la más reveladora de una de las grandes escritoras alemanas de la actualidad.

Una noche, una modélica familia de la Alemania Oriental espera la llegada del padre, el cabeza de familia, que regresa de un viaje de negocios que tiene que suponer para él un ascenso laboral y social. Han preparado mejillones para cenar, su plato preferido, aunque, en realidad, a los demás no les gustan especialmente. Pero pasan las horas y el padre no llegaŽ Madre, hijo e hija empiezan a hablar y poco a poco se va gestando una revolución que pondrá en duda el sistema patriarcal al que se hallan sometidos.
· Editorial: Ediciones Invisibles
· Col·lecció: "Pequeños Placeres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 136   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788412401950
· PVP: 14,42 / 15 €


Propera aparició: 14/09/22
El meu primer llibre de bolets


Descobreix el fascinant món dels bolets amb la Júlia, en Marc, l'avi i el Tro. Perquè per sortir a caçar bolets, cal coneixe'ls.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Les nostres tradicions"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 20   ·  Mides: 20 x 21
· EAN: 9788413892542
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 14/09/22
Dormir sense por

Laura Pazos de Sleepykids
La Nina és una nena riallera i valenta, però quan arriba la nit i el llum de la seva tauleta de nit s'apaga... la senyora Por es cola per una escletxa a la seva habitació, s'asseu en una cantonada del llit i... no la deixa dormir! Aconseguirà la Nina espantar les seves pors i descansar, finalment? Un conte escrit per Laura Pazos, de SleepyKids, psicòloga especialista en el son infantil, el vincle segur i la disciplina positiva.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Salut i Benestar"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 40   ·  Mides: 25 x 25
· EAN: 9788413891668
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 14/09/22
Princeses Rebels 3. El misteri dels ninges de la mitja lluna

Roberto Santiago
L'Alma és una princesa molt especial. El que li agrada més al món és aporrinar la bateria. I des que va fer onze anys... té superpoders!

Ara viatja al Japó a l'Omiyamairi de la princesa Keiko. Al què? A l'Omiyamairi... al bateig. Allà hi coneixerà un grup revolucionari que ho vol capgirar tot: els ninges de la mitja lluna. L'emperador Hitachi convocarà un exèrcit de samurais per fer-los front.

Amb les seves inseparables amigues, l'Alma haurà de triar de quin bàndol està. Ninges? Samurais? La decisió no és fàcil. Ja se sap que amb les Princeses Rebels res no és el que sembla.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Les princeses rebels"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 354   ·  Mides: 15 x 21
· EAN: 9788413893365
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 07/09/22
Tots els noms d'Helena


L'Eva, una actriu intensament entregada a la seva feina, es troba interpretant el paper de la seva vida, un personatge que la captiva tant com la intimida: Helena de Troia. Però sembla que Helena i el seu fat s'han apoderat de la pel·lícula i els seus membres i comença a haver-hi problemes durant el rodatge. En el moment més terrible, però, apareix una llum d'esperança: l'oncle desconegut i multimilionari de la Chiara, la doble per a les escenes de risc de l'Eva, la convida a un creuer per decidir si li llega la seva fortuna, ja que l'home està greument malalt. Ella no pot acceptar perquè ha de tenir cura de l'Adrià, el seu marit, però amb els seus companys de rodatge, que ja han fet pinya, ordeixen un pla per aconseguir rebre l'herència i poder acabar la pel·lícula.

En aquesta apassionant novel·la, Maria de la Pau Janer revisita La Ilíada posant la mirada i reivindicant els seus protagonistes femenins alhora que la lliga a l'actualitat a través d'una història trepidant i emotiva de solidaritat i coratge.
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "Clàssica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 560   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466429450
· PVP: 20,19 / 21 €


Propera aparició: 07/09/22
Temps enrere


Apassionant història de la família que formen l'Elvira i el Tomàs arran de la seva coneixença a Alemanya a principis dels anys setanta. Ella -nascuda al Priorat més pobre i incomunicat- hi ha emigrat amb la família, i ell -exreligiós i científic eminent- és contractat per una universitat alemanya. Els veurem obrir-se pas en aquell país, tornar a Catalunya -concretament al Priorat-, on s'integraran en el món del vi entre il·lusions, esforços, desenganys i alegries. Juntament amb pares, fills i germans i tants altres secundaris, veurem com es ramifica una història de gran veracitat humana que és un mirall de les transformacions socials a l'Europa del segle XX. L'habilitat narrativa de Ramon Solsona fa que el lector vagi reconstruint, amb sorpresa i emoció, la història des de l'actualitat cap enrere.
· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 624   ·  Mides: 13 x 20,5
· EAN: 9788475889634
· PVP: 20,10 / 20,90 €


Propera aparició: 07/09/22
El darrer dia


«Que potser voleu un gat? En tinc una bona colla de preciosos i no sé què fer-ne. Si no els vol ningú els hauré de matar». Així de sobte i sense pensar-ho gaire un bon dia la parella protagonista de la novel·la acull un gat, el Núvol. Conviure-hi permet al narrador ser espectador de la seva vida, del naixement a la mort. A poc a poc aquesta nova convivència fa que tot es relativitzi: el valor del temps, les emocions, la possibilitat de comunicar-se, d'estimarŽ Fins que el narrador s'adona que el gat també l'observa, i que ho fa amb un aire de dignitat. És aleshores quan la vida animal se li imposa com un miracle. D'aquí ve El darrer dia, i d'abandonar una casa on s'ha viscut força temps. I de rellegir Txékhov.


· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "El balancí"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 176   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788429780468
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Propera aparició: 07/09/22
Gossos salvatges

Georgina Dalmau
Un grup d'adolescents sobreviuen com poden en un món destruït per la crisi global, les bandes criminals i l'escassetat d'aliments enmig de les runes i de mil perills mortals que els assetgen a cada cantonada. En aquest escenari, la Duna es retroba amb el seu germà bessó, a qui creia mort des de feia molts anys. Però el noi viu amb una banda d'assassins liderada pel seu violent oncle...


· Editorial: Fanbooks

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 124   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788418327964
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 07/09/22
Viatges d'en Kabbo

Jordi Llompart
Un seguit de cròniques vitals, sinceres i emotives, en què Jordi Llompart relata alguns dels episodis més sorprenents i significatius de la seva vida personal i professional, com ara una increïble aventura periodística a la Bolívia de la revolució i el narcotràfic dels anys vuitanta, un divertit i sorprenent viatge a les muntanyes del Iemen o els episodis de la turmentosa producció de la pel·lícula per a cines IMAX El misteri del Nil, una gesta cinematogràfica única. Inesperadament, just després d'assolir l'èxit internacional amb aquest film, Jordi Llompart va haver d'afrontar la pèrdua de la seva filla Jana en un tràgic accident a Namíbia. A partir d'aleshores, els relats de Viatges d'en Kabbo (nom que significa somni en llenguatge boiximà) adquireixen una nova dimensió, cada cop més humanística. Així, l'autor relata les reflexions sobre la vida i la mort compartides amb el seu amic Pepe Rubianes i també ens porta a viure el rodatge d'una nova producció cinematogràfica en 3D a la sabana africana carregada d'anècdotes i reflexions, amb les quals, tant l'autor com el lector, obren el cor i la ment a una comprensió més autèntica de l'individu, la natura i el món.


· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 384   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466429474
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Propera aparició: 07/09/22
Joguets i escriptors


El llibre, iniciativa de les Biblioteques de Barcelona, ens acosta als clàssics de la literatura desde punts de vista inèdits, sorprenents, inesperats. Aquest cop, amb un joc de correspondències fascinant entre textos literaris i joguines, amb moltes fotografies inèdites d'escriptors amb els seus joguets: pilotes, nines, cotxes, trens i avions. El llibre commemora els 40 anys del Museu del Joguet de Catalunya, a Figueres, el tercer més important del món, nascut sota la inspiració del poeta Joan Brossa, amb vocació artística, més enllà del col·leccionisme de joguets.


· Editorial: Ajuntament de Barcelona

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 168   ·  Mides: 15,5 x 21,4
· EAN: 9788491564188
· PVP: 11,54 / 12 €


Propera aparició: 07/09/22
L'Illa


Enmig d'un oceà interminable, on només s'albira l'horitzó, apareix de sobte l'illa. És remota, misteriosa i exuberant, i està habitada únicament per una colla de Nens Exploradors. Valents i curiosos, els joves investiguen l'entorn i viuen completament connectats amb la natura. A mesura que passa el temps, els joves van descobrint més coses, fins a límits insospitats. Però aquestes troballes, que al principi porten alegria i benestar, acaben provocant disputes i degradació mediambiental. Podran els Nens Exploradors revertir aquesta situació abans que sigui massa tard?


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Primers Lectors"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 64   ·  Mides: 21 x 26
· EAN: 9788413893341
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Propera aparició: 07/09/22
Quatre qüestions d'amor

Joan Francesc Mira
Joan F. Mira va aplegar en aquest volum quatre relats que tenen la força misteriosa de l'amor com a tema central i que parteixen, tots quatre, de fets històrics documentats. La diversitat d'èpoques, de personatges i de tons ofereixen una perspectiva prou rica sobre les passions amoroses. Hi ha, per exemple, la història d'un comte feudal violent, processat per sodomia, narrada per la culta abadessa d'un monestir de Castelló d'Empúries que n'està enamorada. Hi ha la crònica d'un bellíssim sepulcre de marbre a València i dels seus ocupants quan eren vius. Hi ha també la d'un militar que, a la Mallorca del segle , va fugir amb una monja escapada del convent i es van embarcar tots dos a la recerca d'una nova vida. I finalment, la història d'uns joves amants barcelonins, conclosa feliçment en una església de Lisboa amb un casament tan extravagant que va ocupar molts dies la premsa portuguesa dels anys cinquanta del segle .

Com escriu Pere Antoni Pons a la introducció: «el narrador [...] fureteja en el passat i reconstrueix aquestes qüestions d'amor amb l'avidesa investigadora apassionada de qui sap que tant en l'amor com en els vells papers hi és tot: la condició humana, les maniobres del món».
· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 160   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788475889740
· PVP: 15,87 / 16,50 €


Propera aparició: 06/09/22
L'esdeveniment

Annie Ernaux
Un testimoni colpidor. Quan Annie Ernaux va quedar-se embarassada als 23 anys va tenir clar que no era el que volia. En aquest relat, rememora una de les experiències més trasbalsadores i controvertides que pot viure una dona, un esdeveniment que transcendeix el cos: l'avortament en una societat que el penalitza (alhora tabú i delicte). Amb la seva prosa lúcida i incisiva Ernaux explora els sentiments de soledat, por i estigma a què va haver d'enfrontar-se aleshores, i ho fa de forma íntima però sense edulcorants.


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "NARRATIVES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 144   ·  Mides: 13 x 21
· EAN: 9788419017284
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Propera aparició: 06/09/22
Rodoreda, un mapa
Viatges, faules i lectures
Mercè Ibarz
Amb Rodoreda és un mapa, Mercè Ibarz, fa un itenerari per la seva memòria personal , cultural i col·lectiva. A partir de la lectura de les obres de Rodoreda, Ibarz desplega «set tombs per la imaginació lectora i pels revolts de l'ofici d'escriure» i escriu una autèntica memòria d'aprenentatges en què tant ens parla de Calvino, de Natàlia Ginzburg, d'Anna Murià; de la Barcelona dels anys 20; de Led Zeppelin; d'un viatge a París; del retorn dels exiliats; de la tragèdia de la guerra; de les mirades que van (i han) de suportar les dones creadores (i les dones en general)Ž


· Editorial: EDITORIAL BARCINO

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 120   ·  Mides: 14 x 19
· EAN: 9788472269088
· PVP: 16,30 / 16,95 €


Propera aparició: 06/09/22
Dones savies
Herbolàries, llevadores, infermeres, metgesses...
Albertí Elisenda
Dones sàvies explica la història d'algunes dones que entre els segles XV i XX van desafiar les normes establertes per exercir la seva activitat, havent de superar les limitacions que la societat els imposava a causa del seu sexe. Veurem acusades de bruixaria, herbolàries, trementinaires, guaridores, remeieres, infermeres, llevadores, metgesses, doctores... dones sàvies que van dedicar la seva vida a ajudar els més febles i desvalguts.


· Editorial: Albertí
· Col·lecció: "Orígens"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 214   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788472461826
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 06/09/22
El llenguatge del cos

Allan i Barbara Pease
El llenguatge del cos és més revelador que les paraules. Els gestos i les expressions de les persones ens poden mostrar emocions com inseguretat, desconfiança, decisió, hostilitat, atracció... i un ampli ventall de jocs de poder. D'altra banda, ser conscients de com pleguem els braços o les cames, com movem les mans o com fixem la mirada, per exemple, ens pot ajudar a causar una impressió positiva, tenir èxit en una entrevista de feina o seduir altres persones, per persuadir-les o per trobar la parella correcta.


· Editorial: AMAT EDITORIAL

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 408   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788419341235
· PVP: 21,15 / 22 €


Propera aparició: 06/09/22
Falta gaire?

Suzanne Lang
Del mateix format del No sé què em passa i del No, no i no. En Jim Panzé i la Tortuga van cap a la planta de la pinya, a l'altra banda de la jungla. Des que surten, la Tortuga no para de preguntar, una vegada i una altra, «Falta gaire?».


· Editorial: Símbol
· Col·lecció: "Simbolet"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 21 x 22
· EAN: 9788418696121
· PVP: 12,50 / 13 €


Propera aparició: 01/09/22
Mon & Pin. Em vesteixo sense ajuda!

Marta Biel
Mon i Pin, la parella ideal amb la qual descubrir el món.

La Pin està aprenent a vestir-se i a cordar-se les sabates sola. Així podrà posar-se les que més li agraden, però tenen cordons i li costa una mica fer-hi el llaç. I tu, et saps vestir sense ajuda?


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 20 x 20
· EAN: 9788424672638
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 01/09/22
Mon & Pin. M'he fet pipí!

Marta Biel
Mon i Pin, la parella ideal amb la qual descubrir el món.

En Mon ja no duu bolquer i alguns dels amics de la Pin tampoc. Ella també és gran i vol aprendre a fer pipí al vàter com els altres, però no sap massa com fer-ho. Se'n sortirà?


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 20 x 20
· EAN: 9788424672652
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 01/09/22
Mon & Pin. No vull anar a domir!

Marta Biel
Mon i Pin, la parella ideal amb la qual descubrir el món.

La Pin no vol anar a dormir. Està excitada perquè el dia ha estat molt emocionant. En Mon li ensenyarà tècniques per relaxar-se i adormir-se sense perdre els nervis. En vols aprendre tu també?
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 20 x 20
· EAN: 9788424672621
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 01/09/22
Mon & Pin. Vull el meu xumet!

Marta Biel
Mon i Pin, la parella ideal amb la qual descubrir el món.

La Pin té molts xumets, moltíssims, però s'està fent gran i ha d'aprendre a oblidar-los. La notícia del naixement de la seva cosina l'animarà a deixar-los. I tu, també duus xumet?
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 20 x 20
· EAN: 9788424672645
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 01/09/22
Mon & Pin. ¡Me visto sin ayuda!

Marta Biel
Mon y Pin, el dúo ideal con el que descubrir el mundo que nos rodea.

Pin está aprendiendo a vestirse y a abrocharse las zapatillas sin ayuda. Quiere ponerse sus zapatillas favoritas, pero tienen cordones y le cuesta un poco hacer el lazo. ¿Y tú, sabes vestirte sin ayuda?


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 20 x 20
· EAN: 9788424672676
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 01/09/22
Mon & Pin. ¡Me he hecho pis!

Marta Biel
Mon y Pin, el dúo ideal con el que descubrir el mundo que nos rodea.

Mon ya no lleva pañal y algunos de los amigos de Pin tampoco. Ella también es mayor y quiere aprender a hacer pipí en el váter, como los demás, pero no sabe cómo hacerlo. ¿Lo conseguirá?


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 20 x 20
· EAN: 9788424672690
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 01/09/22
Mon & Pin. ¡No quiero acostarme!

Marta Biel
Mon y Pin, el dúo ideal con el que descubrir el mundo que nos rodea.

Pin no quiere acostarse. Está nerviosa, porque el día ha sido muy emocionante. Mon le enseñará técnicas para estar en calma y así podrá dormirse tranquila. ¿Quieres aprender tú también?


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 20 x 20
· EAN: 9788424672669
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 01/09/22
Mon & Pin. ¡Quiero mi chupete!

Marta Biel
Mon y Pin, el dúo ideal con el que descubrir el mundo que nos rodea.

Pin tiene muchos chupetes, muchísimos, pero se está haciendo mayor y tiene que aprender a olvidarlos. La noticia del nacimiento de su prima la animará a dejarlos. ¿Y tú, llevas chupete?


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 20 x 20
· EAN: 9788424672683
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 01/09/22
Contes a la deriva 1. La cançó de la Josepha

Lolita Bosch i Chantal Vizcaino (il·lustr.)
Cada vida compta. Cada conte és vida.

Heu sentit parlar del Camerun? És un país africà ple d'animals que viuen en llibertat: girafes, hipopòtams, guepards, búfals, lleons, goril·les, ximpanzés, elefants com la Josepha, nyus i bongos. Us imagineu? Un país on els animals corren lliurement i les elefantes poden ser mestres d'escolaŽ

Contes a la deriva explica les històries d'aquelles persones que una vegada es van creuar amb Open Arms enmig del mar. Per totes aquestes persones i perquè aquestes històries no es repeteixin hem d'explicar-les i intentar fer d'aquest món un lloc una mica més just per a tots els seus habitants.

Un projecte solidari de La Galera amb Open Arms.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Àlbums il·lustrats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424673673
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 01/09/22
Contes a la deriva 2. La Sira i les seves germanes

Miriam Hatibi i Chantal Vizcaino (il·lustr.)
Cada vida compta. Cada conte és vida.

Un sol peix no té gaire força.

Dos peixos sols no tenen gaire força.

Tres peixos sols no tenen gaire força.

Quatre peixos sols

Però, cent peixos junts! Cent peixos junts tenen molta força!

Contes a la deriva explica les històries d'aquelles persones que una vegada es van creuar amb Open Arms enmig del mar. Per totes aquestes persones i perquè aquestes històries no es repeteixin hem d'explicar-les i intentar fer d'aquest món un lloc una mica més just per a tots els seus habitants.

Un projecte solidari de La Galera amb Open Arms.

· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Àlbums il·lustrats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 48   ·  Mides: 21 x 21
· EAN: 9788424673680
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 01/09/22
La meva primera guia feminista

Ana Polo i Eva Palomar (il·lustr.)
Ana Polo, la teva feminista de confiança.

Després del èxit del pòdcast Oye Polo o de l'espai Feministic, la periodista i humorista Ana Polo ha escrit el seu primer llibre: una introducció al feminisme perfecte pels joves d'avui en dia.

La guia de feminisme imprescindible per a noies. I nois. I mares. I pares.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Guies"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 96   ·  Mides: 13,5 x 20,3
· EAN: 9788424671655
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Propera aparició: 01/09/22
MIC. Endevina, endevineta 3

Laia Gimó, Maica Messeguer i Manel Trias
Les endevinalles del Mic i els seus amics!

En MIC necessita la teva ajuda per poder descobrir i resoldre les endevinalles més divertides. Ara podràs ajudar-lo des de casa!

Una nova col·lecció de llibres del personatge més conegut i estimat de TV3.
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Basics"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424672584
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 01/09/22
MIC. Endevina, endevineta 4

Laia Gimó, Maica Messeguer i Manel Trias
Les endevinalles del Mic i els seus amics!

En MIC necessita la teva ajuda per poder descobrir i resoldre les endevinalles més divertides. Ara podràs ajudar-lo des de casa!

Una nova col·lecció de llibres del personatge més conegut i estimat de TV3.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Basics"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424672591
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 01/09/22
El silenci del mar

Vercors (Jean Bruller)
Una petita obra mestra de la literatura francesa i un dels títols més representatius de la resistència contra l'ocupació nazi.

L'any 1940, en una petita població de la França ocupada, un vell i la seva neboda es veuen obligats a allotjar a casa un oficial nazi. L'alemany, que és un home educat que sent una gran admiració per la cultura francesa, s'esforça per parlar en francès als seus amfitrions, que mai no li dirigeixen la paraula. Nit rere nit, el silenci obstinat de tots dos es converteix en la seva forma de resistència, tot i els esforços de l'oficial per fer-los veure que ell no és l'enemic.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Petits Plaers"
· Pàg.: 88   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788418908613
· PVP: 12,50 / 13 €


Propera aparició: 01/09/22
La musa de la plaça Reial

Rafael Vallbona
Un viatge a la Barcelona jazzística dels anys seixanta.

En plena i fosca època franquista de censura permanent, Vallbona ens trasllada a una Barcelona clandestina de «bars, alcohol, noies, jazz, fum i quimeres de somiatruites que es pensaven que eren a Saint-Germain-des-Prés», transitada, entre d'altres, per Joan de Sagarra i Vázquez Montalbán, i marcada pel naixement de la mítica sala Jamboree, que molt aviat comptaria amb els Jazz Brothers i la Gloria Stewart, que es va convertir en la musa jazzística de la ciutat.

L'efervescència d'aquesta Barcelona tan viva i alternativa va quedar del tot truncada amb l'assassinat de Francisco Rovirosa, empresari i propietari, i la posterior repressió aplicada sobre els clubs de jazz i els seus principals reclams, entre els quals s'hi comptava Gloria Stewart.


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 200   ·  Mides: 13,1 x 21
· EAN: 9788418887406
· PVP: 20,10 / 20,90 €


Propera aparició: 01/09/22
Encara més PIJOS
Qui són, què fan i on trobar-los
Marc Giró
Si encara no tens clar si ets pijo o no, aquest és el teu llibre; si ho tens clar, també.

Tenim tan poca idea dels pijos, del seu món i del seu modus vivendi que el Marc Giró s'ha vist en l'obligació d'escriure aquest nou llibre, desobeint el principi més bàsic de la vida regalada, que diu que el més important a la vida de tot pijo és no pencar mai, sota cap concepte, que això és cosa de les classes proletàries de la Lower-Diagonal.

Val a dir, en la nostra defensa, que avui, en temps de Zara, qualsevol persona per quatre duros pot vestir-se de pijo, però també és veritat que ser pijo és molt més que anar fet un figurí per la vida, lluir una perruca que ni Chuck Norris i tenir una dentadura lluent de nacre de campionat equí. No, ser pijo és una manera d'estar i de ser al món i Marc Giró ens ho torna a demostrar.

Incorpora retallables al final del llibre per aprendre a vestir-nos d'una vegada.


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 144   ·  Mides: 13,1 x 21
· EAN: 9788418887383
· PVP: 18,22 / 18,95 €


Propera aparició: 31/08/22
Al llac

Maria Barbal
La Nora, una nena de dotze anys, viu l'experiència deliciosa d'anar els diumenges al llac, un indret moltbell i tranquil de colors canviants. Hi va amb una colla d'adults, menys el Quim, un nen de cinc anys. Tots tenen els seus anhels; ella els observa i no sempre els entén, però, a causa d'un conflicte entre els grans i de l'audàcia del Quim, l'últim matí al llac la Nora despertarà sobtadament de la infantesa.


· Editorial: Columna
· Col·lecció: "Clàssica"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 160   ·  Mides: 13,7 x 20
· EAN: 9788466429412
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Propera aparició: 31/08/22
Els pecats dels pares


Torna la carismàtica Rebecka Martinsson, aquesta vegada per aclarir el que en principi és un cas d'assassinat antic. Un vell amic seu li demana que investigui la mort del pare d'un famós boxejador, que va desaparèixer fa cinquanta anys del qual n'acaben de trobar el cos. Ella accepta a desgrat, però el que havia de ser un favor a un amic s'acaba convertint en una investigació complicada en què es veu implicat el gran capo del crim organitzat de la ciutat en un moment en què Kiruna està sent demolida i traslladada uns quilòmetres més enllà a causa de la mina que ha estat devorant la població des de sota i que l'exposa ara a interessos dubtosos


· Editorial: Columna
· Col·lecció: "Clàssica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 576   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466429436
· PVP: 21,15 / 22 €


Propera aparició: 30/08/22
Joana

Francesc Duch
La relació de parella aparentment consolidada entre en Dani i la Joana es trenca després de dotze anys. En tenen trenta-sis, i de cop, la vida se'ls capgira. La ruptura duu a la protagonista de la novel·la a un estat emocional turmentat que li impedeix refer-se, obstinada a no aixecar el cap, i ho deixa per a més endavant.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "NOTES DE COLOR"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 128   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788413562100
· PVP: 12,31 / 12,80 €


Propera aparició: 30/08/22
La memoria més secreta dels homes

Mohamed Mbougar Sarr
L'any 2018, Diégane Latyr Faye, un jove escriptor senegalès, descobreix a París un llibre llegendari: El laberint de la inhumanitat, publicat el 1938. Ningú no sap què li va passar al seu autor, T. C. Elimane, a qui havien anomenat el «Rimbaud negre» després que la publicació del llibre provoqués un bon escàndol en la societat de l'època. Diégane queda fascinat i decideix buscar el rastre del misteriós autor. Durant la recerca viatjarà a diversos països, i també es veurà obligat a revisar algunes grans tragèdies de la història, com ara el colonialisme i l'Holocaust.

Amb La memòria més secreta dels homes, l'escriptor senegalès, a qui alguns ja anomenen el «Bolaño africà» per la influència que ell mateix reconeix que ha tingut l'escriptor xilè en la seva obra, reflexiona sobre temes com ara la difícil tria entre viure i escriure o el desig de superar la confrontació entre Àfrica i Occident, i, per damunt de tot, és un homenatge al poder de la literatura.
· Editorial: MÉS LLIBRES
· Col·lecció: "Més llibres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 460   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788417353421
· PVP: 22,02 / 22,90 €


Propera aparició: 30/08/22
Ravals

Montserrat Morera Escarré
Són tants els ravals del RavalŽ Així ho veu la Mar Church -abans Mar Coll i Borràs- quan torna a Barcelona al cap de mitja vida a Londres. En Paul, el seu marit, es recupera d'una malaltia i es volen vendre el pis familiar del carrer Hospital per a comprar-se una casa a Anglaterra. Mentre recorre el barri, evoca el passat familiar: la guerra civil i la repressió, la seva joventut i les reivindicacions democràtiques, els primers amors, la universitat, el treball com a comare a Londres, el matrimoniŽ Però alhora es retroba amb amigues i coneix noves persones que canvien la seva mirada sobre la ciutat. Ambientada en un llarg lapse de temps, que culmina en els atemptats de 2017, Ravals afronta les transformacions urbanístiques i socials d'aquest barri, però, per damunt de tot, aporta una visió honesta de les persones que l'habiten i l'habitaran, sense falses nostàlgies ni ingenuïtats de futur.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "L´ECLECTICA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 280   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788413583600
· PVP: 20,14 / 20,95 €


Propera aparició: 30/08/22
Contra la nostalgia

Maria Canelles Trabal
El llarg retorn a casa, a ella mateixa. «Ha mort la mare. La tinta és blava. Feia tant temps que no escrivia a mà que havia oblidat la meva lletra.» Així arrenca aquesta excepcional novel·la que pren cos i s'escriu durant el trajecte que la Meri fa entre la ciutat de Syracuse (Nova York), on és professora universitària, i Sabadell. Fa quaranta anys que és lluny de casa i de la família: la mare, ara morta, i les seves dues germanes. Durant dècades s'ha mantingut al marge de records i absències gràcies a un exercici ferri contra la nostàlgia, però la mort sembla haver desvetllat dins seu la veu de la mare i els múltiples ressons, els anys d'estudiant a Londres, els jocs infantils amb les germanes, les cicatrius inesborrables que li ha deixat la vida...

En el seu debut, amb un estil captivador, Maria Canelles ha trenat una novel·la que, traçant línies de punt a punt, dibuixa una vida marcada per les traïcions, fins al punt que aquest viatge de retorn posa en qüestió la seva mateixa identitat i on, per a ella, és casa seva: «Mai he sentit nostàlgia. No sabria on tornar.»
· Editorial: Angle
· Col·lecció: "NARRATIVES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 240   ·  Mides: 13 x 21
· EAN: 9788419017253
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Propera aparició: 30/08/22
Amor

Manel Castromil Pérez
Un matrimoni gran passa uns dies de vacances a la casa familiar, en un poblet del Pirineu a tocar de l'Aragó. Sense fills, han viscut 45 anys d'amor i intimitat. Tots dos són professors de Llengua i Literatura Catalanes a secundària i tenen la jubilació a prop. Ara, ell comença a sentir el vertigen de l'envelliment i el buit que el futur ­minvant­ li obre al davant, i un cert decandiment, i una certa confusió mental, i un estranyament vital... I és ell ­la seva mirada, la seva ment­ qui ens narra amb detall les 24 hores que condueixen al desenllaç, perquè ell sap que, per amor, justament per amor, la seva relació exigeix un final. «No és bo estimar tant, penso. Què faré amb tot el temps?, em demano. Ella apareix al meu costat amb el licor i dos gotets. T'acompanyo, em diu. I s'asseu. Observo les seves mans obrint l'ampolla [Ž] Mans que teclegen, mans que escriuen; mans que pentinen, que cuinen, que renten. [Ž] Seré capaç de fer-ho?, em pregunto. Hauré de ser-ho, penso.»


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "NARRATIVES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 256   ·  Mides: 13 x 21
· EAN: 9788419017260
· PVP: 16,83 / 17,50 €


Propera aparició: 30/08/22
La mar de bé

Quim Casellas
Després del programa televisiu, La Mar de Bé continua maridant la cultura de la pesca amb la cuina del peix fresc de la mà del xef Quim Casellas. La pesca es presenta com un món emocionant i desconegut que, a través dels seus aspectes principals, ens descobreix com de difícil, divers i atraient és l'ofici de pescar a la Costa Brava. Aquest paisatge privilegiat, farcit de ports i barques, cuines i fogons, expressa la diversitat de peixos i mariscs que diàriament es comercialitzen a les llotges gironines. I per tastar tots els sabors de la mar, Quim Casellas ens selecciona una quarantena de receptes inspirades tant en la innovació gastronòmica com en la memòria de la gent de mar. Un llibre que ens estimula a conèixer, a triar, a cuinar i a assaborir la mar bé.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Sensacions"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 128   ·  Mides: 17 x 24
· EAN: 9788413561844
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
Grand Hotel

Diversos autors
Retalls de vides que veiem pel forat del pany.

El diccionari diu que un hotel és un establiment destinat a acollir persones, especialment si són de pas per una població, per un preu convingut. Tots són diferents i alhora tenen una cosa en comú: són espais que són casa i alhora no-llocs, on gairebé tot és possible.

En aquest volum trobareu una dotzena d'històries amb personatges en moviment, que dormen en llits que no són seus i viuen dies de parèntesi. Retalls de vides que veiem pel forat del pany. A Grand Hotel hi ha una selecció d'autors catalans que es presten a jugar per vacances i amb la seva imaginació se'ns emporten cap a dins de dotze habitacions diferents. Què hi haurà?

Xavier Bosch - Magí Camps - Maria Canelles - Roc Casagran - Alba Dalmau - Gerard Guix - Xavier Mas Craviotto - Jordi Nopca - Berta Noy - Llucia Ramis - Natàlia Romaní - Sílvia Soler


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418887062
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Comprar-ne unitats.
Trilogía Foc 3. Ciutats de foc

Joana Marcús
Finalment, l'Alice s'ha retrobat amb els seus amics. Malgrat això, la lluita tot just acaba de començar i el perill assetja més que mai. En un món que està a punt d'esfondrar-se, l'Alice sap que les decisions que prengui seran crucials per al destí de tots.

Quan sembla que ja no et queda res, fins on series capaç d'arribar per la teva gent?
· Editorial: Fanbooks

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 672   ·  Mides: 14 x 21,5
· EAN: 9788419150066
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Comprar-ne unitats.
Sira

María Dueñas
La Segona Gran Guerra s'ha acabat i el món comença una tortuosa reconstrucció. La Sira deixa enrere les seves funcions com a col·laboradora dels serveis secrets britànics i ara afronta el futur amb moltes ganes de serenitat. Però no ho aconseguirà. El destí li té preparada una tràgica sorpresa que l'obligarà a reinventar-se, prendre sola les regnes de la seva vida i lluitar amb força per encaminar el futur.

Entre fets històrics que marcaran una època, Jerusalem, Londres, Madrid i Tànger seran els escenaris pels quals transiti. Allà s'enfrontarà amb drames i retrobaments, encàrrecs arriscats i l'experiència de la maternitat.

La Sira Bonnard -abans Arish Agoriuq, abans Sira Quiroga- ja no és la innocent costurera que ens va enlluernar entre patrons i missatges clandestins, però el seu atractiu segueix intacte.
· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 672   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788419107022
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
La Vall de Kazaam 2. Salvem la Magic-Con!

Mario Rubio
WOW! La Coco està al·lucinant. La Magic-Con se celebra aquest any a la Vall de Kazaam. I, per si no ho saps, és la convenció de mags més important i GUAI de l'univers. Imagina: bruixes, fades i mags de tot arreu, demostracions de conjurs, animals fantàstics... i paradetes de gofres! Però si la Magic-Con és flipant, l'embolic que hi munta la Coco és ÈPIC. De debò, el que passa és tan xungo... que posa en perill tota la vall!

Ara, la Coco, per salvar Kazaam, haurà d'emprendre un viatge ple de perills i aventures amb el Pernil, una maga superpoderosa anomenada Glinda i una cabra. Sí. Ho has sentit bé. Una cabra. Així que ja ho saps: prepara't per a qualsevol cosa!
· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 144   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788413892191
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Barça i Catalunya
Temps de foscor (1936-1961)

Salva Torres repassa la trajectòria del Barça, des de 1936, amb l'inici de la Guerra Civil, fins a la temporada 1960-1961. Una època en què el Barça, com un reflex més del que passava a Catalunya, va patir les conseqüències de la Guerra Civil i la repressió franquista.
· Editorial: Base

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 256   ·  Mides: 16 x 24
· EAN: 9788419007230
· PVP: 16,73 / 17,40 €


Comprar-ne unitats.
Istanbul

Orhan Pamuk
Orhan Pamuk reconeix en el destí d'Istanbul el seu propi destí, i per això en aquesta obra, elogiada per la crítica internacional, barreja memòria personal de la seva ciutat amb la història, la cultura i les tradicions d'un dels indrets més fascinants del món, a mig camí entre Europa i Àsia. Així, Istanbul esdevé, a més d'un retrat autobiogràfic original i irresistible, una bella declaració d'amor.


· Editorial: MÉS LLIBRES
· Col·lecció: "Més llibres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 450   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788417353414
· PVP: 22,07 / 22,95 €


Comprar-ne unitats.
Me entiendo, pero a ratos

Valentín Coronel
En la línea de los libros anteriores de la colección, este aborda con sentido del humor un tema de gran importancia social y de enorme relevancia en la adolescencia: la salud mental. Como siempre, el libro se estructura en diferentes capítulos que desarrollan el tema, desde las bases fisiológicas y neurológicas de la psicología hasta los condicionantes sociales y emotivos. Sin tapujos, Me entiendo, pero a ratos, profundiza en temas delicados como la depresión, el suicidio, la ansiedad o diferentes formas de fobias, siempre con una ironía respetuosa y gracias a las ilustraciones explicativas y humorísticas de Nuria Rodríguez (en esta ocasión, cambia la ilustradora de los interiores, pero la portada es de Cristina Picazo, como en los títulos anteriores de la colección).


· Editorial: Algar
· Col·lecció: "Tu opinión divergente"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 148   ·  Mides: 13 x 20,5
· EAN: 9788491425762
· PVP: 10,53 / 10,95 €


Comprar-ne unitats.
Receptes al rescat

Marina Montenegro i Ada Parellada
El teu llibre de cuina respectuosa amb el planeta.

Un llibre de receptes on els infants poden aprendre a cuinar, alhora que prenen consciència de la petjada ecològica que produïm a la cuina. A través de pàgines molt pedagògiques i visuals, es proporcionen recursos com els productes de temporada i de proximitat, amb una introducció a l'ecologisme molt visual i pedagògica i una explicació sense dramatismes sobre les conseqüències d'un consum irresponsable.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Cuinetes"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 72   ·  Mides: 20,6 x 27,5
· EAN: 9788424672959
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
Recetas al rescate

Marina Montenegro i Ada Parellada
Tu libro de cocina respetuosa con el planeta.

Un libro de recetas donde los niños y las niñas podrán aprender a cocinar a la vez que toman conciencia de la huella ecológica que producimos en casa. A través de páginas muy pedagógicas y visuales, se proporcionan recursos como los productos de temporada y de proximidad, con una introducción al ecologismo muy visual y pedagógica y una explicación sin dramatismo sobre las consecuencias de un consumo irresponsable.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Cocinitas"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 72   ·  Mides: 20,5 x 27,5
· EAN: 9788424672966
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
Donetes

Louisa May Alcott
«Si fos un noi, m'escaparia amb tu i ens ho passaríem la mar de bé, però soc una pobra noia i he de comportar-me com cal i tornar a casa.»

El senyor March se n'ha anat a la guerra i les seves filles s'han quedat amb la mare, la tia i els amics, durant un hivern en què hauran d'aprendre moltes coses. La Meg, la Beth, l'Amy i la Jo, les quatre germanes March, tenen interessos molt diferents, però miren de conviure tan bé com poden i d'afrontar els canvis que suposa créixer i fer-se un lloc al món. I encara més sent dones.

Per fi, més de 150 anys després de la publicació original, podrem llegir en català la versió íntegra d'aquest gran clàssic de la literatura universal, que ha inspirat diverses generacions.

«Hi ha un llibre en què em va semblar veure reflectit el meu futur: Donetes, de Louisa May Alcott... Jo volia, com fos, ser la Jo, la intel·lectual. Compartia amb ella el rebuig per les tasques domèstiques i l'amor pels llibres. La Jo escrivia i, per voler imitar-la, vaig començar els meus primers contes curts.» Simone de Beauvoir

«Vaig trobar consol en els llibres. Curiosament, va ser Louisa May Alcott, amb Donetes, qui em va oferir una perspectiva positiva del meu destí com a dona.» Patti Smith


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "EL JARDÍ SECRET DE V"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 432   ·  Mides: 15 x 22,2
· EAN: 9788418908507
· PVP: 20,19 / 21 €


Comprar-ne unitats.
Desconeguts en un tren

Patricia Highsmith
La novel·la més inquietant de Patricia Highsmith.

En Bruno, un jove ociós i aviciat, coincideix en el compartiment de tren amb en Guy, un arquitecte prometedor i ambiciós. Com que el trajecte dura tota la nit, fan conversa per matar l'estona; de primer, parlen de coses intranscendents, però de mica en mica en Bruno insisteix perquè l'altre li doni detalls sobre la seva vida personal, fins que descobreix l'únic punt feble de la seva existència: la seva dona, que li ha de signar els papers del divorci i que, segons com, es podria convertir en un greu obstacle en la seva cursa ascendent. Tot d'una, en Bruno li proposa un pacte hipotèticament infal·lible: ell podria matar la dona d'en Guy i, al seu torn, en Guy s'encarregaria d'eliminar el pare d'ell, que pretén deixar- lo sense diners. Sembla un pla perfecte, perquè cap d'ells no té un mòbil per matar la víctima de l'altre. Sense ni pensar-hi, en Guy rebutja aquest pla tan absurd i se n'oblida tan bon punt baixa del tren... fins que apareix als diaris la notícia que la seva dona ha aparegut morta en estranyes circumstàncies.

Desconeguts en un tren ens planteja de forma magistral com la temptació del mal ens pot posar a prova inesperadament.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "El cercle de Viena"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 400   ·  Mides: 14,4 x 21,5
· EAN: 9788418908484
· PVP: 25 / 26 €


Comprar-ne unitats.
Anem al mercat!


Quan els nadons comencen a menjar s'obre un món de sabors, textures i experiències nous per a ells; és molt emocionant! Aquest llibre vol acompanyar aquest moment tan únic mostrant fotografies d'aliments reals perquè les criatures identifiquin el que ingeriran i puguin reconèixer-los quan se'ls trobin al plat.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Salut i Benestar"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 10   ·  Mides: 20 x 20
· EAN: 9788413890807
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Aventura als EUA

Tea Stilton
Pugem totes al càmper, que comença la nostra superaventura pels Estats Units! Seguiunos en aquest viatge de costa a costa al llarg de la mítica... Ruta 66!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Tea Stilton"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 224   ·  Mides: 15 x 21,6
· EAN: 9788413892023
· PVP: 13,41 / 13,95 €