La nostra selecció afegir tot a la cistella
Propera aparició: 07/04/22
El moment en què tot va canviar

Douglas Kennedy
L'amor, com la vida, sempre troba el seu camí, fins i tot en els moments més difícils.

La vida d'en Thomas Nesbit, un escriptor americà solitari i trist, és a punt de canviar un matí qualsevol d'hivern en què li arriba un paquet des de Berlín. El que més el trasbalsa és el nom del remitent: Petra Dussmann. La dona amb qui, vint-i-cinc anys enrere, va viure una apassionada història d'amor en un Berlín dividit, on la gent vivía instal·lada en el neguit i la por de la Guerra Freda.

El record de la Petra Dussmann obligarà a en Thomas Nebit a reviure un passat que creia oblidat. El farà revisitar una història i els records d'una persona que per primer i únic cop a la seva vida li van descobrir la força extraordinària de l'amor.

«Un autèntic geni de les novel·les d'amor. És capaç de traçar girs argumentals que farà que se'ns aturi el cor.» The Times

«Una delícia; Kennedy és un escriptor exigent, hàbil i enginyós.» Financial Times

«Fascinant.» Publishers Weekly

«Una història excepcionalment narrada.» Sunday Independent
· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 700   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418887208
· PVP: 22,02 / 22,90 €


Propera aparició: 07/04/22
Partes de guerra

Ignacio Martínez de Pisón (ed.)
La gran novela colectiva de la Guerra Civil española escrita por algunas de las voces más importantes de la literatura española de todos los tiempos.

«Estos treinta y tantos relatos están con toda seguridad entre los mejores que se han escrito acerca de la Guerra Civil [...] Pero lo que este antólogo ha intentado no ha sido reunir un ramillete de buenos relatos sino contar la Guerra Civil, o al menos una gran parte de ella, a través de las historias escritas por algunos de nuestros mejores narradores. De ahí el orden cronológico, que propone un recorrido desde poco antes del 18 de julio del 36 hasta poco después del 1 de abril del 39. De ahí también cierta aspiración a la globalidad: en este volumen encontrará el lector relatos escritos originalmente en español pero también en catalán, gallego y vasco, relatos escritos por hombres y por mujeres, de derechas y de izquierdas, de autores que pertenecen al mainstream y autores que no, relatos ambientados en la España nacional y en la republicana, en el frente y en la retaguardia, en el campo y en la ciudad, en el norte y en el sur...» Del prólogo de Ignacio Martínez de Pisón

Alberti, Aldecoa, Anglada, Atxaga, Aub, Ayala, Barea, Calders, Calvo, Campos, Chaves Nogales, Delibes, Fernández Santos, García Hortelano, García Pavón, García Serrano, Jordana, León, Luisa Elío, Martínez de Pisón, Matute, Méndez Ferrín, Neville, Novás, Olmedo, Pereira, Pinilla, Quiñones, Rivas, Rodoreda, ...
· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 800   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418800092
· PVP: 26,88 / 27,96 €


Propera aparició: 24/03/22
El vampiro Vladimiro 2. Ajo por ajo, diente por diente

Miguel Calero i Mercedes Palacios (il·lustr.)
Duermo en un ataúd, no me puede dar el sol y tengo 80 años. Soy un niño normal.

Vladimiro está de vacaciones en Transilvania con su familia. Sus primos, Boris y Bernardo, fieles a la tradición, no paran de hacerle travesuras, así que Vladimiro decide alejarse de ellos y pasear por el bosque. Pero lo que le espera allí podría ser peor que las bromas de sus primos. ¿O quizás no?

En esta nueva aventura, Vladimiro se hace amigo de una niña cazavampiros... ¿qué puede salir mal?


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Narrativa singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 80   ·  Mides: 15,5 x 21
· EAN: 9788424671822
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 24/03/22
El vampir Vladimir 2. All per all, dent per dent

Miguel Calero i Mercedes Palacios (il·lustr.)
Dormo en un taüt, no em pot tocar el sol i tinc 80 anys. Soc un nen normal.

El Vladimir està de vacances a Transsilvània amb la seva família. Els seus cosins, en Boris i en Bernardo, fidels a la tradició, no paren de fer-li malifetes, així que el Vladimir decideix allunyar-se d'ells i passejar pel bosc. Però el que l'espera allà podria ser pitjor que les bromes dels seus cosins. O potser no?

En aquesta nova aventura, Vladimir es fa amic d'una caçavampirs... Què pot sortir malament?

· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Narrativa Singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 80   ·  Mides: 15,5 x 21
· EAN: 9788424671815
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 24/03/22
Jane Eyre

Charlotte Brontë
Jane Eyre és una nena pobra, òrfena i poc agraciada que viu amb la seva tieta, la miserable senyora Reed, la qual es mostra tothora cruel i insensible amb la seva neboda. Arran d'un atac de rebel·lia de la petita Jane, se'n desempallega enviant-la a l'escola Lowood, un internat on la noia creix a còpia d'humiliacions i maltractaments, fins que, havent superat els anys d'escola, decideix marxar per fer d'institutriu. El destí la porta a Thornfield Hall, una enorme i misteriosa mansió on té la responsabilitat de fer-se càrrec de l'educació de la filla natural del propietari, el senyor Rochester. Tot comença a canviar quan l'amo de la mansió, de caràcter sec, aspre i turmentat pel passat, descobreix inesperadament el plaer de conversar cada vespre amb la Jane, encisat per l'enginy d'ella i pel seu esperit decidit.

L'obra de Charlotte Brontë té un fort component autobiogràfic i obeeix al desig d'exposar la importància de viure amb plenitud, d'una manera digna i sense renúncies, sabent que l'amor transcendirà les limitacions imposades per la convenció social.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Club Victòria"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 624   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418908293
· PVP: 25,96 / 27 €


Propera aparició: 17/03/22
Dracs, fades i gegants
Segueix el rastre de les criatures fantàstiques del teu entorn
Oriol Canosa i Cristina Bueno (il·lustr.)
Descobreix totes les criatures fantàstiques del teu entorn!

El paisatge d'aquest país -boscos, platges, rius i muntanyes- és ple d'éssers fantàstics amb qui els nostres avantpassats han conviscut durant segles. Tot i que prefereixen pasar desapercebuts i no cridar gaire l'atenció, sovint els seus camins es creuen amb els nostres. Dracs, fades, gegants, follets de tota mena i monstres esgarrifosos viuen amagats pels voltants sense que la majoria de nosaltres ens n'adonem. Però si tens els ulls ben oberts i saps quatre coses sobre què mengen, on dormen o quins rastres deixen al seu pas, segur que en podràs sorprendre més d'un.

Una guia de camp de la mitologia catalana per seguir el rastre de les criatures màgiques del nostre entorn.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "àlbum il·lustrat"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 136   ·  Mides: 20,5 x 27,5
· EAN: 9788424670894
· PVP: 20,19 / 21 €


Propera aparició: 17/03/22
Astrolove 1. La veu de l'univers

Esther Sanz i Maria Guasch (il·lustr.)
Amor, amistat, astrología... i molt de salseo!

La Lluna no creu en l'horòscop ni en els astres. En part perquè la seva mare és astròloga..., en part perquè l'univers no sembla anar-li a favor. La Lluna és Lleó, una líder nata segons els astres; carismàtica i amb dots de gent. I això podria ser cert si no fos per un petit detall: no té amics. Bé, això no és del tot cert; en té un, el seu veí Pol. Una tarda es troba una nota sota el banc. És d'algú que sembla tenir problemas i firma com a Piscis. Olivia, la seva companya d'oratòria, una Aquari idealista, popular i servicial, decideix unir-se a la seva causa. Juntes creen Astrolove, una espècie de consultori sentimental de l'horòscop que aviat es farà molt popular a l'institut.

Digues quin és el teu horòscop i et diré de qui enamorar-te.· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Astrolove"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 300   ·  Mides: 13,5 x 20
· EAN: 9788424670351
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 17/03/22
Astrolove 1. La voz del universo

Esther Sanz i Maria Guasch (il·lustr.)
Amor, amigos, astrología...¡y mucho salseo!

Luna no cree en el horóscopo ni en los astros. En parte, porque su madre es astróloga En parte, porque el universo no parece ir a su favor. Es Leo, una líder nata según los astros, pero Luna no tiene amigos. Bueno, eso no es del todo exacto, tiene uno, su vecino Pol. Una tarde se encuentra una nota debajo de un banco. Es de alguien que parece tener problemas y que firma como Piscis. Animada por Pol, y guiada por un libro de astrología de su madre, decide escribir a Piscis, pero ¿cómo hacerle llegar su carta si ni siquiera sabe quién es? Olivia, su compañera en oratoria, una Virgo idealista, exitosa y servicial, decide unirse a su causa. Juntos crean Astrolove, una especie de consultorio sentimental del horóscopo que pronto se hará muy popular en el instituto.

Dime de qué horóscopo eres y te diré de quién enamorarte.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Astrolove"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 300   ·  Mides: 13,5 x 20
· EAN: 9788424670375
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 17/03/22
La canya rebel

Nina Berberova
El 2 de setembre de 1939, el dia després de la invasió de Polònia per part de l'exèrcit alemany, dos amants se separen a París. L'Olga, exiliada russa, s'acomiada de l'Einar, que marxa a Suècia amb l'esperança que aviat es podran tornar a reunir. L'Einar li diu que espera que ella vagi a Estocolm, que podrien anar junts al Brasil, o viatjar a Rússia... ni s'imaginen la magnitud de la de la gran guerra que està a punt de esclatar i de les dificultats a què s'hauran d'afrontar. ¿Sobreviurà aquest amor?

Berberova ens presenta un discurs amarg i subtil sobre l'amor, i ens parla del nostre jo interior, aquesta part de la nostra vida que ningú no coneix, i sobre com defensar-lo.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Petits Plaers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 88   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788418908309
· PVP: 12,50 / 13 €


Propera aparició: 17/03/22
El junco rebelde

Nina Berberova
2 de setiembre de 1939, el día después de la invasión de Polonia por el ejército alemán, dos amantes se separan en un París cada vez más oscuro. Olga, una exiliada rusa, se despide de Einar, que se regresa a Suecia con la esperanza de que pronto se volverán a reunirse. Einar le habla de cuando ella vaya a Estocolmo, de marcharse juntos a Brasil, de viajar a Rusia ni se imaginan la magnitud de la gran guerra que está a punto de estallar y de cuán difícil les será viajar en los años siguientes. ¿Sobrevivirá este amor?

Berberova nos presenta un discurso amargo y sutil sobre el amor y, sobre todo, nos habla sobre nuestro yo interior, esa parte de la nuestra vida que nadie conoce, y sobre cómo defenderlo.· Editorial: Ediciones Invisibles
· Col·lecció: "Pequeños Placeres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 88   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788412401905
· PVP: 12,50 / 13 €


Propera aparició: 17/03/22
El día que escapé del gueto

John Carr
«Creedme: esta es una gran historia.» KEN FOLLETT

Una historia sobre la increíble huida de un joven de 13 años del terror nazi.

A principios de 1940, Chaim es encerrado en el gueto de Polonia. Hambriento, intrépido y decidido, realiza misiones de búsqueda fuera de los límites de la alambrada, hasta que se ve obligado a matar a un guardia nazi. Ese momento cambia el curso de su vida y lo lleva a una increíble aventura a través de las líneas enemigas.

Chaim evita el fuego de granadas y fusiles en la frontera rusa, se refugia con una familia alemana en Renania, se enamora en la Francia ocupada, es capturado en un puerto de montaña en España, es interrogado como posible espía nazi en Gran Bretaña, y finalmente, lucha por todo aquello en lo que cree como parte del ejército británico. Protege su vida haciéndose pasar por un niño ario con un crucifijo al cuello, y lucha por su vida en circunstancias terribles y asombrosas.

Esta es la historia de un niño que, con apenas trece años, tuvo que enfrentarse al mundo y a la historia para encontrar su lugar en la vida, un lugar que de manera irremisible parecía alejarlo de todo cuanto una vez le fuera conocido y querido.

Un testimonio valiente. Una gran lección de vida. Una novela basada en hechos reales: la historia del padre del autor.

«Una excepcional historia.» Times

«Increíble pero real.» BBC


· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 384   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418059971
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 03/03/22
Els Rescatadors Màgics 10. El llibre prohibit

Sabrina Catdoor i David Sierra (il·lustr.)
Darrere de la gatera comença un viatge d'aventures a Imaginària.

L'àvia Amelia és una escriptora molt famosa. El Lucas, la Zoe i la Marina estan impacients per llegir el seu nou llibre, però quan assisteixen a la firma en una llibreria, comencen a passar coses molt estranyes. Enciclopèdies que parlen, fulles que surten del terra... i uns éssers molt trapelles que volen provocar el caos a la llibreria.

Si no fos impossible, semblaria que la llibreria està embruixada!

Podran arreglar-ho tot els Rescatadors abans que algú sospiti que hi ha màgia amagada?

Una sèrie d'aventures i fantasia il·lustrada a tot color per David Sierra.

«No és habitual trobar llibres que, sobretot i com a primera finalitat diverteixen i on, a més, podem extreure un aprenentatge i reflexió al final de la lectura.» Páginas de Calabaza

«Un llibre fantàstic per a primers lectors que ja volen aventures més llargues. Aquesta nova col·lecció els anirà fantàsticament bé.» Club Peques Lectores


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Els Rescatadors Màgics"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 104   ·  Mides: 14 x 18,2
· EAN: 9788424670870
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Propera aparició: 03/03/22
Los Rescatadores Mágicos 10. El libro prohibido

Sabrina Catdoor i David Sierra (il·lustr.)
Tras la gatera empieza un viaje de aventuras en Imaginaria.

La abuela Amelia es una escritora muy famosa. Lucas, Zoe y Marina están impacientes por leer su nuevo libro pero, cuando asisten a la firma en una librería, empiezan a suceder cosas muy raras. Enciclopedias que hablan, hojas que salen del suelo... y unos seres muy traviesos que quieren provocar el caos en el evento.

Si no fuese imposible ¡parecería que la librería está embrujada!

¿Podrán arreglarlo todo los Rescatadores Mágicos antes de que alguien sospeche de que hay magia encerrada?

Nuevas aventuras de los Recatadores mágicos, la serie ilustrada por David Sierra.

«No es habitual encontrarse libros que, sobre todo y como primera finalidad divierten, y donde además podemos extraer un aprendizaje o reflexión al final de la lectura.». Páginas de Calabaza

«Un libro fantástico para primeros lectores que ya quieren aventuras un poquito más largas. Esta nueva colección les irá de maravilla». Club Peques Lectores


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Los Rescatadores Mágicos"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 104   ·  Mides: 14 x 18,2
· EAN: 9788424670887
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Propera aparició: 03/03/22
El presente

Daniella Martí
Vuelve Daniella Martí con un retrato de nuestra sociedad lleno de humor y reflexión.

A través de sus viñetas, Daniella Martí habla de lo que ve en su día a día, siempre desde el humor. De este modo, da la vuelta a las desgracias y poder a la gente vulnerable.

En El presente, la artista aborda las temáticas más recurrentes en su trabajo: el tiempo, la tecnología, las relaciones, el feminismo, la sociedad, la salud mental y la autoconsciencia.

Las mejores viñetas de Daniella Martí. Un fenómeno en redes, con más de 300.000 seguidores en Instagram.


· Editorial: Bridge (castellano)
· Col·lecció: "Bridge"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 120   ·  Mides: 16,5 x 20,2
· EAN: 9788418253126
· PVP: 15,87 / 16,50 €


Propera aparició: 03/03/22
L'edat dels vius

Mar Bosch Oliveras
Una novel·la que ens enfronta a un futur molt posible, per una de les veus més personals del panorama català actual.

L'edat dels vius comença amb la mort de la parella de la protagonista. Després del dolor i de l'astorament, la dona observa què passa al seu voltant (el declivi instantani del món) i decideix fugir de la ciutat, testimoni de l'enfonsament de la vida tal com la coneixia. Més endavant, descobreix que en el món queda una petita comunitat feta de vells preparacionistes. I ella, una «jove» supervivent que no s'ho explica.

Amb aires retrofuturistes, L'edat dels vius té una càrrega important de crítica social i, a la vegada, es converteix en un al·legat a favor de l'herència de les generacions passades, l'amor i l'amistat.
· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418375958
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 03/03/22
Trenqueu en cas d'emergència
Manual per a víctimes i supervivents de violències masclistes
Carla Vall
Anatomia de la violència masclista. Un llibre necessari.

Carla Vall analitza de manera amena i comprensible les violències masclistes i els elements socials i individuals que ens porten a ser potencials víctimes i agressors. L'autora ens parla de la recuperació i la reparació de les víctimes, la identificació de les necessitats i els serveis a la seva disposició, consells per a una mateixa i consells sobre què poden fer terceres persones per ajudar la víctima. En un darrer bloc, Vall tracta els reptes pendents i les apostes de futur que hem d'exigir.

Una anatomia perfecta d'un mal endèmic que pateixen totes les societats.

Amb pròleg de Paula Bonet.


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 13,1 x 21
· EAN: 9788418375897
· PVP: 18,22 / 18,95 €


Propera aparició: 03/03/22
Romper en caso de emergencia
Manual para víctimas y supervivientes de violencias de género
Carla Vall
Anatomía de la violencia machista. Un libro necesario.

Carla Vall analiza de manera amena y comprensible las violencias machistas y los elementos sociales e individuales que nos llevan a ser potenciales víctimas y agresores.

La autora nos habla de la recuperación y la reparación de las víctimas, la identificación de necesidades y servicios a su disposición, consejos para una misma y consejos sobre lo que pueden hacer terceras personas para ayudar a la víctima.

En un último bloque, la autora tratará los retos pendientes y las apuestas de futuro que debemos exigir.

Con prólogo de Paula Bonet.
· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 13,1 x 21
· EAN: 9788418800016
· PVP: 18,22 / 18,95 €


Propera aparició: 23/02/22
Una moguda màgica

María Rubio· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 144   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788413891866
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 17/02/22
Al Regne Unit amb la Kate


Un llibre perfecte per conèixer el Regne Unit i la seva cultura. La Kate et farà de guia!

La col·lecció minimiki combina d'una manera molt original el coneixement d'altres cultures i el clàssic quadern d'activitats.

Amb siluetes, patrons i adhesius per a crear les nines del món més boniques.· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Minimiki"
· Enquadernació: Espiral
· Pàg.: 94   ·  Mides: 11 x 19
· EAN: 9788424671396
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 17/02/22
Al Reino Unido con Kate


Un libro perfecto para descubrir Reino Unido y su cultura. ¡Kate será tu guía!

La colección Minimiki combina de un modo muy original el conocimiento de otras culturas y el clásico cuaderno de actividades. Con adhesivos, siluetas y patrones para crear tus muñecas del mundo.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Minimiki"
· Enquadernació: Espiral
· Pàg.: 94   ·  Mides: 2,3 x 20
· EAN: 9788424671402
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 17/02/22
Raquel Pris 1. El meu robot té un problema!

Gabriel García de Oro i Anna Franquesa (il·lustr.)
2058, un món ple de robots i una noia que diu ser normal.

«Em dic Raquel Pris i soc... com dir-t'ho? Una noia normal que viu a l'any 2058. És clar, també és veritat que és estrany que algú digui que no és normal. Fins i tot la gent que és molt molt però que molt especial no va dient que és superrara i superdiferent i superguai. Això seria... superximple? Doncs això. A més, que no. A mi em passaven coses normals. Que si l'escola, que si els deures, que si els meus pares no volien un robot a casa. Espera. Això és important. T'ho explicaré després...»· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Narrativa Singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 112   ·  Mides: 14,6 x 21,1
· EAN: 9788424670917
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 17/02/22
Yo, Raquel Pris 1. ¡Mi robot tiene un problema!

Gabriel García de Oro i Anna Franquesa (il·lustr.)
2058, un mundo lleno de robots y una chica que dice ser normal.

«Me llamo Raquel Pris y soy... ¿cómo decirte? Una chica normal que vive en el año 2058. Claro, también es verdad que es raro que alguien diga que no es normal. Incluso la gente que es muy muy pero que muy especial no va diciendo por ahí que es súper rara y súper diferente y súper guay. Eso sería... ¿súper tonto? Pues eso. Además, que no. A mí me pasaban cosas normales. Que si el cole, que si los deberes, que si mis padres no querían un robot en casa. Espera. Esto es importante. Te lo explicaré después...»· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Narrativa singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 112   ·  Mides: 14,6 x 21,1
· EAN: 9788424670931
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 16/02/22
El paradís no era això

Marta Batallé
L'edifici del Raval on viuen posa en relació la Mai, l'Helena i el Santos, tres personatges de tres generacions diferents, cadascun vivint una crisi personal en el marc d'un barri on els extrems -gent, diners, cultures- es toquen. La Mai és a la vintena, una noia reivindicativa, vivint la precarietat de feines i relacions amb un drama familiar a l'esquena que l'oprimeix. L'Helena, quaranta anys, amb la situació més convencional i estable (parella, fills, bons sous) veu com s'enfonsa la vida que s'ha fet. El Santos, un músic de rock idealista que ha deixat enrere el millor de la seva carrera i s'ha acomodat a una vida al marge del sistema cultivant marihuana, en el que no deixa de ser una concessió més. Tots tres s'uneixen en la seva fragilitat per trobar una sortida als seus conflictes amb un món que jutgen amb lucidesa i on ni el ritme accelerat de la ciutat ni les persones que els acompanyen els satisfan.


· Editorial: Editorial Empúries
· Col·lecció: "Empúries narrativa"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 336   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788418833298
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Propera aparició: 16/02/22
Satisfiers

diversos
En aquest llibre donem veu a dones per saber com viuen la sexualitat, per trencar aquest silenci antic i massa llarg, perquè ens expliquin què volen, què busquen, què esperen, com ho viuen, els seus anhels, com han evolucionat sexualment a través dels anys, quin significat tenia, i quin significat té ara o què cal encara fer amb el desig per ser viscut amb més plenitud. No podem ni volem viure la nostra sexualitat com un conjunt infinit de perjudicis, injúries i ofenses. Ens toca poder viure la intimitat, el desig i la sexualitat com la realització personal d'un gust, d'un plaer, d'una comunicació profunda, d'un amor, d'un moment, del que creiem, com ho creiem i sentim, i des d'aquest punt intentem posar-hi paraules. «Ningú té cap dubte que els homes en senten. En parlen, se'n vanten i, de vegades, el fan servir com a excusa i fins i tot com a justificació. Qui parla, en canvi, del nostre desig? I, pitjor encara, quina opinió mereix una dona que té ganes de follar i que encadena amants? Una dona que gaudeix de la seva voracitat sexual? Tinc la impressió que els homes sempre han utilitzat el nostre desig a conveniència. Quan és real, el menystenen. Quan no l'és, se l'inventen»


· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 160   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788466428712
· PVP: 16,25 / 16,90 €


Propera aparició: 16/02/22
Aprendre

Eduard Vallory· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 320   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466428705
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Propera aparició: 16/02/22
Sempre amb tu

María Leach i Katia Klein
L'adeu definitiu a un ésser estimat és una de les experiències més dures que hem d'afrontar en aquesta vida, però també ens pot brindar l'oportunitat de trencar un tabú i parlar sobre un tema tan difícil d'abordar com és la mort.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Baobab"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 44   ·  Mides: 22 x 28
· EAN: 9788413891842
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 09/02/22
L'Alquímia de la vida

Coia Valls
Al segle xv el món està canviant, però la medicina es troba ancorada en la vella fórmula de la triaca establerta en l'antiguitat clàssica. Amb tot, sempre hi ha homes i dones que busquen noves formes de guarir el cos i l'ànima i sovint passen per bojos o bruixots. Assagen fórmules alquímiques per aconseguir la pedra filosofal o l'elixir de la vida. En Magí Surroca és un d'ells.

D'altra banda, la Beatriu és una jove rebel que intenta sortir de la seva pròpia trampa. Aconseguir-ho no serà gens fàcil, però la força de l'amor i l'amistat i l'entrega absoluta a un ideal li permetran assolir una vida autèntica, de llibertat i plenitud.

Dos destins marcats per la gosadia d'oposar-se al poder i als valors d'una època. Una lluita carregada d'esperança, si es vol poètica, però vital i científica alhora.

L'alquímia de la vida és una novel·la històrica que, entre Vallbona de les Monges, Barcelona i la vila de Llívia, preludia l'instant en què l'ésser humà començava a ser la mesura de totes les coses.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 512   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466428651
· PVP: 20,67 / 21,50 €


Propera aparició: 09/02/22
Sabates noves

Neus Moya i Júlia Solans
Un conte sobre la il·lusió de canviar el calçat pel simbolisme que comporta: jugar, saltar, córrer i avançar. Escrit per la podòloga els vídeos de la qual s'han fet virals en xarxes: Neus Moya. A la Laura se li han quedat petites les sabates, així que n'ha d'anar a comprar unes de noves... Quina emoció! A la botiga en veu unes de precioses, li serviran per córrer, saltar i ballar? Això només ho poden fer els peus que se senten lliures... Un llibre sobre la importància del calçat adequat per viure aventures i arribar ben lluny.


· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 40   ·  Mides: 25 x 25
· EAN: 9788413890784
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 09/02/22
Vint-i-set dinosaures

Teresa Muñoz
El Nil fa un temps que no està bé. Li costa concentrar-se a l'escola, i amb els amics i companys la cosa tampoc no rutlla gaire, a excepció del Roc, el seu millor amic, i de la seva gossa Lily, que sempre li fa costat. Ja fa més d'un any que va morir el seu pare i des d'aleshores tot ha empitjorat. De vegades pensa que s'ha tornat boig, sobretot quan parla amb el Mazzy, el robot que té a mig muntar a sobre de la taula, o quan veu monstres a la seva habitació i llavors es concentra en les enganxines de dinosaures que té a la paret per superar el mal tràngol. Se'n sortirà amb tot plegat?


· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 108   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788413891781
· PVP: 10,53 / 10,95 €


Propera aparició: 03/02/22
XOXO

Axie Oh
Una fascinante historia de k-pop y amor prohibido.

Jenny es una joven prodigio del violonchelo que tiene todo su futuro planeado. Jaewoo es miembro de una de las bandas de k-pop más famosas del mundo... y tiene totalmente prohibido salir con nadie. Estar juntos pondría en riesgo el futuro por el que llevan años luchando... ¿Cuánto estarán dispuestos a arriesgar por amor?

«En esta divertida novela, el k-pop ayuda a una violonchelista a crecer tanto musical como emocionalmente. Y temas como la responsabilidad, el arrepentimiento y la reconciliación se entrelazan en las dinámicas intergeneracionales de la familia de Jenny, añadiendo dimensión y profundidad.» Kirkus Reviews

«La narrativa de la autora encandilará por igual a lectores que desconozcan el mundo del k-pop y a los fans de los k-dramas, así como a todo aquel que busque una historia de amor contemporánea.» Publishers Weekly
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Luna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 360   ·  Mides: 15 x 21,5
· EAN: 9788424669980
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 03/02/22
UN CERT SOMRIURE

· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Petits Plaers"
· Mides: 11,6 x 18
· EAN: 9788418908378
· PVP: 15,38 / 16 €


Propera aparició: 03/02/22
UNA CIERTA SONRISA

· Editorial: Ediciones Invisibles

· Mides: 12 x 18
· EAN: 9788412401912
· PVP: 15,38 / 16 €


Propera aparició: 03/02/22
Gust per París
Records d'un bon vivant
A.J. Liebling
L'escriptor de The New Yorker, A. J. Liebling, recorda el seu aprenentatge parisenc en el delicat art de menjar.

Cap autor ha escrit amb més entusiasme sobre el menjar que A. J. Liebling. Gust per París (1962), el darrer llibre del gran autor de Nova York, és un suggeridor relat de la seva éducation sentimentale en la cuina francesa entre els anys 1926 i 1927, quan personatges com Ernest Hemingway i Gertrude Stein forjaren la seva llegenda en els cafès parisencs. El que havia de ser un viatge d'estudis es va convertir al cap de poc en un pretext per deixar-ho tot i aprofundir en el que realment importava: el delicat art del menjar. Els restaurants propers a la ribera del Sena es van convertir en la seva llar parisenca, els perfumats vins de taula en els seus constants companys, la rica cuina francesa en tota una prova de la seva formidable gana.

Amb pròleg de James Salter.

«Una memòria de París que es llegeix amb veritable delectació.» The New Yorker

«El bon vi i la bona literatura són qüestions indissociables, i aquest llibre n'és una prova irrefutable.» Les Lettres françaises

«Una saborosa guia culinària d'un París de llegenda.» Le Canard enchaîné

«El seu testimoni de França a la dècada dels anys 20 és un regal deliciós.» Lire
· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 320   ·  Mides: 13,5 x 18,5
· EAN: 9788418375996
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Propera aparició: 03/02/22
Apetito por París
Recuerdos de un bon vivant
A.J. Liebling
El escriptor del The New Yorker, A. J. Liebling, recuerda su aprendizaje parisino en el delicado arte de comer.

Ningún autor ha escrito con más entusiasmo sobre la comida que A. J. Liebling. Apetito por París (1962), el último libro del gran escritor neoyorquino, es un sugerente relato de su éducation sentimentale en la cocina francesa entre los años 1926 y 1927, cuando personajes de la talla de Ernest Hemingway y Gertrude Stein forjaron su leyenda en los cafés parisinos. Lo que debía ser un viaje de estudios se convirtió al poco en un mero pretexto para dejarlo todo y ponerse a lo que verdaderamente importaba: el fino arte del comer. Los restaurantes cercanos a la riba del Sena se convirtieron en su hogar parisino, los perfumados vinos de mesa en sus constantes compañeros, la rica cocina francesa en toda una prueba de su formidable apetito.

Con prólogo de James Salter.

«Una memoria de París que se lee con verdadera delectación.» The New Yorker

«El buen vino y la buena literatura son cuestiones indisociables, y este libro es una prueba irrefutable de ello.» Les Lettres françaises

«Una sabrosa guía culinaria de un París legendario.» Le Canard enchaîné

«Su testimonio de Francia en la década de los años veinte es un regalo delicioso.» Lire
· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 320   ·  Mides: 13,5 x 18,5
· EAN: 9788418800078
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Propera aparició: 02/02/22
La Bèstia

Carmen Mola
Any 1834, Madrid, una petita ciutat que intenta obrir-se pas més enllà de les muralles que l'envolten, pateix una terrible epidèmia de còlera. Però aquesta malaltia no és l'única cosa que terroritza els seus habitants: als afores apareixen cadàvers desmembrats de nenes que ningú reclama. Tots els rumors apunten a la Bèstia, un ésser que ningú ha vist però al qual tothom tem.

Quan la petita Clara desapareix, la seva germana Lucía, juntament amb en Donoso, un policia borni, i en Diego, un periodista vividor, inicien un compte enrere frenètic per trobar la nena amb vida. En el seu camí ensopeguen amb fra Braulio, un monjo guerriller, i amb un misteriós anell d'or amb dues maces creuades que tothom cobdícia i pel qual alguns estan disposats a matar.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 544   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466428767
· PVP: 22,02 / 22,90 €


Propera aparició: 02/02/22
La Vall de la Llum

Toni Cruanyes
PREMI JOSEP PLA 2022


· Editorial: Destino
· Col·lecció: "L'ancora"
· EAN 9788497103343
· PVP: 20,67 / 21,50 €


Propera aparició: 02/02/22
Tots els mecanismes

Melcior Comes
La compra fraudulenta d'uns terrenys desferma el conflicte entre dues famílies: els Torrus, propietaris d'una depredadora immobiliària barcelonina, i els Súbac, empresaris mallorquins vinculats al turisme, autèntics cacics acostumats a prendre el que volen. Els Torrus, però, es resisteixen a cedir, i més si poden fer valer els innumerables draps bruts de la família Súbac, entre els quals un assassinat mai resolt de vint anys enrere. Entre Fargo i Faulkner, Tots els mecanismes és una novel·la de fills i pares, de lleialtats canviants, de fracassos, cavalls i boxadors; una tragèdia visceral amb tocs de comèdia negra que avança sostinguda per múltiples veus i per tota mena de materials narratius al servei d'una recerca ­potser quimèrica­ de la veritat personal i col·lectiva.


· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 656   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788475889245
· PVP: 20,10 / 20,90 €


Propera aparició: 02/02/22
Encara he de viure

Jaume Funes
Per fi s'acaba l'ESO. Sis adolescents es juramenten perquè la vida no els separi i per no convertir-se en adults que traeixen els seus principis. Però en els seus nous recorreguts de joventut han de gestionar molta vida desconeguda. No tenen clar el que volen ser, ni tampoc el fet de decidir-ho sembla que estigui a les seves mans. Potser convé fugir de casa per no ser com els seus pares. Es pot somiar, però és difícil sense un euro a la butxaca. Amb quants nòvios s'arriba a la maduresa sexual?, per què no perdre de vista el món i viure entre muntanyes?, o per què no fer la revolució? Els relats de les seves vides es creuen i es retroben quan arriben als divuit anys, quan sembla que ha arribat el final de l'esclavatge en mans dels més grans.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 160   ·  Mides: 13,8 x 20
· EAN: 9788466428699
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Propera aparició: 02/02/22
En Pinxo i L'òpera. Llibre musical

Magali Le Huche
En Pinxo segueix ampliant la col·lecció de llibres musicals! Aquesta vegada s'endinsa en el món de l'òpera. En Pinxo i la Betty visiten l'Òpera de París i es perden en aquest indret magnífic. Una ocasió perfecta per passejar entre bambalines i descobrir precioses melodies! Prem les icones, escolta i descobreix amb en Pinxo les òperes següents: Verdi: La força del destí; Bizet: Carmen; Haendel: Rinaldo; Mozart: La flauta màgica; Bellini: Norma; Verdi: Rigoletto; Delibes: Lakmé; Mozart: Les noces de Fígaro; Verdi: La Traviata; Rossini: El barber de Sevilla. Un llibre musical interactiu ple de detalls. A partir de 3 anys.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Llibres sorpresa"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 12   ·  Mides: 18 x 21
· EAN: 9788418444784
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 02/02/22
Geronimo Stilton 86.Mitjanit esgarrifosa a Castellcalavera

Geronimo Stilton
Brrrrr, quin cangueli felí! Tenebrosa, la meva gairebé promesa, em va arrossegar a Castellcalavera a la recerca de set llegendaris pergamins que ens conduirien al «Secret Més Preciós». Va ser una aventura emocionant!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 128   ·  Mides: 13 x 19,5
· EAN: 9788413891460
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Propera aparició: 01/02/22
Barça femení

Manel Tomàs
Per primera vegada arriba a les llibreries el relat complet i exhaustiu de la història del Barça femení, des dels seus complicats inicis a la dècada dels setanta fins a l'apoteosi del triplet de la temporada 2020-2021. Cinquanta anys de lluita, incomprensions i travessa pel desert d'unes valeroses dones marcades per la voluntat de ferro de ser jugadores de futbol malgrat el frontal rebuig del masclisme sociològic de l'època.


· Editorial: Base
· Col·lecció: "Base Esport"
· Enquadernació: Cartoné
· Mides: 24 x 27
· EAN: 9788419007001
· PVP: 33,56 / 34,90 €


Propera aparició: 01/02/22
Com més forta es l'espera, més forta és l'abraçada

Eoin McLaughlin
L'hivern ha estat molt llarg i l'Eriçó ha trobat molt a faltar la seva estimada amiga Tortuga. Així que arriba la primavera, la comença a buscar. Troba i saluda altres amics, com ara el Teixó, la Garsa o l'Esquirol, que són molt macos i ell se'ls estima molt, però ningú no es pot comparar amb la seva amiga Tortuga. El savi Mussol li diu que prengui paciència, que com més llarga és l'espera, més forta és després l'abraçada. I vet aquí que de sobte es desperta la Tortuga, que havia dormit més del compte i es confonia entre unes pedres. Havia estat allà tota l'estona! I tots dos amics es retroben amb una abraçada ben forta i càlida.


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "Àlbums Il·lustrats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24,7 x 24,7
· EAN: 9788418592522
· PVP: 16,30 / 16,95 €


Propera aparició: 26/01/22
Atena. Els meus primers mites


Vols conèixer la sàvia deesa Atena? Acompanya-la en les seves increïbles aventures amb els altres déus i els herois grecs! Lluita amb ella contra els gegants que amenacen l'Olimp, descobreix com es va convertir en la patrona d'Atenes i participa en aquesta història clàssica i inoblidable amb aquest llibre ple de mecanismes.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Llibres sorpresa"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 10   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788418444524
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 25/01/22
Depuració hepàtica

Carla Zaplana
El cos és el vehicle que permet que el nostre ésser creixi, es desenvolupi, experimenti i evolucioni. Sabem que funciona de manera holística i perfectament coordinada, però a vegades cal parar atenció en la salut de certs òrgans que tenen un paper fonamental en el nostre benestar. Carla Zaplana, experta nutricionista i dietista, proposa un programa pràctic centrat en el fetge, un òrgan que pren part activa en més de cinc-centes funcions vitals. L'objectiu és descongestionar-lo, per tal de poder processar i eliminar millor les substàncies tòxiques que entren a l'organisme. En aquest llibre explorarem l'impacte de les toxines en el nostre estat físic i emocional i descobrirem tots els beneficis de la depuració hepàtica per a la salut.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "FORA DE COL·LECCIO"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 270   ·  Mides: 14,5 x 21
· EAN: 9788413561554
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Propera aparició: 25/01/22
Remeis naturals per a gats i gossos

diversos
Gossos i gats comparteixen el dia a dia amb molts de nosaltres. Com cuidar-los sense recórrer al fotimer de potingues químiques de sempre? Aquesta obra vol aplegar tots els tractaments naturals de què els podem fer gaudir en la seva vida quotidiana: alimentació, salut, benestar i higiene.


· Editorial: SIDILLÀ
· Col·lecció: "Busca raons"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 185   ·  Mides: 15 x 21
· EAN: 9788412430622
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 19/01/22
Constel·lacions

Blanca Busquets· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Pàg.: 240   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788475889177
· PVP: 18,75 / 19,50 €


Propera aparició: 19/01/22
La Cancellera

Kati Marton
La biografia definitiva de la cancellera alemanya Angela Merkel, que detalla l'impressionant ascens i la brillantor política de la dona més poderosa i esquiva del món. La Cancellera és alhora una fascinant biografia política i una història humana íntima d'una total outsider ­química de formació i investigadora, filla de pastor criada a l'Alemanya Oriental controlada pels soviètics i dona­ que es va convertir en la líder no oficial d'Occident. Kati Marton, biògrafa política de renom, es va proposar investigar el misteri de com Angela Merkel havia aconseguit superar tots aquests hàndicaps i desenvolupar una carrera política tan brillant. I va trobar la resposta en el geni polític de Merkel: en la predisposició a parlar amb els adversaris més que a superar-los, l'habilitat per negociar, l'astúcia, la humilitat per permetre que altres s'emportin els mèrits per les coses fetes en tàndem, la saviesa per mantenir-se allunyada dels mitjans de comunicació i fora de Twitter i la visió d'aprofitar les crisis per adoptar canvis estratègics.
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 446   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466428583
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Propera aparició: 19/01/22
Renta't les mans!
Dos Pediatras en casa

Aprèn a rentar-te correctament les mans amb aquest llibre il·lustrat de cartró. Les mans estan brutes encara que no ho vegis clar, renta-te-les amb aigua i sabó i dels microbis et podràs acomiadar!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Salut i Benestar"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 10   ·  Mides: 16 x 16
· EAN: 9788413890401
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Una mort molt dolça

Simone de Beauvoir
Considerada una de les millors obres de De Beauvoir, Una mort molt dolça narra la lluita per viure de la seva mare, ingressada en un hospital per un càncer a l'intestí. Seran dies emotius i tensos, entre el dolor i l'esperança, i De Beauvoir en fa la crònica amb una franquesa estremidora, sense ocultar res als lectors, que tenen la sensació de viure en directe els fets: els moments de dolor i intimitat; els alts i baixos de les relacions personals provocats per l'evolució de la malaltia; els diagnòstics i els tractaments; el paper dels metges... La preocupació per la mort és una constant en l'obra de De Beauvoir i, aquí, aquestes reflexions teixeixen un relat colpidor i commovedor, alhora racional i emotiu, que queda gravat en la memòria del lector.


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "NARRATIVES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 128   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788419017079
· PVP: 16,25 / 16,90 €


Comprar-ne unitats.
La vall del Mulde

Daniela Krien
La vall del Mulde és un recull d'onze relats que transcorren en aquesta zona alemanya de l'estat de Saxònia, poc després de la reunificació. Els personatges que protagonitzen aquestes històries formen part de la massa anònimam d'un país encara en procés de reconstrucció, tenen encara coents les ferides del passat i intenten encaixar en un ordre nou i complex. Krien escriu sobre la desesperació profunda i la desorientació, sobre la culpa, la frustració i el ressentiment, però entremig de tot això també brillen la dignitat i la resiliència.


· Editorial: MÉS LLIBRES
· Col·lecció: "Més llibres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 256   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788417353353
· PVP: 18,22 / 18,95 €


Comprar-ne unitats.
Causa general

Jordi Panyella
Segons el recompte minuciós de Jordi Panyella, són 2.519 les persones represaliades per l'Estat espanyol, amb investigacions policials i judicials de tota mena, víctimes de la persecució administrativa, econòmica i política per la seva participació en el moviment independentista de Catalunya. Si hi afegim les 1.066 persones bastonejades l'1 d'octubre de 2017, pugen fins a 3.585. Un altre balanç diu que 30 persones han estat condemnades, sumant 137 anys de presó, i 16 més han estat inhabilitades per exercir càrrecs públics. Fins aquí els números freds. Al darrere hi ha una singladura col·lectiva entusiasta, de manifestacions multitudinàries i accions polítiques agosarades, coneguda per tots, i també un calidoscopi d'històries personals que Jordi Panyella reconstrueix: històries de coratge i determinació, o de conviccions fermes i immemorials, o també ­en els darrers anys­ de neguit i temor. Perquè quan la repressió actua de forma indiscriminada, quan estem parlant d'una «causa general» contra un moviment, la intenció principal és atemorir, alliçonar, paralitzar tota la societat.


· Editorial: Angle
· Col·lecció: "FIL D´ARIADNA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 558   ·  Mides: 14 x 21,5
· EAN: 9788419017062
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
Bodas de sangre

Federico García Lorca
La trama de esta tragedia, que combina el verso y la prosa, es bien conocida: el día de su boda, la Novia decide escaparse a caballo con su verdadero amor, Leonardo. El Novio se lanzará tras ella y él y Leonardo acabarán muriendo el uno a manos del otro. Este desenlace trágico está presente desde el principio de la obra mediante símbolos (como la luna) y personajes que lo anuncian, como la madre del Novio, quien ya había perdido en una riña a su marido y a su otro hijo.


· Editorial: Algar
· Col·lecció: "JOVEN TEATRO DE PAPE"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 156   ·  Mides: 13 x 20,5
· EAN: 9788491425304
· PVP: 10,53 / 10,95 €


Comprar-ne unitats.
Mon & Pin. Colors

Marta Biel
Mon i Pin, la parella ideal amb la qual descubrir el món.

Mon és un mico que ha nascut a la selva, és molt àgil i responsable, encara que una mica vergonyós.

Pin és una pingüina que ha nascut al pol Nord, és molt entremaliada i atrevida i li encanta menjar peix.

Vols conèixer els colors amb ells?

Fixa't bé en tots els detalls. Tens un món superbonic per descobrir!
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424671426
· PVP: 7,64 / 7,95 €


Comprar-ne unitats.
Mon & Pin. Nombres

Marta Biel
Mon i Pin, la parella ideal amb la qual descubrir el món.

Mon és un mico que ha nascut a la selva, és molt àgil i responsable, encara que una mica vergonyós.

Pin és una pingüina que ha nascut al pol Nord, és molt entremaliada i atrevida i li encanta menjar peix.

Vols conèixer els nombres amb ells?

Fixa't bé en tots els detalls. Tens un món superbonic per descobrir!
· Editorial: La Galera (Català)

· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424671419
· PVP: 7,64 / 7,95 €


Comprar-ne unitats.
Mon & Pin. Formes

Marta Biel
Mon i Pin, la parella ideal amb la qual descubrir el món.

Mon és un mico que ha nascut a la selva, és molt àgil i responsable, encara que una mica vergonyós.

Pin és una pingüina que ha nascut al pol Nord, és molt entremaliada i atrevida i li encanta menjar peix.

Vols conèixer les formes amb ells?

Fixa't bé en tots els detalls. Tens un món superbonic per descobrir!

· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424671433
· PVP: 7,64 / 7,95 €


Comprar-ne unitats.
Mon & Pin. Animals

Marta Biel
Mon i Pin, la parella ideal amb la qual descubrir el món.

Mon és un mico que ha nascut a la selva, és molt àgil i responsable, encara que una mica vergonyós.

Pin és una pingüina que ha nascut al pol Nord, és molt entremaliada i atrevida i li encanta menjar peix.

Vols conèixer els animals amb ells?

Fixa't bé en tots els detalls. Tens un món superbonic per descobrir!

· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424671440
· PVP: 7,64 / 7,95 €


Comprar-ne unitats.
Mon & Pin. Colores

Marta Biel
Mon y Pin, el dúo ideal con el que descubrir el mundo que nos rodea.

Mon es un mono que ha nacido en la selva, es muy ágil y responsable, aunque un poco vergonzoso.

Pin es una pingüina que llega del Polo Norte, es muy traviesa y atrevida y le encanta comer pescado.

¿Quieres conocer los colores con ellos?

Fíjate bien en todos los detalles. ¡Tienes un mundo superbonito por descubrir!
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424671464
· PVP: 7,64 / 7,95 €


Comprar-ne unitats.
Mon & Pin. Números

Marta Biel
Mon y Pin, el dúo ideal con el que descubrir el mundo que nos rodea.

Mon es un mono que ha nacido en la selva, es muy ágil y responsable, aunque un poco vergonzoso.

Pin es una pingüina que llega del Polo Norte, es muy traviesa y atrevida y le encanta comer pescado.

¿Quieres conocer los números con ellos?

Fíjate bien en todos los detalles. ¡Tienes un mundo superbonito por descubrir!


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424671457
· PVP: 7,64 / 7,95 €


Comprar-ne unitats.
Mon & Pin. Formas

Marta Biel
Mon y Pin, el dúo ideal con el que descubrir el mundo que nos rodea.

Mon es un mono que ha nacido en la selva, es muy ágil y responsable, aunque un poco vergonzoso.

Pin es una pingüina que llega del Polo Norte, es muy traviesa y atrevida y le encanta comer pescado.

¿Quieres conocer las formas con ellos?

Fíjate bien en todos los detalles. ¡Tienes un mundo superbonito por descubrir!

· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424671471
· PVP: 7,64 / 7,95 €


Comprar-ne unitats.
Mon & Pin. Animales

Marta Biel
Mon y Pin, el dúo ideal con el que descubrir el mundo que nos rodea.

Mon es un mono que ha nacido en la selva, es muy ágil y responsable, aunque un poco vergonzoso.

Pin es una pingüina que llega del Polo Norte, es muy traviesa y atrevida y le encanta comer pescado.

¿Quieres conocer los animales con ellos?

Fíjate bien en todos los detalles. ¡Tienes un mundo superbonito por descubrir!
· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Mon & Pin"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424671488
· PVP: 7,64 / 7,95 €


Comprar-ne unitats.
Cómo (no) enamorarse

Myriam M. Lejardi
¿Y si te hubieras acostado con el hijo de la novia de tu madre?

Nora tiene tres problemas.

El primero es que sus dos mejores amigos han roto. Así que ahora tiene que aguantar que se repartan su custodia con mensajes muy fríos de WhatsApp.

El segundo es que Marcos, el chico del que lleva enamorada desde el instituto, no termina de darse cuenta de que están hechos el uno para la otra y se empeña en salir con otras chicas.

El tercero es que ha pillado a su madre y a la vecina en la cama. Y esto sería precioso (pasado el trauma inicial) si no hubieran decidido vivir todos juntos: las dos mujeres, Nora y Adrián.

Adrián, el de las tres primeras veces de Nora. El del lunar que susurra de forma seductora y los ojos ridículamente azules. ¡Su peor pesadilla!

Escenas ridículas y en ocasiones vergonzosas, alocadas fiestas, sexo y un tema innovador: el ARROMANTICISMO.

«Un soplo de aire fresco para el género. Una voz que puede dar mucho que hablar.» Andrea Longarela, autora de Te espero en el fin del mundo.

· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Luna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 408   ·  Mides: 15,2 x 21,5
· EAN: 9788424670955
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
La carta

W. Somerset Maugham
Un jove advocat anglès instal·lat a Singapur rep la visita del seu amic Robert Crosbie, propietari d'una plantació de cautxú. L'empresari arriba molt alterat i nerviós perquè la seva dona, la Leslie, ha estat arrestada per l'assassinat d'en Geoffrey Hammond, capatàs de la plantació i amic seu, i vol demanar a l'advocat que s'encarregui de la defensa. A priori no sembla un cas gaire complicat, especialment quan la Leslie al·lega que, la nit dels fets, en Geoffrey va intentar abusar d'ella aprofitant que estava sola a la casa de la plantació. A més, el testimoni de la Leslie sembla molt convincent, si més no fins que apareix una carta.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Petits Plaers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 88   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788418908231
· PVP: 12,50 / 13 €


Comprar-ne unitats.
La carta

W. Somerset Maugham
Un joven abogado inglés instalado en Singapur recibe la visita de su amigo Robert Crosbie, propietario de una plantación de caucho. El empresario está muy alterado porque su esposa, Leslie, ha sido arrestada por el asesinato de Geoffrey Hammond, capataz de la plantación y amigo de la familia, y quiere pedir al abogado que se encargue de su defensa. A priori no parece un caso muy complicado, especialmente cuando Leslie alega que, la noche del asesinato, Geoffrey va intentó abusar de ella aprovechándose de que estaba sola en la casa de la plantación. Además, el testimonio de Leslie, tan tranquila y sensata, parece muy convincente, o al menos esa es la impresión del abogado hasta que aparece una carta.


· Editorial: Ediciones Invisibles

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 88   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788412227994
· PVP: 12,50 / 13 €


Comprar-ne unitats.
Bobby March no morirà mai

Alan Parks
Tercer títol de la sèrie Harry McCoy. Qui és culpable quan ningú no és innocent?

Els diaris volen sang.

La policia busca resultats.

La llei s'ha de complir, al preu que sigui.

Juliol de l'any 1973. Glasgow viu col·lapsada pel tràfic de drogues, i Bobby March, una estrella de rock, l'autèntic heroi local, ha mort d'una sobredosi en un hotel del centre de la ciutat. L'Alice Kelly només té tretze anys i ha desaparegut. I, mentre tot això passa, la neboda del superior de McCoy, que freqüenta unes amistats molt poc recomanables, s'ha absentat de manera força sospitosa, primer, i preocupant, després. Harry McCoy, de manera extraoficial, l'haurà de trobar, alhora que intenta mantenir a ratlla una ciutat cada vegada més desbocada. McCoy sap de què va la cosa, però tindrà prou temps?

Book of the Month en el diari Times: «Fins i tot millor que els llibres anteriors».
· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 4   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418375705
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Comprar-ne unitats.
El Quàquer

Liam McIlvanney
Una ciutat presa del terror. Un assassí en sèrie. Un inspector amb tot per demostrar.

Glasgow, 1969. La gent del lloc no recorda un hivern tan dur. El fred i la por han pres la ciutat, i als carrers només ressona un nom: el Quàquer, un assassí que ja s'ha cobrat tres víctimes. Han passat sis mesos, sembla que la ciutat es recupera de la por que l'havia tenallat, però el temor a una nova víctima segueix. McCormack, jove i prometedor inspector de les Terres Altes, és enviat al cos de policía de Glasgow per desmantellar una investigació que s'ha tornat tan costosa com inútil. Aviat serà evident que el cas del Quàquer no ha acabat, quan una quarta víctima apareix morta a un apartament abandonat. McCormack haurà d'arribar al cor més fosc de Glasgow, seguint un rastre de pistes i secrets que estan destinats a canviar l'esdevenir de la ciutat i el seu per sempre.

Premi Bloody Scotland McIlvanney 2018; finalista del Theakston Crime Novel of the Year 2019 i finalista del premi Ngaio Marsh 2019.

«Cada punt, cada element d'El Quàquer és magnífic. McIlvanney no només actualitza la fórmula clàssica del hard-boiled, sinó que fa evident la seva fosca bellesa.» Washington Post

«Un mestre del gènere negre.» Daily Mail

«Liam McIlvanney demostra que és capaç de jugar a la mateixa lliga que els seus compatriotas més il·lustres.» Times
· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 480   ·  Mides: 15,2 x 23
· EAN: 9788417868758
· PVP: 20,19 / 21 €


Comprar-ne unitats.
El Cuáquero

Liam McIlvanney
Una ciudad presa del miedo. Un asesino en serie. Un inspector con todo por demostrar.

Glasgow, 1969. La gente del lugar no recuerda un invierno tan duro. El frío y el miedo han tomado la ciudad, y en las calles solamente resuena un nombre: el Cuáquero, un asesino que ya se ha cobrado tres víctimas.

Seis meses después, la policía, sin pistas nuevas ni esperanzas, tiene la sensación de andar detrás de un fantasma. McCormack, joven y prometedor inspector de las Tierras Altas, es enviado al cuerpo de policía de Glasgow para desmantelar una investigación que se ha vuelto tan costosa como inútil.

Pronto será evidente que el caso del Cuáquero no ha terminado cuando una cuarta víctima aparece muerta en un apartamento abandonado. McCormack deberá llegar al corazón más oscuro de Glasgow, siguiendo un rastro de pistas y secretos que están destinados a cambiar el devenir de la ciudad y el suyo para siempre.

Premio Bloody Scotland McIlvanney 2018; finalista del Theakston Crime Novel of the Year 2019 y finalista del Premio Ngaio Marsh 2019.

«Cada punto, cada elemento de El Cuáquero es magnífico. McIlvanney no solo actualiza la formula clásica del hard-boiled, sino que hace evidente su oscura belleza.» Washington Post

«Novela negra de manufactura muy fina.» Daily Mail

«Liam McIlvanney demuestra que es capaz de jugar en la misma liga que sus compatriotas más ilustres.» Times


· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 480   ·  Mides: 15,2 x 23
· EAN: 9788418059223
· PVP: 20,19 / 21 €


Comprar-ne unitats.
Missatges d'un món oblidat

Stefan Zweig
Stefan Zweig, la veu de tota una època.

«No perdem el temps, perquè el temps no va al nostre favor sinó a la nostra contra. En una época en què reina el sentit, no ens recolzem en el sòlid intel·lecte i abandonem la vana creença humanista que en un món ple d'armes i ple de desconfiança mútua es pugui aconseguir alguna cosa amb paraules.»

Missatges d'un món oblidat recull per primer cop en la nostra llengua deu textos de procedencia diversa -articles, assajos, conferències-, que l'autor va escriure entre els anys 1914 i 1940. Alguns d'aquests textos esdevenen en records punyents d'un món que tocava la seva fi, davant l'avanç inevitable de la barbàrie de la guerra. No obstant això, en aquells anys de foscor, alienació i por que van enfosquir el vell continent durant la primera meitat de segle xx, alguns, com Stefan Zweig, van alçar la seva veu a favor de la concòrdia i la unitat, rebutjant el sectarisme i el fanatisme dels totalitarismes i nacionalismes exacerbats que es van estendre per Europa en una espiral de violència sense parangó.

Una reflexió molt actual sobre Europa d'una de les grans veus del segle xx.


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 200   ·  Mides: 10,3 x 16,3
· EAN: 9788418375743
· PVP: 20,19 / 21 €


Comprar-ne unitats.
Mensajes de un mundo olvidado

Stefan Zweig
Stefan Zweig, la voz de toda una época.

«No perdamos el tiempo, porque el tiempo no va a nuestro favor sino en nuestra contra. En una época en la que reina el sinsentido, no nos apoyemos en el sólido intelecto y abandonemos ya la vana creencia humanista de que en un mundo plagado de armas y repleto de desconfianza mutua pueda conseguirse algo con palabras.»

Mensajes de un mundo olvidado recoge por vez primera en nuestra lengua diez textos de procedencia diversa ­artículos, ensayos, conferencias­, que el autor escribiera entre los años 1914 y 1940. Algunos de estos textos devienen en recuerdos desgarradores de un mundo que tocaba a su fin, ante el avance inevitable de la barbarie de la guerra. Sin embargo, en aquellos años de oscuridad, enajenación y miedo que ensombrecieron el viejo continente durante la primera mitad del siglo xx, algunos, como Stefan Zweig, alzaron su voz en pos de la concordia y la unidad, rechazando el sectarismo y el fanatismo de los totalitarismos y nacionalismos exacerbados que se extendieron por Europa en una espiral de violencia sin parangón.

Una reflexión muy actual sobre Europa de una de las grandes voces del siglo XX.


· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 200   ·  Mides: 10,3 x 16,3
· EAN: 9788418059896
· PVP: 20,19 / 21 €


Comprar-ne unitats.
Història de la Literatura Catalana Vol. 7
Literatura contemporània (III). Del 1922 al 1959
Jordi Marrugat i Jordi Marrugat (Dir. volum)
Setè dels 8 volums de la nova Història de la literatura catalana.

Una història amb una visió innovadora i clara. Serà la primera història de la literatura catalana planificada i dissenyada de bon començament com una obra col·lectiva i representativa del coneixement acadèmic actual de la matèria

El setè volum, Literatura contemporània (III). Del 1922 al 1959, enllaça amb l'anterior volum, al qual està indestriablement lligat i complementa. Si fins ara la Guerra Civil Espanyola fixava una frontera ineludible, aquest nou volum reinterpreta les sinergies literàries del període. I si bé el determinisme bèl·lic donarà lloc, inevitablement, a una literatura de guerra i exili, també podem constatar que tot i el trencament que representa la guerra, hi haurà propostes estètiques que evolucionaran i es diversificaran malgrat la guerra. Des del resistencialisme interior hi ha una voluntat d'enllaç, de continuïtat i de reivindicació estètica d'aquest passat com una manera de superar les conseqüències de la guerra. El debat sobre simbolisme i postsimbolisme és un exemple clar d'aquesta evolució estètica. El nom i l'obra de Carles Riba són referent central i indispensable de tot el període. Per això l'any de la seva mort tanca la cronologia d'aquest volum, que s'inicia el 1922, amb la crisi del Noucentisme. Autors com Foix, Pla, Sagarra, Espriu, Rodoreda, Villalonga i Calders, hi són àmpliament tractats.


· Editorial: O.Petita General
· Col·lecció: "Història de la Literatura Catalana"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 696   ·  Mides: 16,3 x 24,6
· EAN: 9788441234413
· PVP: 37,98 / 39,50 €


Comprar-ne unitats.
Silverview

John le Carré
L'última novel·la de John le Carré, el gran cronista de la nostra època. «Hi ha persones a qui no hem de trair mai, costi el que costi. Jo no soc una d'elles». En Julian Lawndsley ha renunciat a la seva bona feina a la City per una vida més senzilla portant una llibreria en una petita localitat costanera anglesa. Però tot just un parell de mesos després, un visitant altera la seva rutina. L'Edward, un emigrat polonès que viu a Silverview, la casa gran que hi ha als afores del poble, sembla que sap moltes coses sobre la família d'en Julian, i es mostra molt interessat en el funcionament d'aquesta nova i modesta llibreria. Silverview és la fascinant història d'un enfrontament entre la innocència i l'experiència, i entre el deure públic i els valors morals privats. Una obra mestra en què John le Carré es pregunta què li deus al teu país quan ja no el reconeixes.


· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "El balancí"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 228   ·  Mides: 16 x 23,7
· EAN: 9788429779943
· PVP: 20,10 / 20,90 €


Comprar-ne unitats.
El xiulet de l'arquer

Irene Vallejo
Novel·la d'aventures, novel·la de guerra, d'exili i d'amor, El xiulet de l'arquer és un viatge als mites d'un passat que encara il·lumina el nostre present. Quan Enees, fugint de alguns homes, naufraga a la costa africana, davant les platges de la ciutat de Cartago, la seva sort queda en mans de la reina Elisa. Heroi vagabund i derrotat, una profecia misteriosa l'assenyala com a fundador de la futura civilització romana. Alguns segles més tard, en un temps circular i embolcallant, el poeta Virgili haurà de recrear, per encàrrec de l'emperador August, aquella aventura inicial i les glòries passades de l'Imperi ja victoriós, que amaga abismes de misèria i cobdícia rere els seus marbres fastuosos.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 322   ·  Mides: 13,8 x 20
· EAN: 9788466428590
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
Ràbia

Sebastià Alzamora
Ràbia està protagonitzada per un home de mitjana edat que viu amb una gossa de grans dimensions anomenada Taylor, en una zona de xalets adossats al nucli turístic de Bellavista, en una illa mediterrània sense nom. Un dia la gossa Taylor mor enverinada, sense que el seu amo sàpiga qui ho ha fet ni per què. Tampoc entendrà la mort, a causa d'una baralla al mig del carrer, de l'amic Caminada, amb qui coincidien sovint quan passejava la gossa, en un bar de tatuatges regentat per un matrimoni de serbis. Les seves investigacions no tindran resposta. Malgrat aquest entorn impersonal de vacances barates de la classe blanca europea, de tant en tant, fulguracions de bellesa i d'autèntica amistat sorprendran el protagonista i el lector


· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 195   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788475889160
· PVP: 17,79 / 18,50 €


Comprar-ne unitats.
Gambit de dama

Walter Tevis
La novel·la sobre el món dels escacs que ha inspirat la sèrie de NETFLIX. La Beth Harmon, de vuit anys, acaba d'arribar a l'orfenat després de perdre la mare en un terrible accident. Retreta i perduda, descobreix que hi ha dues coses que li donen una mica de pau, les petites pastilles verdes que els donen perquè estiguin tranquil·les i el joc de taula al qual juga amb el bidell de la institució, els escacs. Aviat es farà palès que té un talent espectacular per a aquest joc, que amb els anys la portarà a competir contra els més grans del món. Apassionant i commovedora, plena de força, lluita i empoderament, Gambit de dama t'atrapa des de la primera pàgina en una espiral de partides emocionants, viatges físics i vitals i lluites per no perdre's, que no et deixa anar ni un moment, fins a un final tan elegant i vibrant com un mat en quatre moviments.


· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 364   ·  Mides: 12,5 x 19
· EAN: 9788418572654
· PVP: 10,53 / 10,95 €


Comprar-ne unitats.
Les meves primeres melodies clàssiques

Séverine Cordier
Gaudeix de les melodies més famoses dels grans compositors. Gaudeix de les melodies més famoses dels grans compositors. Un llibre sonor! Prem el botó, escolta i descobreix precioses melodies! Escolta i gaudeix de les melodies de Beethoven, Mendelssohn, Mozart, Wagner, Strauss i Bach. A partir d'1 any.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Llibres sorpresa"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 12   ·  Mides: 15 x 17
· EAN: 9788418444777
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Granota de tres ulls

Olga de Dios
Un divertit conte perquè els més petits segueixin gaudint de l'univers i les il·lustracions d'Olga de Dios.

La Granota de Tres Ulls creix en un indret contaminat. Salta ben amunt per entendre què està passant. Ben aviat descobreix que vol canviar les COSES... Ho aconseguirà tota sola? Un conte per il·lusionar-nos amb la cerca de solucions comunes.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Baobab"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 4   ·  Mides: 25 x 22,5
· EAN: 9788413891514
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
El meu amic i jo

Montserrat Roig· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Baobab"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 28,5 x 26
· EAN: 9788418443619
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
Dones de futbol

Natàlia Arroyo
Història ­i històries­ de pioneres, lluitadores, referents i noves estrelles que han construït dins del futbol un espai de dignitat per a les dones. Des del Mundial de França que va ser un èxit mediàtic arreu del món i L'Europa league del Barça, hem viscut una de les temporades més impactants, amb estadis plens i èxits esportius que han consolidat un lloc d'interès per al futbol practicat per dones. Hi ha afició i hi ha inversió. El futbol professional ja és una opció ferma per als millors clubs femenins d'Europa i els Estats Units, i moltes jugadores comencen a sumar acords publicitaris als contractes esportius. Però la realitat no sempre ha sigut tan generosa amb la dona futbolista, que durant dècades ha hagut de lluitar contra insults, prohibicions, masclisme i deixadesa per poder jugar a futbol.


· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 262   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466428569
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Comprar-ne unitats.
Tea Stilton 43: La gruta de les etrelles

Tea Stilton
Una exòtica aventura de les Tea Sisters!

Tothom a bord! Salpem cap a Nova Zelanda! Seguiu-nos i descobrireu llegendes antigues, grutes misteriosesŽ i un fòssil molt valuós que cal recuperar!
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Tea Stilton"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 224   ·  Mides: 14,5 x 21,5
· EAN: 9788413891422
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Comprar-ne unitats.
El Carnaval dels animals

Élodie Fondacci
Descobriu en aquest llibre-teatre sis extractes del cèlebre Carnaval dels animals, de Saint-Saëns, acompanyats pels textos originals d'Élodie Fondacci i les magnífiques il·lustracions d'Amanda Enright.

Un llibre encisador que us plaurà de regalar(-vos) i de compartir!
· Editorial: Base
· Col·lecció: "Sons per descobrir"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 14   ·  Mides: 24 x 35
· EAN: 9788418434525
· PVP: 23,99 / 24,95 €


Comprar-ne unitats.
Los compas i l'entitat.exe

Mikecrack, El Trollino i Timba VK
Una cosa terrible està a punt de succeir a Ciutat Cub i només uns herois de debò ho podran evitarŽ Quan Los Compas retornen de l'espai, comencen a passar coses molt estranyes a Ciutat Cub. Un enorme cràter ha aparegut al lloc on van aterrar i per tota la ciutat hi ha el rastre d'una misteriosa massa negra i viscosa. Potser tot plegat està relacionat? El Mike, el Trolli i el Timba no ho tindran gens fàcil. S'hauran d'enfrontar al seu pitjor malson. I un sol error pot tenir conseqüències fatalsŽ


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Lectors avançats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 224   ·  Mides: 17,5 x 23,5
· EAN: 9788413891064
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Comprar-ne unitats.
Las Ratitas 6. El poder dels ninots de neu

Las Ratitas
Sabies que a las Ratitas els encanta jugar amb la neu? Per això els seus pares han decidit aprofitar les vacances d'hivern per dur-les a un lloc superespecial: el Poble de la Neu. Està en una muntanya nevada i és famós per les seves escultures de gel i el seu concurs de ninots de neu. Allà, la Claudia i la Gisele viuran una aventura plena d'acció i de màgia i, per descomptat, molt freda! Vols saber el que els passa a las Ratitas a la muntanya nevada? Doncs posa't a llegir ara mateix!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Primers Lectors"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 144   ·  Mides: 15,5 x 22
· EAN: 9788413891071
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
Les delicioses aventures dels germans Roca

Joan Roca, Josep Roca i Jordi Roca
Cuina és «llar», però també «laboratori»; és l'espai on des de petits som testimonis de la transformació de la matèria. Un espai per a l'experimentació en tota regla i, a la vegada, un lloc on bullen la tradició, els records i les històries. De la mà d'El Celler de Can Roca, referent de tradició, innovació i creativitat, ens endinsarem en un viatge personal a través dels records d'infantesa dels tres germans. Cada record estarà lligat a una recepta que l'acompanya, on alhora trobarem revelats els secrets de la ciència de la cuina. Tot el llibre és una invitació perquè lectors coneguin de prop El Celler de Can Roca i creïn moments de diversió i record a la cuina.


· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 156   ·  Mides: 22 x 25,7
· EAN: 9788413890913
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Comprar-ne unitats.
El dia dels influencers vivents

Loopy Teller Studio
És dilluns i els alumnes de l'institut Romero dels Desemparats acudeixen d'hora a classe. La Natzerat i el seu germà Quim es troben amb el seu amic Jaume a la porta principal. Al seu voltant, estudiants i professors parlen sobre la nova wifi que està operativa en l'institut, la contrasenya de la qual s'ha de donar a conèixer aviat. Però alguna cosa crida l'atenció de la Natzaret.


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "La zebra"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 120   ·  Mides: 15,3 x 23
· EAN: 9788418592423
· PVP: 11,49 / 11,95 €