La nostra selecció afegir tot a la cistella
Propera aparició: 29/06/22
Trilogía Foc 3. Ciutats de foc

Joana Marcús
Finalment, l'Alice s'ha retrobat amb els seus amics. Malgrat això, la lluita tot just acaba de començar i el perill assetja més que mai. En un món que està a punt d'esfondrar-se, l'Alice sap que les decisions que prengui seran crucials per al destí de tots.

Quan sembla que ja no et queda res, fins on series capaç d'arribar per la teva gent?
· Editorial: Fanbooks

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 672   ·  Mides: 14 x210
· EAN: 9788419150066
· PVP: 17,26 / 17,95 €


Propera aparició: 29/06/22
Sira

María Dueñas
La Segona Gran Guerra s'ha acabat i el món comença una tortuosa reconstrucció. La Sira deixa enrere les seves funcions com a col·laboradora dels serveis secrets britànics i ara afronta el futur amb moltes ganes de serenitat. Però no ho aconseguirà. El destí li té preparada una tràgica sorpresa que l'obligarà a reinventar-se, prendre sola les regnes de la seva vida i lluitar amb força per encaminar el futur.

Entre fets històrics que marcaran una època, Jerusalem, Londres, Madrid i Tànger seran els escenaris pels quals transiti. Allà s'enfrontarà amb drames i retrobaments, encàrrecs arriscats i l'experiència de la maternitat.

La Sira Bonnard -abans Arish Agoriuq, abans Sira Quiroga- ja no és la innocent costurera que ens va enlluernar entre patrons i missatges clandestins, però el seu atractiu segueix intacte.
· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 672   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788419107022
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 29/06/22
La Vall de Kazaam 2. Salvem la Magic-Con!

Mario Rubio
WOW! La Coco està al·lucinant. La Magic-Con se celebra aquest any a la Vall de Kazaam. I, per si no ho saps, és la convenció de mags més important i GUAI de l'univers. Imagina: bruixes, fades i mags de tot arreu, demostracions de conjurs, animals fantàstics... i paradetes de gofres! Però si la Magic-Con és flipant, l'embolic que hi munta la Coco és ÈPIC. De debò, el que passa és tan xungo... que posa en perill tota la vall!

Ara, la Coco, per salvar Kazaam, haurà d'emprendre un viatge ple de perills i aventures amb el Pernil, una maga superpoderosa anomenada Glinda i una cabra. Sí. Ho has sentit bé. Una cabra. Així que ja ho saps: prepara't per a qualsevol cosa!
· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 144   ·  Mides: 13 x190
· EAN: 9788413892191
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 21/06/22
Me entiendo, pero a ratos

Valentín Coronel
En la línea de los libros anteriores de la colección, este aborda con sentido del humor un tema de gran importancia social y de enorme relevancia en la adolescencia: la salud mental. Como siempre, el libro se estructura en diferentes capítulos que desarrollan el tema, desde las bases fisiológicas y neurológicas de la psicología hasta los condicionantes sociales y emotivos. Sin tapujos, Me entiendo, pero a ratos, profundiza en temas delicados como la depresión, el suicidio, la ansiedad o diferentes formas de fobias, siempre con una ironía respetuosa y gracias a las ilustraciones explicativas y humorísticas de Nuria Rodríguez (en esta ocasión, cambia la ilustradora de los interiores, pero la portada es de Cristina Picazo, como en los títulos anteriores de la colección).


· Editorial: Algar
· Col·lecció: "Tu opinión divergente"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 148   ·  Mides: 13 x 21
· EAN: 9788491425762
· PVP: 10,53 / 10,95 €


Propera aparició: 21/06/22
Barça i Catalunya
Temps de foscor (1936-1961)

Salva Torres repassa la trajectòria del Barça, des de 1936, amb l'inici de la Guerra Civil, fins a la temporada 1960-1961. Una època en què el Barça, com un reflex més del que passava a Catalunya, va patir les conseqüències de la Guerra Civil i la repressió franquista.
· Editorial: Base

· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 256   ·  Mides: 16 x 24
· EAN: 9788419007230
· PVP: 13,46 / 14 €


Propera aparició: 16/06/22
Receptes al rescat

Marina Montenegro i Ada Parellada
El teu llibre de cuina respectuosa amb el planeta.

Un llibre de receptes on els infants poden aprendre a cuinar, alhora que prenen consciència de la petjada ecològica que produïm a la cuina. A través de pàgines molt pedagògiques i visuals, es proporcionen recursos com els productes de temporada i de proximitat, amb una introducció a l'ecologisme molt visual i pedagògica i una explicació sense dramatismes sobre les conseqüències d'un consum irresponsable.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Cuinetes"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 72   ·  Mides: 20,7 x 27,5
· EAN: 9788424672959
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 16/06/22
Recetas al rescate

Marina Montenegro i Ada Parellada
Tu libro de cocina respetuosa con el planeta.

Un libro de recetas donde los niños y las niñas podrán aprender a cocinar a la vez que toman conciencia de la huella ecológica que producimos en casa. A través de páginas muy pedagógicas y visuales, se proporcionan recursos como los productos de temporada y de proximidad, con una introducción al ecologismo muy visual y pedagógica y una explicación sin dramatismo sobre las consecuencias de un consumo irresponsable.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Cocinitas"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 72   ·  Mides: 20,7 x 27,5
· EAN: 9788424672966
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 16/06/22
Donetes

Louisa May Alcott
«Si fos un noi, m'escaparia amb tu i ens ho passaríem la mar de bé, però soc una pobra noia i he de comportar-me com cal i tornar a casa.»

El senyor March se n'ha anat a la guerra i les seves filles s'han quedat amb la mare, la tia i els amics, durant un hivern en què hauran d'aprendre moltes coses. La Meg, la Beth, l'Amy i la Jo, les quatre germanes March, tenen interessos molt diferents, però miren de conviure tan bé com poden i d'afrontar els canvis que suposa créixer i fer-se un lloc al món. I encara més sent dones.

Per fi, més de 150 anys després de la publicació original, podrem llegir en català la versió íntegra d'aquest gran clàssic de la literatura universal, que ha inspirat diverses generacions.

«Hi ha un llibre en què em va semblar veure reflectit el meu futur: Donetes, de Louisa May Alcott... Jo volia, com fos, ser la Jo, la intel·lectual. Compartia amb ella el rebuig per les tasques domèstiques i l'amor pels llibres. La Jo escrivia i, per voler imitar-la, vaig començar els meus primers contes curts.» Simone de Beauvoir

«Vaig trobar consol en els llibres. Curiosament, va ser Louisa May Alcott, amb Donetes, qui em va oferir una perspectiva positiva del meu destí com a dona.» Patti Smith


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "EL JARDÍ SECRET DE V"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 432   ·  Mides: 15 x 22,2
· EAN: 9788418908507
· PVP: 20,19 / 21 €


Propera aparició: 16/06/22
Desconeguts en un tren

Patricia Highsmith
La novel·la més inquietant de Patricia Highsmith.

En Bruno, un jove ociós i aviciat, coincideix en el compartiment de tren amb en Guy, un arquitecte prometedor i ambiciós. Com que el trajecte dura tota la nit, fan conversa per matar l'estona; de primer, parlen de coses intranscendents, però de mica en mica en Bruno insisteix perquè l'altre li doni detalls sobre la seva vida personal, fins que descobreix l'únic punt feble de la seva existència: la seva dona, que li ha de signar els papers del divorci i que, segons com, es podria convertir en un greu obstacle en la seva cursa ascendent. Tot d'una, en Bruno li proposa un pacte hipotèticament infal·lible: ell podria matar la dona d'en Guy i, al seu torn, en Guy s'encarregaria d'eliminar el pare d'ell, que pretén deixar- lo sense diners. Sembla un pla perfecte, perquè cap d'ells no té un mòbil per matar la víctima de l'altre. Sense ni pensar-hi, en Guy rebutja aquest pla tan absurd i se n'oblida tan bon punt baixa del tren... fins que apareix als diaris la notícia que la seva dona ha aparegut morta en estranyes circumstàncies.

Desconeguts en un tren ens planteja de forma magistral com la temptació del mal ens pot posar a prova inesperadament.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "El cercle de Viena"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 400   ·  Mides: 14,4 x 21,5
· EAN: 9788418908484
· PVP: 25 / 26 €


Propera aparició: 15/06/22
Anem al mercat!


Quan els nadons comencen a menjar s'obre un món de sabors, textures i experiències nous per a ells; és molt emocionant! Aquest llibre vol acompanyar aquest moment tan únic mostrant fotografies d'aliments reals perquè les criatures identifiquin el que ingeriran i puguin reconèixer-los quan se'ls trobin al plat.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Salut i Benestar"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 10   ·  Mides: 20 x 20
· EAN: 9788413890807
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 15/06/22
Aventura als EUA

Tea Stilton
Pugem totes al càmper, que comença la nostra superaventura pels Estats Units! Seguiunos en aquest viatge de costa a costa al llarg de la mítica... Ruta 66!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Tea Stilton"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 224   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788413892023
· PVP: 13,41 / 13,95 €


Propera aparició: 14/06/22
L'home cabirol

Geoffroy Delorme
Geoffroy Delorme, un amant de la natura, encara no tenia vint anys quan va veure un cabirol curiós i juganer al bosc de Louviers (Normandia).

El jove i l'animal es domestiquen. Geoffroy li posa nom, Daguet, i el cabirol li obre les portes del bosc i del fascinant món dels seus semblants. Geoffroy s'instal·la entre ells i la seva experiència d'immersió durarà set anys.

Viure sol al bosc, sense tenda de campanya, ni refugi, ni sac de dormir o manta, és sobretot aprendre a sobreviure. Geoffroy Delorme segueix l'exemple dels cabirols. Adopta el seu comportament, aprèn a alimentar-se, a dormir i a protegir-se com ells. Adquireix un coneixement únic d'aquests animals i de la seva manera de viure, els observa, els fotografia i es comunica amb ells. Aprèn a compartir les seves alegries, les seves penes i les seves pors.
· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Mandràgora"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 256   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788413561943
· PVP: 18,08 / 18,80 €


Propera aparició: 08/06/22
Tots dos moren al final

Adam Silvera
Mort Sobtada truca a en Mateo Torrez i en Rufus Emeterio per donar-los una mala notícia: moriran al llarg del dia d'avui. En Mateo i en Rufus no es coneixen, però, per diferents motius, tots dos busquen fer un nou amic en el seu últim dia. La bona notícia és que hi ha una aplicació per a això. Es diu L'últim amic i, a través d'ella, en Rufus i en Mateo estan a punt de trobar-se en una última gran aventura: viure tota una vida en un sol dia.


· Editorial: Fanbooks

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 272   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788418327889
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 08/06/22
L'infinit dins d'un jonc

Irene Vallejo
Aquest llibre tracta de la història dels llibres. Un recorregut per la vida d'aquest fascinant artefacte que vam inventar perquè les paraules poguessin viatjar per l'espai i el temps. La història de la seva fabricació, de tots els tipus que hem assajat al llarg de gairebé trenta segles: llibres de fum, de pedra, d'argila, de joncs, de seda, de pell, d'arbres i, els últims d'arribar, de plàstic i de llum.

A més, és un llibre de viatges. Un fil que uneix els clàssics amb el vertiginós món contemporani, connectant-los amb debats actuals. Però, sobretot, és una fabulosa aventura col·lectiva protagonitzada per milers de persones que, al llarg del temps, han fet possibles i han protegit els llibres. Gent normal i corrent de qui en molts casos la història no registra els noms; aquests salvadors de llibres són els autèntics protagonistes d'aquest assaig.
· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 448   ·  Mides: 13 x 20
· EAN: 9788419107121
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 08/06/22
Els colors. Llibre de bany màgic


Conté il·lustracions grans d'animals, el color dels quals apareix en posar-se en contacte amb l'aigua. Aquest efecte màgic encantarà als més petits i els permetrà aprendre primers conceptes com els noms dels animals i els colors. En el llibre trobareu una balena blava, un ànec groc, un peix taronja, una granota verda, un pop morat i un cranc vermell.


· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Altres formats
· Pàg.: 6   ·  Mides: 16,5 x 16,5
· EAN: 9788413890722
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 08/06/22
Les aventures del conill màgic

Adam Kline
En un conte de fades on els gats negres són dolents i els conills màgics són bons, l'equilibri es veu amenaçat quan un d'aquests conills és llançat a un misteriós regne de perill i ombra. Allà, el nostre heroi desesperat reuneix un grup inesperat d'aliats i emprèn una cerca impossible per escapar de l'interior d'un barret de mag i tornar emb el nen humà a qui estima més que res al món.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Lectors avançats"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 224   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788418443824
· PVP: 16,30 / 16,95 €


Propera aparició: 08/06/22
Viatge en el temps 13. Missió Olimp

Geronimo Stilton
El professor Espatotxí ha construït una màquina per viatjar fins al món del mite, però quan intenta provar-la... descobreix que el petit Eros ha passat de l'Olimp a Ratalona. Ara em toca a mi retornar-lo a casa seva. Serà una gran ocasió per descobrir com es vivia en aquest mític món!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 320   ·  Mides: 13 x 19
· EAN: 9788413892238
· PVP: 19,18 / 19,95 €


Propera aparició: 07/06/22
Quin tràfec amb el monstre de l'armari!


El monstre del nostre protagonista comença a ocupar massa lloc a l'armari. On el podria instal·lar?

A la bossa de mà de la mare? A l'armari de les galetes? Dins la seva orella? Quin tràfec! Amunt i avall per tota la casa.
· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "Àlbums Il·lustrats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24 x 30,5
· EAN: 9788418592683
· PVP: 16,30 / 16,95 €


Propera aparició: 07/06/22
los beneficios del ayuno
Hacia el bienestar físico y mental

Adopta un estilo de vida sano y equilibrado.

«¿Dejar de comer? ¡No! ¡Ni lo sueñes!». Esta suele ser la reacción más común que encontramos ante la sola mención de la palabra ayuno. Sin embargo, el ayuno tiene una base científica que demuestra que la práctica supervisada por profesionales del ayuno puede depurar toxinas de nuestro cuerpo, colaborar a la desinflamación de los intestinos o mejorar el tránsito lento.

Además previene la aparición de enfermedades cardiovasculares, cáncer o diabetes, entre otros beneficios que ayudan a poner a punto este preciado e intrincado mecanismo de relojería que es nuestro organismo.
· Editorial: AMAT EDITORIAL

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 144   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788497356558
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 07/06/22
Istanbul

Orhan Pamuk
Orhan Pamuk reconeix en el destí d'Istanbul el seu propi destí, i per això en aquesta obra, elogiada per la crítica internacional, barreja memòria personal de la seva ciutat amb la història, la cultura i les tradicions d'un dels indrets més fascinants del món, a mig camí entre Europa i Àsia. Així, Istanbul esdevé, a més d'un retrat autobiogràfic original i irresistible, una bella declaració d'amor.


· Editorial: MÉS LLIBRES
· Col·lecció: "Més llibres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 450   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788417353414
· PVP: 22,07 / 22,95 €


Propera aparició: 02/06/22
Pere Saure 1. Una entremeliadura prehistòrica

Pablo C Reyna
Benvinguts a Atapuerca, aquí un dels primers nens del món. Atxim!

Com la Mona Sapiens, inventora (tot i que mai encerta a la primera); el Crok Manyó, el nen més fort de tots (i també el més bèstia), i el Pere Saure..., l'únic que no té res especial.

Fins que li cau a sobre la poció màgica de la Mona, la qual el converteix en dinosaure. Atxim! Excepte quan esternuda... i torna a ser un nen normal.

En aquesta primera aventura, en Pere i els seus amics hauran de fer front al Monstre de les Cavernes. Un monstre que no és el que sembla.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "PereSaure"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 128   ·  Mides: 16 x 21,5
· EAN: 9788424672997
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 02/06/22
Pepe Saurio 1. Una travesura prehistórica

Pablo C Reyna
Bienvenidos a Atapuerca, aquí uno de los primeros niños del mundo. ¡Achús!

Como Mona Sapiens, inventora (aunque nunca acierta a la primera); Crok Mañón, el niño más fuerte de todos (y también el más bruto), y Pepe Saurio..., el único que no tiene nada de especial.

Al menos, hasta que le cae encima una pócima mágica de Mona, que lo convierte en dinosaurio. ¡Achús! Salvo cuando estornuda... y vuelve a ser un niño normal.

En esta primera aventura, Pepe y sus amigos tendrán que enfrentarse al Monstruo de las Cavernas. Un monstruo que no es lo que parece.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "PepeSaurio"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 128   ·  Mides: 16 x 21,5
· EAN: 9788424673024
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 02/06/22
100 proves amb els Rescatadors Màgics. Jocs i passatemps

Sabrina Catdoor i David Sierra (il·lustr.)
Aquesta vegada, l'aventura la protagonitzes TU!

Els Rescatadors Màgics han rebut un missatge misteriós.

La Zoe, el Lucas i la Marina necessitaran la teva ajuda per resoldre cent divertidíssims jocs i passatemps: laberints, mots encreuats, codis secrets i molt més per passar-ho d'allò més bé entre criatures de fantasia.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Els Rescatadors Màgics"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 128   ·  Mides: 15,5 x 21
· EAN: 9788424672867
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Propera aparició: 02/06/22
Las 100 pruebas de los Rescatadores Mágicos. Juegos y pasatiempos

Sabrina Catdoor i David Sierra (il·lustr.)
¡Esta vez, la aventura la protagonizas TÚ!

Los Rescatadores Mágicos han recibido un mensaje misterioso.

Zoe, Lucas y Marina necesitarán tu ayuda para resolver cien divertidísimos juegos y pasatiempos: laberintos, crucigramas, códigos secretos y mucho más para pasarlo en grande entre criaturas de fantasía.

· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Los Rescatadores Mágicos"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 128   ·  Mides: 15,5 x 21
· EAN: 9788424672874
· PVP: 11,06 / 11,50 €


Propera aparició: 02/06/22
El asesino del rompecabezas

Nadine Matheson
Él te busca.

Él te persigue.

Él te encuentra.

El nuevo Hannibal Lecter.

Cuando una serie de cadáveres empiezan a aparecer a orillas del río Támesis, la inspectora Anjelica Henley teme que pueda ser obra de Peter Olivier, el famoso asesino del rompecabezas. Pero eso es imposible; fue ella misma quien le dio caza y logró meterlo entre rejas.

Aunque Henley esperaba no tener que enfrentarse de nuevo a él, sabe que solo puede recurrir a Olivier para dar con su imitador. Y cuando Olivier sea conocedor de los nuevos asesinatos, ayudar a Henley será lo último que tenga en mente...

Nadie estará a salvo, y mucho menos después de que el asesino del rompecabezas haya logrado fugarse de la cárcel. Cualquiera puede ser su siguiente víctima. Solo es cuestión de tiempo.

La imitación es la forma más sincera de adulación.

«Un thriller fascinante que recuerda a Thomas Harris y a su gran novela, El silencio de los corderos.» Daily Mail

«Para todos los amantes del thriller, Matheson ha escrito una historia magnífica.» Independent

«No habrá lector del género que no ame esta novela.» Red

«Solamente podrás leerlo del tirón.» Bella

«Llevará nuestras pulsaciones al límite.» Booklist

«Intensa y frenética, he disfrutado cada segundo que he pasado con esta novela.» NPR


· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 480   ·  Mides: 15,1 x 23
· EAN: 9788418800238
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Propera aparició: 02/06/22
El nàufrag feliç

Ramon Folch i Camarasa
Una tendra història d'amor a la Barcelona dels anys cinquanta que es llegeix sense deixar de somriure.

Un escriptor d'èxit retirat és víctima d'un petit accident de trànsit sense transcendència, però, com que s'ha fet mal al canell, li donen la baixa i li recepten una temporada de repòs. Desvagat per obligació, aprofita aquesta pausa per recordar com va conèixer per casualitat la Maria... quan ell era considerat el nou prodigi de les lletres catalanes, estava força pagat de si mateix i prou perdut a la vida.

Una petita joia oblidada de la literatura catalana.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Petits Plaers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 176   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788418908491
· PVP: 15,38 / 16 €


Propera aparició: 02/06/22
El náufrago feliz

Ramon Folch i Camarasa
Una tierna historia de amor situada en la Barcelona de los años cincuenta, que se lee sin dejar de sonreír.

Un escritor de éxito retirado con sólo 42 años, y que en este momento ejerce de traductor, es víctima de un accidente de tráfico sin trascendencia, pero que le causa daños leves en la muñeca, por lo que deberá tomarse un período de reposo. Ocioso por obligación, aprovecha esta pausa para recordar cómo conoció por casualidad a María... cuando él era considerado por todos el niño prodigio de la literatura catalana, se pavoneaba de sus éxitos y estaba bastante perdido en la vida.

Una pequeña joya olvidada.
· Editorial: Ediciones Invisibles
· Col·lecció: "Pequeños Placeres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788412401943
· PVP: 15,38 / 16 €


Propera aparició: 01/06/22
1975. La germandat

Niklas Natt och Dag
Com un animal ferit, en Tycho Ceton ronda per la ciutat, preparant un pla per recuperar l'honor que li van arrabassar. Provocarà el caos més espectacular i terrible que ningú hagi vist mai a l'enfollida ciutat d'Estocolm. L'Emil Winge està decidit a aturar-lo. Però és conscient que el suport per a la seva cacera s'esvaeix. El poder, sempre desconfiat, té altres coses més importants en què ocupar-se, i el seu company de lluita Mickel Cardell està obsedit per la seva pròpia recerca de l'Anna Stina Knapp, desapareguda des de la mort dels seus fills.


· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 464   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788475889528
· PVP: 20,19 / 21 €


Propera aparició: 01/06/22
Obscuritas

David Lagercrantz
Hans Rekke, expert en perfils criminals, aristòcrata i amb connexions a les altes esferes, i Micaela Vargas, jove policia d'arrels xilenes i coneixedora dels baixos fons d'Estocolm, uniran forces en un cas insòlit.

Estiu de 2003. A Hässelby, als afores d'Estocolm, troben mort un àrbitre de futbol. Arresten Giuseppe Costa, pare d'un dels jugadors de l'últim partit en què ha participat. El cas sembla clar, però Costa es nega a admetre l'assassinat. Quan no queden fils d'on tibar, el cap d'homicidis decideix recórrer al professor Hans Rekke, expert mundial en tècniques d'interrogatori, que intentarà fer-lo confessar: si algú pot doblegar Costa és ell.

Però res no surt com s'esperaven, alliberen Costa i tanquen el cas sense resoldre. Només Micaela Vargas, una jove policia que s'acaba d'incorporar a l'equip, es nega a permetre que el cas s'oblidi. Quan al cap d'un temps Rekke i Micaela es tornen a trobar, aquesta vegada en circumstàncies dramàtiques, decideixen reprendre la investigació i resoldre un cas que amaga molt més del que ningú hauria pogut imaginar.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 554   ·  Mides: 16 x 23,5
· EAN: 9788466429177
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Propera aparició: 01/06/22
Doneu i se us donarà

Donna Leon
A l'agost Elisabetta Foscarini, una dona que Brunetti feia anys que no veia, s'acosta al comissari per demanar-li un favor. La mare d'Elisabetta va ser molt generosa amb la seva família així que Brunetti es veu obligat a investigar l'assumpte en privat i no com un cas oficial de la policia. El gendre d'Elisabetta, que és comptable, ha confessat a la seva dona que està involucrat en un cosa fosca i l'ha alertat que podria córrer perill.


· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "El balancí"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 368   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788429780284
· PVP: 18,27 / 19 €


Propera aparició: 01/06/22
Hola, ansietat!
Les Claus per comprendre-la i trasnformar-la

L'ansietat et parla a tu i de tu. De les teves pors, de les teves experiències, dels aprenentatges que has fet al llarg de la vida. Et proporciona una informació molt valuosa i busca protegir-te. Per què, doncs, ens espanta? Per què volem que desaparegui i deixar de sentir-la? Segurament perquè ningú ens ha explicat que l'ansietat no és una enemiga que hem de vèncer o controlar, sinó una aliada que busca treballar amb per indicar-nos el camí cap al benestar, i que quan deixem de rebutjar-la la nostra vida es transforma. Hola, ansietat! capgira la manera que tenim d'entendre l'ansietat. Aprofundeix en les causes que l'ocasionen i en les funcions que desenvolupa des d'un punt de vista biològic i psicològic, i proporciona eines que el lector podrá aplicar al seu dia a dia per a gestionar-la.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "PRISMA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 272   ·  Mides: 15,5 x 23,2
· EAN: 9788413561967
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Propera aparició: 01/06/22
Las claves del Feng Shui
Cómo lograr la armonía perfecta en el hogar con todo lo que tienes y sin gastar más

Los secretos del Feng Shui low cost.

El Feng Shui es el arte de conocer y utilizar la interacción de una persona con su entorno. A menudo se ha mostrado como una práctica costosa y compleja y, por eso, Las claves del Feng Shui es el libro sobre este arte milenario que da en el clavo al demostrar que, con muy poco esfuerzo, puedes lograr la armonía en tu hogar sin necesidad de hacer grandes inversiones.

Por eso este libro es un viaje de descubrimiento y enriquecimiento que vale la pena hacer, así queŽ ¡adelante y diviértete!
· Editorial: AMAT EDITORIAL

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 200   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788497356398
· PVP: 18,22 / 18,95 €


Propera aparició: 01/06/22
Els deu passos cap a Nanette

Hannah Gadsby· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 472   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466429092
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Propera aparició: 01/06/22
M'estimes?


Un tornado ha succionat als nostres protagonistes: l'Alpaca Paca, el Peresós Queixós, la Marabunta Rodamón i la Flamenca Capipota i, de sobte, es troben perduts en un lloc desconegut, on no coneixen ningú ni es coneixen entre ells. Però s'hauran d'ajudar per sobreviure i, sobretot, hauran d'aprendre a estimar-se.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "FORA DE COL·LECCIO"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 32   ·  Mides: 24 x 20
· EAN: 9788413562001
· PVP: 12,98 / 13,50 €


Propera aparició: 01/06/22
El meu Atles del cos humà


A punt per a un fascinant viatge a l'interior del cos humà?

Descobreix el teu cos amb aquest magnífic atles, ple d'activitats divertides i amb meravelloses il.lustracions realistes. Coneixeràs les diferents funcions del cos, com funciona, com es defensa de les infeccions i com es desenvolupa.
· Editorial: Base
· Col·lecció: "El meu primer atles"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 30
· EAN: 9788418434860
· PVP: 8,56 / 8,90 €


Propera aparició: 01/06/22
Màgia a domicili

Pedro Mañas i David Sierra Listón
A la moderna ciutat de Suncity no queda lloc per a la màgia. O això és el que pensa el Marcus Pocus, un entremaliat aprenent de bruixot del Club de la Lluna Plena. Però només fins que entra per casualitat en una botiga misteriosa amagada al fons d'un carreró. Allà, el Marcus descobrirà que la ciutat no només té màgia... També es reparteix a domicili!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Marcus Pocus"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 128   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788413892245
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Propera aparició: 01/06/22
Las Ratitas 7. Cupcakes amb sorpresa

Las Ratitas
La Gisele i la Claudia, sempre estan disposades a col·laborar, prometen a la pastissera que l'ajudaran a fer cupcakes per a una festa solidària. Però com que el temps s'acaba i encara els falten molts cupcakes, decideixen fer servir els superpoders. El que no s'esperen és que una mica dels superpoders es quedarà en els cupcakes... i s'organitzarà un bon embolic quan els nens se'ls mengin! Si vols saber què passa i com se'n sortiran Las Ratitas d'aquesta nova aventura, obre el llibre i comença a llegir ara mateix. Segur que t'encantarà aquesta història de Las Ratitas, perquè, a més..., inclou delicioses receptes!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Lectors avançats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 144   ·  Mides: 15 x 22
· EAN: 9788413892306
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 01/06/22
Los Compas 2. Los Compas s'escapen de la presó

Mikecrack, El Trollino i Timba VK
Gràcies al diamantet llegendari, el Mike, el Timba i el Trolli poden continuar per fi les seves merescudes vacances... O no? Just quan ho estaven celebrant, apareix el sergent Pimiento,al capdavant de la policia de Tropicubo, i els deté per vandalisme. Però si ells no han fet res! Tot i les seves protestes, sembla que la nova aventura dels Compas passarà en un lloc que ningú d'ells imaginava...


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Lectors avançats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 224   ·  Mides: 15,5 x 23,5
· EAN: 9788413893006
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Propera aparició: 01/06/22
El migcampista que viatjava en el temps

Roberto Santiago· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Els Onze"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 364   ·  Mides: 15 x 21,5
· EAN: 9788413892207
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Propera aparició: 31/05/22
Los tentáculos del truhan

Francesc Arabí
Entre la crónica y la investigación periodística, Francesc Arabí nos sumerge en el relato de la caída de Eduardo Zaplana, las bambalinas del caso Erial y la cocina de la investigación. Lejos de ser un caso cerrado, la historia de cómo este empresario de la política movió sus tentáculos para poner al servicio de su suerte judicial todos los rendimientos de sus inversiones en las cloacas. Barcos, pisos, casas, comisiones... dinero a expuertas y mordidas repartidas a derecha e izquierda políticas.

«Este es el relato sobre el derrumbe de un mito de carne y hueso, un adicto a conspirar inventándose conspiraciones. Un practicante de la cortina de humo a base de denunciar cortinas de humo. Un hombre que en ocasiones ve la mano del CNI meciendo Erial, igual que, como portavoz del Gobierno de Aznar, vio la mano de ETA detrás del 11M.»
· Editorial: Lectio
· Col·lecció: "FUERA DE COLECCIÓN"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 416   ·  Mides: 13 x 21
· EAN: 9788418735165
· PVP: 19,23 / 20 €


Propera aparició: 31/05/22
La mar de bé

Quim Casellas
Després del programa televisiu, La Mar de Bé continua maridant la cultura de la pesca amb la cuina del peix fresc de la mà del xef Quim Casellas. La pesca es presenta com un món emocionant i desconegut que, a través dels seus aspectes principals, ens descobreix com de difícil, divers i atraient és l'ofici de pescar a la Costa Brava. Aquest paisatge privilegiat, farcit de ports i barques, cuines i fogons, expressa la diversitat de peixos i mariscs que diàriament es comercialitzen a les llotges gironines. I per tastar tots els sabors de la mar, Quim Casellas ens selecciona una quarantena de receptes inspirades tant en la innovació gastronòmica com en la memòria de la gent de mar. Un llibre que ens estimula a conèixer, a triar, a cuinar i a assaborir la mar bé.


· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "Sensacions"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 128   ·  Mides: 17 x 24
· EAN: 9788413561844
· PVP: 17,31 / 18 €


Propera aparició: 25/05/22
El Llibre Negre de les Hores

Eva García Sáenz de Urturi
No es pot segrestar algú que fa quaranta anys que és mort i, per descomptat, aquest algú no pot sagnar. I menys encara sagnar profusament en una elitista editorial de facsímils on ha estat assassinada la Sarah Morgan, una prestigiosa professional de la bibliofília, quan un valuós incunable va esclatar ­sí, explotar­ perquè una ment malalta i desbocada va aplicar una capa de glicerina a la coberta després de modificar-la fins a convertir-la en letal.

Em dic Unai, em diuen Kraken. La sang que va aparèixer al costat del cadàver era de la meva mare, morta l'any 1982 segons la làpida del cementiri de Villaverde on porto tota la vida resant mentre poso espígol al costat d'unes lletres que ara sembla que són falses.

Però aquí comença la meva història».
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 378   ·  Mides: 16 x 23,7
· EAN: 9788466429146
· PVP: 20,10 / 20,90 €


Propera aparició: 25/05/22
Últims dies a Berlín

Paloma Sánchez-Garnica
Quan en Yuri Santacruz va assistir al nomenament com a canceller d'Adolf Hitler, no es podia imaginar com canviaria la seva vida a Berlín. Hi havia arribat feia uns quants mesos, després d'haver fugit de Sant Petersburg, juntament amb part de la seva família, asfixiats per una revolució que els havia deixat sense res. A en Yuri també el va privar de la seva mare i el seu germà petit, als quals les autoritats russes no van permetre sortir del país.

Ja a Berlín, el seu sentit de la justícia l'impulsarà a defensar un jove comunista agredit per les tropes d'assalt de Hitler. Aquell dia, a més, coneixerà el seu gran amor, la Claudia. La seva vida farà un gir inesperat, i la que fins aleshores havia estat la seva màxima prioritat, buscar la seva mare i el seu germà, serà substituïda per una altra de més urgent en aquells temps convulsos: continuar viu.

Una gran història d'amor i guerra, de lluita i supervivència. Una delícia narrativa.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 636   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466429139
· PVP: 22,02 / 22,90 €


Propera aparició: 25/05/22
Llaços de sang

Teresa Sagrera i Ramon Gasch
La novel·la parteix del tractat de Fontainebleau, en què Espanya i França van pactar que s'unirien per conquerir Portugal i un cop fet, se'l repartirien. Però pensar que Napoleó passaria per la península sense intentar conquerir-la va ser una ingenuïtat. La ciutat dels quatre rius va ser víctima d'una gran tragèdia que va provocar milers de morts, la destrucció d'una gran part de la ciutat. La novel·la parla del paper desconegut però decisiu que les dones van tenir en la defensa i la recuperació de la ciutat i com es van organitzar totes soles i de manera heroica en uns comandos autoanomenats Les Bàrbares, que es reconeixien perquè portaven lligat al braç un llaç vermell, tan vermell com la sang, i perquè ferotges lluitaven amb dents i ungles per defensar casa seva.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 800   ·  Mides: 16 x 23,5
· EAN: 9788466429115
· PVP: 22,98 / 23,90 €


Propera aparició: 25/05/22
Els crims de Chopin

Blue Jeans
En diverses cases de Sevilla s'han produït una sèrie de robatoris que preocupen tota la ciutat. El lladre, a qui anomenen Chopin perquè sempre deixa una partitura del famós compositor per signar el robatori, s'emporta diners, joies i altres articles de valor. Una nit, apareix un cadàver a la sala d'estar d'una d'aquestes cases i la tensió augmenta.

En Niko és un jove polonès que sobreviu a base de delinquir. Va ser un nen prodigi en el seu país, una de les seves passions més grans és tocar el piano, sobretot Chopin. De cop es converteix en el principal sospitós d'un assassinat i demana ajuda a la Celia Mayo, detectiu privada. Però serà amb la Triana, la seva filla, amb qui començarà una desesperada investigació per resoldre el cas.

Una novel·la ambientada als enigmàtics carrers de Sevilla, en la qual el lector forma part de la investigació. Aconseguiràs descobrir el culpable?
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 480   ·  Mides: 15,1 x 23
· EAN: 9788466428989
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Propera aparició: 25/05/22
Humor amb bigoti

Albert Roig
Tot el que ha de saber un bon català per anar per la vida moderna. Un llibre amb un sentit de l'humor delirant i ple de curiositats.


· Editorial: Fanbooks

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 14 x 21,5
· EAN: 9788418327902
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Propera aparició: 25/05/22
La sireneta


Al mar hi viu una sirena amb una veu preciosa: Sireneta l'anomenen. Li agrada entonar melodies mentre observa els vaixells que naveguen


· Editorial: Estrella Polar

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 10   ·  Mides: 19 x 19
· EAN: 9788413890982
· PVP: 7,64 / 7,95 €


Propera aparició: 24/05/22
Poema en forma de rosa

Pier Paolo Pasolini
Publiquem aquest poemari de Pasolini en edició bilingüe per commemorar el centenari del seu naixement, en coedició amb la Direcció de Serveis Editorials de l'Ajuntament de Barcelona.

El llibre recull la resistència a la llarga persecució ideològica i privada que visqué, el diari de dos processos judicials, els viatges a Àfrica, l'Aràbia i Israel, el diari de rodatge de «Mamma Roma» i del «Vangelo secondo Matteo » i, en definitiva, reflecteix una lluita ideològica en extrema tensió. Al pròleg, Ricard Vinyes recull la relació de Pasolini amb Barcelona i la literatura catalana.
· Editorial: EDICIONS PONCIANES
· Col·lecció: "FORA COL.LECCIÓ PONCIANES"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 350   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788418693069
· PVP: 24,04 / 25 €


Propera aparició: 24/05/22
Guia turística de l'univers

Emiliano Ricci
Aquesta guia ofereix als astroturistes les informacions essencials per saber, planeta per planeta, astre per astre, què heu de visitar.

Aquí trobareu els millors destins per escalar les muntanyes o els volcans més alts del Sistema Solar. I podreu anar més enllà del nostre sistema planetari, i arribar a explorar la Galàxia, els diferents tipus d'estrelles, els planetes extrasolars més extrems, per sortir finalment a l'espai intergalàctic i visitar els cossos més allunyats de l'univers.
· Editorial: Cossetània
· Col·lecció: "PRISMA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 256   ·  Mides: 15,4 x 23,2
· EAN: 9788413561899
· PVP: 18,08 / 18,80 €


Propera aparició: 24/05/22
La fi de l'eternitat

Isaac Asimov
Segle XXVII. L'Eternitat domina el món. Formada per les ments més brillants de cada època, es tracta d'una organització que envia els seus integrants a viatjar en el temps. El seu objectiu és alterar la història de la humanitat per a protegir-la de qualsevol catàstrofe. En aquest context, un grup de privilegiats ha adquirit la condició d'ésser etern.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "ESFERA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 308   ·  Mides: 15 x 23,2
· EAN: 9788413582917
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Propera aparició: 24/05/22
Bruna la bruixa i el secret de l'Encantada

Pasqual Alapont
L'estany de l'Encantada, on viu la dona d'aigua del mateix lloc, s'està assecant per culpa de les obres d'un grup d'especuladors. A més a més, aquests s'han inventat una història de por sobre la bubota per espantar el veïnat i, així, continuar el projecte. Això emprenya molt Bruna la bruixa i l'autèntica Encantada: com es pot fer servir el nom dels éssers màgics per fer por!


· Editorial: Animallibres
· Col·lecció: "La zebra"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 88   ·  Mides: 15,5 x 22,8
· EAN: 9788418592706
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Comprar-ne unitats.
Aqua Marina 4. L'encantament de Drakania

Susanna Isern i Ariadna Oliver (il·lustr.)
Converteix-te en sirena i submergeix-te en un mar de fantasia!

La líder de les sirenes exploradores ha desaparegut, i l'Aqua i els seus amics es submergeixen en una nova aventura mar endins per rescatar-la. Amb l'ajuda d'en Tatsu, un dragonet, descobreixen que la Nuba ha estat víctima de la Drakania, la líder del clan dels cues roges.

Però què està tramant la líder dels cues roges? Aconseguiran trobar i rescatar a la Nuba i a la resta de víctimes de la Drakania?


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Aqua Marina"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 184   ·  Mides: 14 x 20,2
· EAN: 9788424671891
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Comprar-ne unitats.
Aqua Marina 4. El embrujo de Drakania

Susanna Isern i Ariadna Oliver (il·lustr.)
¡Conviértete en sirena y sumérgete en un mar de fantasía!

La líder de las sirenas ha desaparecido, y Aqua y sus amigos se sumergen en otra aventura mar adentro para rescatarla. Con la ayuda de Tatsu, un dragoncito, descubren que Nuba ha sido víctima de Drakania, la líder del clan de los colas rojas.

¿Qué se trae entre manos la líder de los colas rojas? ¿Conseguirán encontrar y rescatar a Nuba y las otras víctimas de Drakania?


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Aqua Marina"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 184   ·  Mides: 14 x 20,2
· EAN: 9788424671907
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Comprar-ne unitats.
El vampir Vladimir 3. Fa pudor de zombi

Miguel Calero i Mercedes Palacios (il·lustr.)
Continuen les aventures del nostre vampir més divertit!

Ha arribat una fira de monstres al poble. El Vladimir i el seu amic Bela decideixen assistir-hi per esbrinar si els monstres són reals o de pacotilla. Però acabaran fent-hi un descobriment molt més gran.

Què pot sortir malament amb el vampir Vladimir dins d'una fira de monstres?· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Narrativa Singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 80   ·  Mides: 16 x 21,6
· EAN: 9788424672522
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
El vampiro Vladimiro 3. Aquí huele a zombi

Miguel Calero i Mercedes Palacios (il·lustr.)
¡Continúan las aventuras de nuestro vampiro más divertido!

Ha llegado una feria de monstruos al pueblo, y Vladimiro y su amigo Bela deciden asistir para averiguar si los monstruos son reales o un tongo. Sin embargo, allí acabarán haciendo un gran descubrimiento. Además, hay alguien que intenta capturarlos ¿¡acabarán convirtiéndose ellos también en una atracción de la feria!?

¿Qué puede salir mal con nuestro vampiro Vladimiro en una feria de monstruos?


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Narrativa singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 80   ·  Mides: 16 x 21,6
· EAN: 9788424672539
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
Astrolove 2. El missatge de les estrelles

Esther Sanz i Maria Guasch (il·lustr.)
El teu consultori sentimental preferit torna a obrir les portes!

Després de les vacances de Nadal, la Lluna torna a l'Universal i descobreix que els seus amics es comporten d'una manera ben estranya. L'Olivia i la Greta s'han tornat inseparables, la Dunia Palermo se n'ha anat a viure a Itàlia, el Pol es passa tota l'estona amb la seva mare i el Bruno... El Bruno és el pitjor de tots. Diu que ha conegut una noia durant les vacances i que ara són nòvios. És que no se'n recorda del petó que van compartir ell i la Lluna el dia de la funció?

A la Lluna tot això la faria estar molt trista si no fos perquè està tan ocupada intentant lliurar-se del Leo, el fill del Max. És un noi rebel, un any més gran que ella, que també va a l'Universal. Des de que la seva mare i el Max van començar a sortir, gairebé no s'han separat. Encara que segons els astres, no té gaire pel qual preocupar-se, perquè els signes de la seva mare i el Max són d'allò més incompatibles i... un moment? Els astres també diuen que el del Leo i el seu són afins quan tenen un objectiu en comú. Podrien unir-se per fer comprendre per fi als seus pares que no estan fets l'un per l'altre?

Mentre la vida personal de la Lluna es complica, la vida a l'Universal segueix... i ella i els seus amics hauran de continuar donant veu a Astrolove, amb nous casos per resoldre i la mirada sempre posada sobre les estrelles.

Més amor, més astrologia, i molt més salseo.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Astrolove"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 288   ·  Mides: 13,9 x 20,1
· EAN: 9788424670368
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
Astrolove 2. El mensaje de las estrellas

Esther Sanz i Maria Guasch (il·lustr.)
Tu consultorio sentimental favorito vuelve a abrir sus puertas.

Tras las Navidades, Luna regresa al Universal y descubre que todos sus amigos están rarísimos. Olivia y Greta se han vuelto inseparables, Dunia Palermo se ha mudado a Italia, Pol pasa todo el rato con su madre, y Bruno... Bruno es el peor de todos. Dice que ha conocido a alguien durante las vacaciones y que tiene novia. ¿¡Es que no se acuerda del beso que Luna y él compartieron el día de la función!?

A Luna todo eso le pondría muy triste si no estuviera tan ocupada tratando de librarse de Leo, el hijo de Max. Un chico rebelde, un año mayor que ella, que también va al Universal. Desde que su madre y Max empezaron a salir, casi no se han separado. Aunque según los astros no tiene mucho de qué preocuparse porque los signos de su madre y Max son de lo más incompatibles y... ¿un momento? Los astros también dicen que el de Leo y ella son afines cuando tienen un objetivo en común. ¿Podrían unirse para que sus padres comprendan por fin que no están hechos el uno para el otro?

Mientras la vida personal de Luna se complica, la vida en el Universal sigue... y ella y sus amigos tendrán que continuar dando voz a Astrolove, con nuevos casos que resolver y la mirada siempre puesta en las estrellas.

Más amor, más astrología y mucho más salseo.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Astrolove"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 288   ·  Mides: 13,8 x 20
· EAN: 9788424670382
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
Lola y el chico de al lado

Stephanie Perkins
¿Puede que el chico de tu pasado se convierta en el amor de tu futuro?

Para la diseñadora de moda en ciernes Lola Nolan, las prendas de ropa más llamativas, más brillantes, más divertidas, más salvajes, siempre son las mejores. A pesar de su estilo extravagante, Lola es una hija ejemplar y una buena amiga, y tiene grandes planes para el futuro.

Todo en su vida parece bastante perfecto (incluso su guapísimo novio roquero) hasta que los gemelos Bell se mudan de nuevo a la casa de al lado.

Cricket Bell ha vuelto y quiere arreglar los problemas del pasado. Y Lola deberá reconocer sus verdaderos sentimientos hacia él.

Stephanie Perkins, la Jane Austen de esta generación.

«Con una historia de amor que te robará el corazón y un elenco de personajes inolvidable, Lola y el chico de al lado es otra adictiva novela de Stephanie Perkins, una maestra a la hora de crear personajes adolescentes que son de todo menos caricaturas.» MTV

«Muy moderna, muy divertida y llena de preguntas controvertidas.» RT Book Reviews

«Stephanie Perkins demuestra que aprender a mostrarte tal y como eres es lo que te llevará al amor verdadero.» Booklist

«No es solo una historia de amor. Es una historia sobre la amistad, el crecimiento y sobre cómo tomar decisiones difíciles.» Seventeen.com


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Luna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 386   ·  Mides: 15,5 x 21,5
· EAN: 9788424671877
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
Les confessions del senyor Harrison

Elizabeth Gaskell
Una divertidíssima i tendra història d'amor i equívocs en l'Anglaterra rural victoriana.

Havent completat la seva formació mèdica en un hospital de Londres, el jove i ben plantat senyor Harrison accepta una posició d'ajudant de metge a la petita localitat rural de Duncombe, on, curiosament, cinc de cada sis habitants són dones; per tant, en Harrison es trobarà que la majoria de les seves pacients són viudes riques i fadrines una mica aprensives.

Tot i que des del primer moment el senyor Harrison es fixa en la dolça Sophy, la filla del rector, sense volerho es trobarà al bell mig d'un munt de còmiques equivocacions i festejos involuntaris que posaran a prova tant la seva paciència com la seva vanitat.

Elizabeth Gaskell, una de les grans autores ingleses del segle XIX.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Club Victòria"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 152   ·  Mides: 15,5 x 23,8
· EAN: 9788418908477
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
L'últim agost a Barcelona

Anna Gurguí
La Gala té 35 anys i està casada amb en Joan, que té un affair amb una companya de la feina des de que van perdre el fill que tan desitjaven els dos als quatre mesos de gestació. La Gala viu a Sarrià i l'únic ésser vivent que sent a prop seu és el llimoner que tenen al pati jardí; se sent infeliç i llunyana de si mateixa, però segueix amb la seva vida intentant superar el dol pel seu avortament.

Tanmateix, després de 10 anys sense veure's ni parlar, una trucada de l'Hug, el seu amor juvenil ­van estar junts cinc anys, quan ella en tenia vint­, dient-li que té càncer i que li queden poc mesos de vida, li fa replantejar-se la seva per complet.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 206   ·  Mides: 15,2 x 23
· EAN: 9788466429122
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
Els animals del jardí. La meva primera biblioteca Montessori.


Aquest llibre està dividit per estacions i cada pàgina de les solapes de tela amaga les fotografies de cinc animals.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "LLibres d'activitats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 10   ·  Mides: 18,5 x 18,5
· EAN: 9788413890142
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Anna Kadabra 9. Un Llop en escena

Pedro Mañas
L'Anna i els seus amics estan muntant una obra de teatre sobre Llobèlia de Llopblanc, la fetillera més famosa de Moonville, i també la més misteriosa! Alguns veïns la consideren una gran heroïna que els va ajudar amb la seva màgia. D'altres pensen que va ser una maga malvada que va embruixar un llop enorme perquè ataqués el poble, però... què va passar realment?


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Anna Kadabra"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 128   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788413892047
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Los Compas 1. I el diamantet llegendari

Mikecrack, El Trollino i Timba VK
El Mike, el Timba i el Trolli es mereixen unes vacances, per això ho han preparat tot per passar uns dies de descans en una illa tranquil·la i allunyada del tràfec diari. De manera accidental, trobaran un pergamí que els posarà sobre la pista d'un estrany tresor, relacionat amb antigues llegendes locals que parlen de criatures màgiques, profecies i batalles entre gegants i cavallers. Sense buscar-ho, els Compas es veuran embolicats en una aventura èpica que potser els convertirà en herois.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Lectors avançats"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 240   ·  Mides: 15,7 x 23,7
· EAN: 9788413892993
· PVP: 15,29 / 15,90 €


Comprar-ne unitats.
Revolución Kombucha
Todo lo que necesitas saber para elaborarla tú mismo
Sébastien Bureau i David Côté
Consejos y recetas para elaborar la mejor kombucha.

¿Quién dijo que hacer tu propia kombucha era complicado? En Revolución Kombucha aprenderás los detalles de los procesos internos de esta bebida tan fascinante. El
· Editorial: AMAT EDITORIAL

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 144   ·  Mides: 19,5 x 25,5
· EAN: 9788497355100
· PVP: 16,20 / 16,85 €


Comprar-ne unitats.
El Método MAPA de productividad personal
La solución definitiva a tus problemas de tiempo
César Piqueras
Este método propone una visión práctica e integral para que una persona pueda llegar a conseguir muchos más resultados con un alto nivel de bienestar personal. César Piqueras es un ejemplo de ello. Con 44 años ha conseguido grandes metas y ha logrado un alto impacto en miles de profesionales.


· Editorial: PROFIT EDITORIAL

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 168   ·  Mides: 24 x 19
· EAN: 9788418464942
· PVP: 19,09 / 19,85 €


Comprar-ne unitats.
Cosmo

Carlie Sorosiak
La família del Cosmo s'està distanciant. I és responsabilitat seva mantenir-la unida. Sap exactament el que ha de fer, però només hi ha un petit problema: el Cosmo es un Golden retriever. Aquesta és la història divertida i commovedora sobre l'amistat infinita entre un gos i un nen. Un relat brillant i emotiu sobre la missió d'un gos per salvar la seva família, convertir-se en estrella de cinema i afartar-se de bacó.

Novel·la que ha rebut el reconeixement de la crítica especialitzada, ha estat seleccionada com a millor llibre infantil del 2019 (Kirkus Reviews) i millor llibre del mes a Waterstones (setembre, 2019)
· Editorial: BINDI BOOKS
· Col·lecció: "Punt"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 280   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788418288333
· PVP: 16,31 / 16,96 €


Comprar-ne unitats.
Mariposas

Vincent Albouy i Lucas Baliteau
Es una guía de 40 especies, cada una introducida por un texto, y acompañada por una descripción y las características biológicas de la mariposa y la oruga. También se incluyen fichas técnicas con el nombre científico, la familia zoológica, las dimensiones de la mariposa y la oruga, la frecuencia, los hábitos, etc. Además, también incluye un cuaderno de campo, para aprender a observar y distinguir las mariposas y como fotografiarlas, y un calendario de observación.


· Editorial: Lectio
· Col·lecció: "Los Mosaicos de la Naturaleza"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 128   ·  Mides: 12 x 15
· EAN: 9788416918980
· PVP: 11,44 / 11,90 €


Comprar-ne unitats.
Anna Kadabra. Quadern de vacances. 3r de Primària


Refresca els coneixements adquirits al llarg del curs escolar amb els quaderns de vacances de l'Anna Kadabra.

Amb activitats didàctiques adequades a cada edat, i alternant les diferents àrees de treball, podràs repassar de manera lúdica i aprendre jugant.

Al final del llibre trobaràs un diploma i un solucionari perquè puguis corregir els exercicis a mesura que els vas completant i identificar així les àrees de millora.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Anna Kadabra"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 112   ·  Mides: 22,5 x 30
· EAN: 9788413891965
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Passa la calor amb Passatemps.cat


Enigmes, sopes de lletres, embarbussaments, jocs d'enginy, refranys... i en català! Amb referents del nostre país d'ara i sempre!

A partir de 9 anys
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "LLibres d'activitats"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 80   ·  Mides: 16,5 x 23
· EAN: 9788413892290
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Les roses d'Orwell

Rebecca Solnit
Plantar roses com a compromís. «L'any 1936 un escriptor va plantar rosers.» Així comença el nou llibre de Rebecca Solnit, una reflexió sobre la passió de George Orwell per la jardineria i sobre com la seva dedicació al món natural i les plantes, especialment les flors, il·lumina els seus altres compromisos com a escriptor i antifeixista.

Sense preveure-ho, Solnit va fer una visita als rosers gairebé centenaris que Orwell havia plantat a Anglaterra i es va activar la seva cèlebre capacitat d'establir relacions impensables: les flors de la fotògrafa Tina Modotti, la indústria colombiana de roses, Stalin i els seus llimoners impossibles, els avantpassats esclavistes d'Orwell... Així, les roses d'Orwell vertebren un llibre sobre la política i el plaer, sobre la bellesa i l'alegria, sobre el colonialisme i la globalització, sobre Orwell i la seva època, i és clar, sobre rosers i roses.
· Editorial: Angle
· Col·lecció: "FIL D´ARIADNA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 320   ·  Mides: 14 x 21,3
· EAN: 9788419017161
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Comprar-ne unitats.
El llibre dels formatges
Manual per aprendre'n a fer
Marta Roger
La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la plataforma La Païssa amb l'objectiu de comercialitzar els formatges que feien a la granja familiar, can Roger, a Cardedeu. Ara dona visibilitat i sortida a nombrosos petits formatgers catalans. Fa deu anys va començar a fer cursos i tallers ensenyant a fer formatges de tota mena. A El llibre dels formatges ens proposa un viatge apassionant al món de la formatgeria. Un món d'elaboracions infinites. Pas a pas, seguint els seus consells, aprendreu a fer nou formatges frescos i derivats làctics, sis formatges per madurar i dos pastissos de formatge d'aprofitament.


· Editorial: SIDILLÀ
· Col·lecció: "Quèviures"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 192   ·  Mides: 16 x 16
· EAN: 9788412430660
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
No, no i no

Suzanne Lang
En Jim Panze s'ha llevat de mal humor. És una cosa que li passa sovint. Avui és el dia del «no». NO!, diu en Jim a qualsevol cosa que se li proposa.Ž

No, no i noŽ

Però, a vegades, dir sempre que no és contraproduent i pot tenir conseqüènciesŽ
· Editorial: Símbol
· Col·lecció: "Simbolet"
· Enquadernació: Cartró
· Pàg.: 22   ·  Mides: 22 x 21
· EAN: 9788418696084
· PVP: 12,50 / 13 €


Comprar-ne unitats.
El meu Atles d'Animals

Gary Smethurst
Descobreix les curiositats i meravelles del regne animal amb aquest atles! Amb informació fascinant sobre els animals d'arreu del món, mapes il·lustrats i extraordinàries imatges. Coneixeràs els animals més espectaculars, el seu hàbitat natural i les seves característiques més importants. Aprendràs com viuen i en quins continents els podem trobar.


· Editorial: Base
· Col·lecció: "El meu primer atles"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 24   ·  Mides: 21 x 29,7
· EAN: 9788418434853
· PVP: 8,56 / 8,90 €


Comprar-ne unitats.
Nora Frost. L'última nena de la Terra

Yves Villebouffante i Roger Zanni (il·lustr.)
La novel·la amb la qual voldràs mudar-te a Mart!

El meu nom és Nora i, durant uns dies, vaig ser la noia més famosa del planeta Mart. Que què vaig fer? Molt fàcil: congelar-me. Em van trobar enterrada sota una immensa capa de gel a la Terra, que, com ja sabeu, fa mil anys que està congelada.

Però el més increïble és que, després de dur-me a Mart, que és on es concentra tota l'activitat del sistema solar, em van reviure.

Caram.. no us ho imaginareu... Vaig sortir a tots els telenotícies, des de Mercuri fins a Plutó! I, tot i que costi de creure, aquest va ser només l'inici de les meves aventures. M'hi acompanyeu?

Entra a l'univers de Nora Frost, la nena més famosa del sistema solar.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Narrativa Singular"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 90   ·  Mides: 13,5 x 20,3
· EAN: 9788424672546
· PVP: 13,46 / 14 €


Comprar-ne unitats.
Nora Frost. La última niña de la Tierra

Yves Villebouffante i Roger Zanni (il·lustr.)
¡La novela con la que querrás mudarte a Marte!

Me llamo Nora y, durante unos días, fui la chica más famosa del planeta Marte. ¿Que qué hice? Muy sencillo: congelarme. Me encontraron enterrada bajo una inmensa capa de hielo en la Tierra, que, como sabéis, lleva mil años congelada.

Pero lo más alucinante es que, después de llevarme a Marte, que es donde está hoy en día el meollo del sistema solar, me revivieron. Jope no os lo imagináis ¡Salí en todos los telediarios, desde Mercurio hasta Plutón!

Y, aunque os cueste de creer, este solo fue el inicio de mis aventuras. ¿Me acompañáis?

Entra en el universo de Nora Frost, la niña más famosa del sistema solar.


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Narrativa singular"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 90   ·  Mides: 13,5 x 20,3
· EAN: 9788424672553
· PVP: 13,46 / 14 €


Comprar-ne unitats.
Odio fingido

Andrea Smith
¿Y si el destino te llevara a compartir piso con tu exnovio?

Amanda necesita un golpe de suerte con urgencia.

No solo la quieren echar del piso de mala muerte donde ha estado malviviendo, sino que además su sueño de ir a la universidad está más lejos que nunca.

Nate por fin tiene todo lo que quería. O eso cree.

Está estudiando en la ciudad y la universidad de sus sueños. Sin embargo, no ha sido capaz de enamorarse de nadie desde que estuvo con Amanda.

Tres años después de su ruptura, el destino vuelve a juntar a Amanda y a Nate de la manera más inesperada. Y es que, ¿acaso hay algo más incómodo que compartir piso con tu expareja?


· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Luna roja"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 408   ·  Mides: 15,2 x 21,4
· EAN: 9788424671938
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
Aquel sofocante verano

Eduard von Keyserling
Una novela breve en la que el enfant terrible de la literatura alemana pone en evidencia la doble moral de la alta sociedad de 1900.Bill, hijo de una familia aristocrática, ha suspendido los exámenes de acceso a la universidad. Como castigo, durante el verano, en lugar de pasar las vacaciones junto al mar con su madre y sus hermanos, tendrá que quedarse estudiando en la finca familiar, en compañía de su padre, con quien casi no tiene trato. A medida que van pasando los días, en un ambiente de calor asfixiante, Bill empieza a intuir el verdadero carácter de su padre, que dista mucho de la imagen que esconde detrás de las convenciones sociales.

Intensa y adictiva, Aquel sofocante verano es una de las pocas obras que este autor salvó del fuego cuando quemó su producción literaria.


· Editorial: Ediciones Invisibles
· Col·lecció: "Pequeños Placeres"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 112   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788412401936
· PVP: 13,46 / 14 €


Comprar-ne unitats.
Madame de Treymes

Edith Wharton
En el París luxós i crepuscular del 1900, els plans de matrimoni d'una parella topen frontalment amb els convencionalismes i la hipocresia de l'aristocràcia del Vell Continent.

Un elegant cavaller novaiorquès anomenat John Durham arriba a París amb la intenció de demanar matrimoni a la seva amiga d'infantesa, la Fanny Frisbee, que ara ja és tota una dona acostumada a la sofisticació del Vell Continent. Encara que tots dos estan molt enamorats, el pla té un greu impediment: la Fanny està separada (però no divorciada) del marquès de Malrive, un aristòcrata dissolut que es nega concedir-li el divorci per evitar l'escàndol que, fins i tot, està disposat a retirarli la custòdia del fill que tenen en comú. Durham, resolutiu i directe, demana ajuda a la cunyada de la Fanny, l'enigmàtica Madame de Treymes, que es mostra disposada a intercedir per ells, però a la seva manera.

Edith Wharton, la primera dona en guanyar el premi Pulitzer.


· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Petits Plaers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 128   ·  Mides: 11,5 x 18
· EAN: 9788418908514
· PVP: 14,42 / 15 €


Comprar-ne unitats.
Llum perpètua

Francis Spufford
Una tendra i bella celebració del regal de la vida.

Novembre del 1944. Una bomba de la Luftwaffe està a punt d'impactar contra la ciutat de Londres, truncant, en un sol instant, la vida de cinc nens.

Novembre del 1944. Aquesta bomba mai no arriba a impactar contra el seu objectiu. Una porció ínfima de temps ha estat alterada, i la vida d'aquests cinc nens prossegueix el seu curs, endinsant-se als profunds canvis que van modelar la segona meitat del segle xx.

Perquè potser sempre hi ha altres futurs possibles. Altres possibilitats. Llum perpètua és una història del nostre dia a dia, d'allò màgic i meravellós que hi ha a la quotidianitat i la seva essència imperible.

Una novel·la fascinant i inventiva que traça les infinites possibilitats de cinc vides en els barris del Londres del segle XX.

Nominada al Booker del 2021 i elegit com un dels llibres de l'any per The Sunday Times, The Financial Times, The Guardian, The Observer, The Daily Mail i The New York Times.

«Una autèntica obra mestra.» The Guardian

«Un miracle, no només en la seva concepció purament artística, sinó per tota l'empatia que desprèn.» The Wall Street Journal

«Íntima. Absorbent. Tècnicament brillant.» Bookseller

«D'una capacitat de fabulació enlluernadora.» The Sunday Times
· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 400   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788418887123
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
Luz perpetua

Francis Spufford
Una tierna y bella celebración del regalo de la vida.

Noviembre del 1944. Una bomba de la Luftwaffe está a punto de impactar contra la ciudad de Londres, truncando, en un solo instante, la vida de cinco niños.

Noviembre del 1944. Esa bomba nunca llega a impactar contra su objetivo. Una porción ínfima de tiempo ha sido alterada, y la vida de esos cinco niños prosigue su curso, adentrándose en los profundos cambios que moldearon la segunda mitad del siglo xx.

Porque quizá siempre haya otros futuros posibles. Otras posibilidades. Luz perpetua es una historia de nuestro día a día, de lo mágico y maravilloso que hay en la cotidianeidad y su esencia imperecedera.

Una novela fascinante y audazmente inventiva que traza las infinitas posibilidades de cinco vidas en los bulliciosos barrios del Londres del siglo xx.

Nominado al Booker del 2021 y elegido como uno de los libros del año por The Sunday Times, The Financial Times, The Guardian, The Observer, The Daily Mail y The New York Times.

«Una auténtica obra maestra.» The Guardian

«Un milagro, no solo en su concepción puramente artística, sino por toda la empatía que desprende.» The Wall Street Journal

«Íntima. Absorbente. Técnicamente brillante.» Bookseller

«De una capacidad de fabulación deslumbrante.» The Sunday Times


· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 400   ·  Mides: 15,5 x 23
· EAN: 9788418800276
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
Cucut

Pep Puig
Un thriller inquietant que t'obligarà a mirar enrere per tirar endavant.

Dos anys després de la desaparició de la Sara Amat, han trobat un cos al bosc. Un cos de dona sense rostre. La gent del poble creu que podria ser la Sara. Mentre realitzen l'autòpsia, el Pep té una intuïció i surt a buscar-la. D'aquella nena que va tenir amagada a l'habitació segurament ja no en queda res, però ell també és un altre. Si es retroben serà el moment de fer-li les preguntes que no es va atrevir a fer-li llavors.

Mentrestant, a dins del bosc, canta el cucut.

«Si em segueixes, no podré anar enlloc».

Basada en la sèrie de TV3, Cucut en recupera les emocions i la potència visual, però acaba sent una novel·la autònoma, plena de novetats inesperades, personatges i situacions que desconeixíem i un final que fa dubtar de tots els finals.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Lluna roja"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 344   ·  Mides: 15,3 x 21,5
· EAN: 9788424672843
· PVP: 17,31 / 18 €


Comprar-ne unitats.
La llista de les coses impossibles

Laura Gonzalvo
Diu la Clara que quan el Guim la va deixar, unes setmanes abans de fer divuit anys, ho va fer perquè tenia ganes de fer coses. De viure la vida. Que no sabia, que no podia saber, que només sis mesos després es quedaria tetraplègic en un accident de moto i que seria ella qui viuria la vida que ell s'havia imaginat. Diu que la del Guim va acabar sent una vida totalment diferent. Una on tot allò que anhelava eren coses que no podria tornar a fer o a tenir mai. O això era el que els altres li deien.

La llista de les coses impossibles és la història de la Clara i del Guim. Una història de somnis i de realitats, de desitjos i de ferides. Una història d'amor i de vida.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 348   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466429108
· PVP: 16,83 / 17,50 €


Comprar-ne unitats.
Les modistes d'Auschwitz

Lucy Adlington
Les modistes d'Auschwitz explica la història real de 23 dones i adolescents ­la majoria jueves­ que es van salvar d'una mort segura a les càmeres de gas dissenyant i confeccionant peces de roba precioses per a les esposes de l'elit nazi al camp d'extermini d'Auschwitz-Birkenau.

Basant-se en una impressionant feina de compilació de testimonis inèdits, cartes i fotografies, i entrevistes amb familiars de les modistes, i fins i tot amb l'última supervivent, la novel·lista i historiadora Lucy Adlington ofereix una reconstrucció detallada de la vida d'aquelles dones extraordinàries i valentes, alhora que posa de manifest la cobdícia, crueltat i hipocresia del Tercer Reich.

Les modistes d'Auschwitz ofereix una nova mirada a un capítol poc conegut de la Segona Guerra Mundial i l'Holocaust i ens descobreix històries de vida excepcionals que han de ser explicades abans no sigui massa tard.
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 470   ·  Mides: 15,2 x 23
· EAN: 9788466428996
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
Llums i silencis. Luces y silencios. La Barcelona de Frederic Lloveras. Aquarel·les, 1953-1959

Frederic Lloveras
Testimonis gràfics i escrits ens han explicat àmpliament com era la Barcelona dels anys cinquanta del segle passat. Una ciutat que conservava la seva llum però també era plena de silencis i grisor. La coneixíem per fotografies, novel·les i escrits, però ara tenim l'oportunitat de descobrir-la a través dels pinzells i les aquarel·les del pintor barceloní Frederic Lloveras (1912-1983). Una obra fins ara reclosa en el món del col·leccionisme i que ara tothom podrà gaudir. Un conjunt d'aquarel·les que mereixien ser conegudes.


· Editorial: Ajuntament de Barcelona

· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 220   ·  Mides: 26,7 x 21,6
· EAN: 9788491563907
· PVP: 19,23 / 20 €


Comprar-ne unitats.
Les gratituds

Delphine De Vigan
La Michka està perdent l'habilitat per parlar. Ara que les lletres i els sons li volten pel cap en un remolí incontrolable, l'anciana ha de lliurar-se a l'evidència: ja no pot viure sola. Fins i tot si això significa deixar casa seva. A la residència on s'instal·la, dues persones l'acompanyen: les visites de la Marie, una veïna molt propera a ella, i les sessions setmanals amb en Jérôme, un jove logopeda que l'ajuda a trobar les paraules. Ells seran els que li permetran realitzar un important últim desig: dir «gràcies» a aquells que, molts anys abans, la van acollir i li van salvar la vida.

Després de Les fidelitats, Delphine de Vigan continua el seu viatge d'exploració dels sentiments, aquests llaços invisibles que defineixen les nostres relacions més íntimes amb el món i les persones, i ens ofereix un relat de múltiples veus sobre la vellesa i la gratitud.
· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 160   ·  Mides: 12,5 x 19
· EAN: 9788418572951
· PVP: 8,61 / 8,95 €


Comprar-ne unitats.
Ja no necessito el bolquer


Tots els infants deixen el bolquer en algun moment, cadascú al seu ritme. Aquest llibre explica com acompanyar respectuosament aquest procés, tractant-lo de manera natural, propera i comprensiva.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Llibres sorpresa"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 10   ·  Mides: 16 x 16
· EAN: 9788413891811
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Les aventures de Sherlocko 3. La boira negra

Geronimo Stilton
Una boira fosca com la nit cau damunt la ciutat de Ratington, encobrint robatoris i malifetes. El genial Sherlocko i el seu fidel ajudant s'hauran d'aventurar en els misteris més profunds, en un nou cas sherlorràtic!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Geronimo Stilton"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 128   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788413892061
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Un zero a l'esquerra

Marius Serra i Roser Calafell
A la casa de colònies de la Napeu s'hi ha organitzat un partit de futbol i el resultat, un avorrit zero a zero, els fa entrar en un etern debat. Perquè, té el zero alguna rellevància? Si zero és res, buit, no té cap valor! Per tant, quin sentit té aquesta xifra? La recerca de l'origen d'aquest número i la importància d'on es col·loca farà que aquests petits aventurers viatgin de nou a llocs tan increïbles com Roma, Alexandria o Venècia. I aquesta vegada no tornaran sols... prepareu-vos per no ser un zero a l'esquerra!


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Les aventures de la Napeu"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 96   ·  Mides: 13,8 x 20,4
· EAN: 9788413892283
· PVP: 11,49 / 11,95 €


Comprar-ne unitats.
La gran serp

Pierre Lemaitre
La Mathilde és una dona encantadora d'avançada edat, que sempre va acompanyada d'un gos dàlmata. Ningú no diria que és una assassina a sou implacable, capaç de matar sense remordiments i sense deixar rastre. Però ho és. Una professional del crim que, malauradament i contra tot pronòstic, va perdent el cap a poc a poc i acabarà cometent massa errors. Al cap de més de 35 anys, Pierre Lemaitre treu del fons del calaix la seva primera novel·la policíaca, escrita l'any 1985, però no publicada mai. Una obra inèdita que marca l'inici i el final de l'escriptor en l'àmbit de la novel·la negra, i en què ja són presents el to irònic, l'estructura brillant i la seva característica aroma de crítica social.


· Editorial: Bromera
· Col·lecció: "L´ECLECTICA"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 252   ·  Mides: 15,2 x 23,2
· EAN: 9788413582764
· PVP: 20,14 / 20,95 €


Comprar-ne unitats.
Osset Siset. El meu primer llibre de memòria


Cinc mecanismes aptes per a petites grapes, una història rimada i moltíssim a veure, assenyalar i comentar en aquesta col·lecció de contes interactius de l'Osset Siset!

Juga i aprèn amb l'Osset Siset! El conte i els jocs d'aquest llibre estan pensats perquè els infants millorin la memòria i aprenguin vocabulari, cosa que promou la pròpia confi ança.

Descobreix animals en quatre llocs diferents: la granja, el zoo, el mar i el parc.
· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Llibres sorpresa"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 8   ·  Mides: 24,2 x 28
· EAN: 9788413890906
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
Ningú em va parlar de tu

Laura Anguera
’ La Carolina s'enfronta a la imminent mort del seu pare, l'últim d'una saga de l'alta burgesia catalana. La seva mare els va abandonar quan era petita, d'ella només en coneix l'absencia. Pero una troballa inesperada la porta fins a en Gabriel, l'amant de la seva mare i potser també el seu assassí. Amb ell descobrira aquella jove indomable que es va resistir a ser la perfecta esposa burgesa. Un retrat dels anys seixanta en que conflueixen els últims balls de gala i els primers concerts de rock, el s'Agaró més esplendorós i els banys de la Barceloneta, la rigidesa de la classe alta i els somnis de barriada, i en el qual apareixen personatges tan diferents com Liz Taylor, els Sírex o Simone de Beauvoir. Un món que no té gaire a veure ja amb el de la Carolina, que entre les baralles amb la seva filla, les ferides del divorci, les obligacions laborals i l'ansietat, s'esforca per mantenir l'aparenca d'una vida perfecta.


· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 652   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788466429078
· PVP: 22,02 / 22,90 €


Comprar-ne unitats.
MIC. Endevina, endevineta

Laia Gimó, Maica Meseguer i Manel Trias
Les endevinalles del Mic i els seus amics!

En MIC necessita la teva ajuda per poder descobrir i resoldre les endevinalles més divertides. Ara podràs ajudar-lo des de casa!

Una nova col·lecció de llibres del personatge més conegut i estimat de TV3.


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Basics"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 22   ·  Mides: 18 x 18
· EAN: 9788424672560
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
Capitán Lucas

Carles Sala i Vila i Subi (il·lustr.)
Si hay algo que esté lejos de Villa-remota de Arriba, esta es el mar; o, al menos, esto es lo que siempre ha afirmado la gente del pueblo. Y es por esa distancia que, hasta el momento, ninguno de los niños que viven allí ha conseguido ver nunca el océano. Pero... ¿y si en realidad no fuera realmente así? ¿Y si el mar no fuera tan inaccesible como dicen? ¿Y si la lejanía de algunos lugares no dependiera de la distancia sino de las ganas de llegar hasta ellos?

Ante esta duda, las niñas y los niños de Villa-remota de Arriba deciden pasar a la acción. Y los de Villa-remota de Abajo, también. Y lo harán con la complicidad de unas cuantas abuelas y abuelos.

El viaje será accidentado, lleno de aventuras... ¡y ¡muy emocionante!

Premio Folch i Torres 2021.· Editorial: La Galera (Castellano)
· Col·lecció: "Narrativa singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 152   ·  Mides: 14 x 21
· EAN: 9788424671853
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
Alone at the top

Carlos Sisí
Un hombre despierta en la habitación de una casa que es evidente que no se ha concebido para ser un hogar. No recuerda nada: ni quién es, ni cómo ha llegado allí. De pronto se ve rodeado de un grupo de pintorescos sujetos que está tratando de llevar a cabo una misión que parece, si no ilegal, potencialmente peligrosa. Decide que tiene que manejarse con cuidado, pues no logra acceder a sus recuerdos y no acierta a decir si es el jefe, el prisionero, o simplemente uno de los integrantes de la peculiar pandilla.

A medida que el tiempo discurre, el puzle se complica hasta la locura. Nuestro protagonista acabará descubriendo la misteriosa organización Alone at the Top, la aparente responsable de su amnesia y de la situación en la que ahora se encuentra. A partir de ese momento, comenzará a enfrentar situaciones cada vez más surrealistas y desesperantes que le llevarán a hacerse una pregunta que le atosigará más y más a cada paso que dé, la única pregunta que importa: «¿Es esto real?».
· Editorial: OBSCURA EDITORIAL

· Mides: 15 x 23
· EAN: 9788412382778
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
Partes de guerra

Ignacio Martínez de Pisón (ed.)
La gran novela colectiva de la Guerra Civil española escrita por algunas de las voces más importantes de la literatura española de todos los tiempos.

«Estos treinta y tantos relatos están con toda seguridad entre los mejores que se han escrito acerca de la Guerra Civil [...] Pero lo que este antólogo ha intentado no ha sido reunir un ramillete de buenos relatos sino contar la Guerra Civil, o al menos una gran parte de ella, a través de las historias escritas por algunos de nuestros mejores narradores. De ahí el orden cronológico, que propone un recorrido desde poco antes del 18 de julio del 36 hasta poco después del 1 de abril del 39. De ahí también cierta aspiración a la globalidad: en este volumen encontrará el lector relatos escritos originalmente en español pero también en catalán, gallego y vasco, relatos escritos por hombres y por mujeres, de derechas y de izquierdas, de autores que pertenecen al mainstream y autores que no, relatos ambientados en la España nacional y en la republicana, en el frente y en la retaguardia, en el campo y en la ciudad, en el norte y en el sur...» Del prólogo de Ignacio Martínez de Pisón

Alberti, Aldecoa, Anglada, Atxaga, Aub, Ayala, Barea, Calders, Calvo, Campos, Chaves Nogales, Delibes, Fernández Santos, García Hortelano, García Pavón, García Serrano, Jordana, León, Luisa Elío, Martínez de Pisón, Matute, Méndez Ferrín, Neville, Novás, Olmedo, Pereira, Pinilla, Quiñones, Rivas, Rodoreda, ...
· Editorial: Catedral (castellano)
· Col·lecció: "Catedral"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 800   ·  Mides: 15,5 x 23,5
· EAN: 9788418800092
· PVP: 26,88 / 27,96 €


Comprar-ne unitats.
Manual d'adoctrinament de l'escola catalana

Òscar Dalmau
Aquest llibre és el manual definitiu per ajudar els mestres a adoctrinar l'alumnat de les escoles catalanes.

L'autor ha manipulat sense escrúpols textos i dibuixos de llibres infantils -publicats fa més de cinquanta anys per l'editorial La Galera- amb l'objectiu d'ensinistrar les criatures i guiar-les en el noble art de servir la causa catalana.
· Editorial: Bridge (català)
· Col·lecció: "Bridge"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 144   ·  Mides: 20,5 x 20,5
· EAN: 9788418253140
· PVP: 19,13 / 19,90 €


Comprar-ne unitats.
L'alegria de viure

Sílvia Soler
A L'alegria de viure trobem postals de felicitat: tres germans trapelles cantant a tot drap al seient del darrere d'un Gordini blau d'excursió amb els pares, una nena que llegeix compulsivament llibres d'Enid Blyton d'amagat, la noia enjogassada que trova l'amor de la seva vida en una discoteca de Mallorca, la dona conscient del privilegi de veure com surt el sol cada dia pel mar de Badalona caminant al costat d'una amiga, la que aplega llimones del pati de casa i en fa la llimonada més gustosa.

Decididament optimista i activa practicant de la joie de vivre, Sílvia Soler recull en aquest volum deliciós un seguit d'estampes llamineres, plenes de sal de mar i de llum d'estiu. Les cases on ha viscut, les persones que ha conegut, els records plaents de la memòria particular que configuren un mapa personal que és el seu però que podria molt bé ser el nostre.


· Editorial: Univers llibres
· Col·lecció: "Univers"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 160   ·  Mides: 13,5 x 18,5
· EAN: 9788418887147
· PVP: 18,27 / 19 €


Comprar-ne unitats.
Vèncer la por. Vida de Gabriel Ferrater

Jordi Amat
Jordi Amat ens proposa arribar al fons del personatge de Gabriel Ferrater a través d'una biografia narrativa que aporta documentació inèdita i retrata amb precisió, sense amagar-ne els clarobscurs, una de les figures més brillants que mai hagi donat la cultura catalana.

Ferrater és el primer poeta modern de la literatura catalana de postguerra i el que més ha influït en la poesia posterior. Però de poesia en va escriure poc temps, i la va aplegar tota en un volum no gaire llarg; la seva rellevància va més enllà de la literatura. En el món cultural del franquisme, Ferrater va ser un intel·lectual únic: per la seva intel·ligència lúcida, per la seva saviesa autodidacta, per la seva independència de criteri i pel seu rebuig a qualsevol forma de dogmatisme o de provincianisme, tant ideològics com estètics. El fet que fos manifestament alcohòlic i que se suïcidés just abans de fer cinquanta anys va acabar d'envoltar la seva figura d'una aura llegendària.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Biografies i memòries"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 384   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788429780116
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Comprar-ne unitats.
L'home de la gelosia

Jo Nesbo
Dues nouvelles i nou relats més. Històries negres i criminals on veiem les pitjors conseqüències de les passions humanes quan esclaten. I si en un primer bloc de relats la preeminència és per la gelosia, la infidelitat i el desig, en el segon ens situem en un futur proper, distòpic per moments, on la supervivència, l'egoisme i la competició agafen el relleu.


· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 480   ·  Mides: 15 x 23
· EAN: 9788475889368
· PVP: 21,06 / 21,90 €


Comprar-ne unitats.
Ulisses

James Joyce· Editorial: Proa
· Col·lecció: "A tot vent-rustica"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 778   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788475889474
· PVP: 23,94 / 24,90 €


Comprar-ne unitats.
Tot el que ens vam dir

Ester Arroyo
Està acabant l'estiu i la Júlia, una noia de divuit anys, rep un correu electrònic que ho canviarà tot. Ha estat admesa amb una beca en una de les universitats més cares i prestigioses d'Europa. Es trasllada a una residència de Barcelona, on acaba coneixent un nou grup d'amics. El que no esperava és que un d'ells, en Daniel Hakim, l'hereu d'una gran fortuna, trastocaria per complet la seva vida i els seus sentiments. I més encara quan desapareix misteriosament i ella comença a ser la principal sospitosa.


· Editorial: SHAKA

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 368   ·  Mides: 15 x230
· EAN: 9788418456008
· PVP: 17,21 / 17,90 €


Comprar-ne unitats.
Aitana Bonmatí.Totes unides fem fo rça

Aitana Bonmatí i Cristian Martín
Als seus 23 anys Aitana Bonmatí és ja una de les jugadores més representatives, més valuoses i també més estimades per l'afició del FC Barcelona. A la gran qualitat futbolística que la va portar a ser escollida millor jugadora de la final de la Lliga de Campions en què el Barça va derrotar el Chelsea per 4-0, amb un gol també de l'Aitana, uneix la reivindicació de la igualtat i un gran compromís social. Descobriu-ho llegint la fascinant autobiografía ­escrita amb la col·laboració del periodista Cristian Martín­ d'una Aitana Bonmatí que, tot i la seva joventut, té moltes coses per explicar.


· Editorial: Base
· Col·lecció: "Base Esport"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 180   ·  Mides: 15,5 x 23,5
· EAN: 9788419007049
· PVP: 15,34 / 15,95 €


Comprar-ne unitats.
Li deien pare

Carles Porta
Li deien pare perquè eren nens i no sabien que els violava. Es pensaven que allò era el preu per tenir una família. Un dia, una conversa a Facebook va disparar l'alarma. David Donet oferia a un menor de fer-li fotos «eròtiques o insinuants». Un agent dels Mossos d'Esquadra va investigar-ho, va estirar el fil i va anar a parar al poble de Castelldans, on vivien Donet i els adolescents que tenia en règim d'acollida. L'escorcoll policial va fer sortir a la llum dotzenes de cintes filmades pel pederasta al llarg de més de disset anys. La premsa no va tardar a parlar de la «casa dels horrors».

Després d'una tasca de documentació excepcional i de posar-se a la pell dels protagonistes de la història, Carles Porta ha construït un text trepidant que fa posar els pèls de punta, no pas pels detalls escabrosos (que no n'hi ha), sinó perquè posa al descobert la manera en què l'horror pot fer-se real entre nosaltres.
· Editorial: Labutxaca
· Col·lecció: "Labutxaca"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 192   ·  Mides: 12,5 x 19
· EAN: 9788418572920
· PVP: 9,57 / 9,95 €


Comprar-ne unitats.
El món que ens espera

Oriol Mitjà
Després de dos anys intensos de recerca contra la covid-19, Oriol Mitja torna a la seva segona llar, Papua Nova Guinea, on fa més d'una decada que lluita contra les malalties deis pobres.

A !'Hospital de Lihir, «el metge blanc d'ulls seriosos i somriure amable» atén malalts amb pústules i ferides insólites des de la nostra mirada occidental. 1 entre les seves tasques coma metge, entre les passejades a platges verges i les visites a poblats a"illats, el doctor Mitja troba espais per reflexionar, en aquest relat honest i íntim, sobre les contradiccions entre el prestigi i la utilitat, entre !'ansia per l'excel-lencia i la pau mental, i sobre com l'ha afectat psicológicament el xoc amb una realitat política i mediatica allunyada deis seus valors i deis seus raonaments com a científic. 1, és ciar, per tractar les grans qüestions que ens atenyen a tots. Hi haura altres pandemies? Quan arribaran? Con ens hem de preparar? Que podem esperar en els propers anys? Com seran les ciutats, la ciencia, el treball? Com seran les guerres del futur? El doctor Oriol Mitja fa la predicció del món que ens espera i propasa els canvis que cal implementar des d'ara mateix perque el futur sigui més esperançador.
· Editorial: Columna
· Col·lecció: "No ficcion"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 271   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788466428873
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Comprar-ne unitats.
Mares, pares i més

Siri Hustvedt
Siri Hustvedt reprèn els temes que han marcat la seva trajectòria ­la misogínia, la influència de l'entorn, la crítica al biologisme, la maternitat, les relacions i els abusos de poder, el silenciament de les dones, el poder de l'art­. Però aquest cop, recorre a la memòria personal i familiar i a la seva pròpia experiència com a escriptora.

Intel·ligent i expansiva, Hustvedt transita amb comoditat entre les històries de la seva mare ­també de l'àvia i la filla­, i les de les seves «mares artístiques» ­Jane Austen, Emily Brontë i Louise Bourgeois­ per arribar a significats més amplis sobre la maternitat, l'amor i l'odi familiars, els prejudicis i la crueltat en una cultura modelada per l'autoritat masculina i les seves fantasies.

En definitiva, una mirada interdisciplinària i en profunditat a les lògiques i les qüestions urgents que defineixen l'experiència humana, i a les seves fronteres canviants, des d'una mirada feminista.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Llibres a l'abast"
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 330   ·  Mides: 15,4 x 23
· EAN: 9788429780208
· PVP: 20,67 / 21,50 €


Comprar-ne unitats.
Les hores incertes

Quim Torra
El MHP Quim Torra i Pla publica la segona part del seu Dietari de Canonges, Les hores incertes, que abasta el període comprès des del mes de maig de 2020 fins a finals de setembre del mateix any, quan va ser inhabilitat per l'Estat Espanyol. Amb una prosa directe i lírica a la vegada, el llibre recull l'activitat i els pensaments més íntims del President en uns moments de forta convulsió política i social per l'ofensiva judicial, política i mediàtica dels poders de l'estat i la crisi de salut pública causada per la COVID-19.


· Editorial: Símbol

· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 312   ·  Mides: 16 x 23,5
· EAN: 9788418696077
· PVP: 24,04 / 25 €


Comprar-ne unitats.
Capità Lluc

Carles Sala i Vila i Subi (il·lustr.)
Premi Folch i Torres 2021.

Si hi ha una cosa que és lluny de Vila-remota de Dalt, aquesta és el mar; o si més no, això és el que sempre ha dit l'atrafegada gent que viu al poblet. I és per aquesta distància que, fins ara, mai cap infant del poble no ha aconseguit visitar l'oceà.

Però... i si la cosa no fos ben bé així? I si en realitat el mar no fos tan inaccessible com diuen? I si la llunyania dels llocs no depengués de la distància sinó de les ganes d'anar-hi que es tinguin? Davant d'aquest dubte, els nens i nenes de Vila-remota de Dalt decideixen passar a l'acció. I els de Vila-remota de Baix també. Amb la complicitat d'uns quants avis i àvies, les colles dels dos poblets construeixen dos vehicles extraordinaris amb els quals intentaran arribar a Sant Cargol de Mar. El viatge és accidentat, ple d'aventures...i molt emocionant!

«Capità Lluc és una aventura compartida, una mena de road-movie infantil que fa baixada (literalment!). Dues colles roden cap al mar dalt d'uns estranys artefactes i s'emporten el lector costa avall amb un ritme i una complicitat trepidants.» Tina Vallès, escriptora


· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Narrativa Singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 152   ·  Mides: 14,3 x 21
· EAN: 9788424671785
· PVP: 14,33 / 14,90 €


Comprar-ne unitats.
El vampir Vladimir 2. All per all, dent per dent

Miguel Calero i Mercedes Palacios (il·lustr.)
Dormo en un taüt, no em pot tocar el sol i tinc 80 anys. Soc un nen normal.

El Vladimir està de vacances a Transsilvània amb la seva família. Els seus cosins, en Boris i en Bernardo, fidels a la tradició, no paren de fer-li malifetes, així que el Vladimir decideix allunyar-se d'ells i passejar pel bosc. Però el que l'espera allà podria ser pitjor que les bromes dels seus cosins. O potser no?

En aquesta nova aventura, Vladimir es fa amic d'una caçavampirs... Què pot sortir malament?

· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: "Narrativa Singular"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 80   ·  Mides: 16 x 22
· EAN: 9788424671815
· PVP: 12,45 / 12,95 €


Comprar-ne unitats.
Jane Eyre

Charlotte Brontë
Jane Eyre és una nena pobra, òrfena i poc agraciada que viu amb la seva tieta, la miserable senyora Reed, la qual es mostra tothora cruel i insensible amb la seva neboda. Arran d'un atac de rebel·lia de la petita Jane, se'n desempallega enviant-la a l'escola Lowood, un internat on la noia creix a còpia d'humiliacions i maltractaments, fins que, havent superat els anys d'escola, decideix marxar per fer d'institutriu. El destí la porta a Thornfield Hall, una enorme i misteriosa mansió on té la responsabilitat de fer-se càrrec de l'educació de la filla natural del propietari, el senyor Rochester. Tot comença a canviar quan l'amo de la mansió, de caràcter sec, aspre i turmentat pel passat, descobreix inesperadament el plaer de conversar cada vespre amb la Jane, encisat per l'enginy d'ella i pel seu esperit decidit.

L'obra de Charlotte Brontë té un fort component autobiogràfic i obeeix al desig d'exposar la importància de viure amb plenitud, d'una manera digna i sense renúncies, sabent que l'amor transcendirà les limitacions imposades per la convenció social.
· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: "Club Victòria"
· Enquadernació: Cartoné
· Pàg.: 624   ·  Mides: 16 x 23,5
· EAN: 9788418908293
· PVP: 25,96 / 27 €


Comprar-ne unitats.
Les altres mares

Laia Aguilar
L'Emma està embarassada de vuit mesos quan s'enfronta a la pèrdua inesperada del seu fill. La Jhanet viatja de Bolívia a Barcelona per retrobar-se amb una mare que fa anys que no veu i a qui considera una desconeguda. La Natalka fa de ventre de lloguer a Ucraïna i haurà de lliurar el nadó a una parella d'irlandesos tan bon punt es practiqui el part.

Elles són les protagonistes de Les altres mares. Dones que viuen més enllà dels límits de la maternitat, les no mares.

Tres històries colpidores que s'entrellacen i que acabaran tenint un destí comú.
· Editorial: Columna

· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 272   ·  Mides: 14 x 20
· EAN: 9788466428842
· PVP: 18,17 / 18,90 €


Comprar-ne unitats.
El viatge de la humanitat

Oded Galor
Els darrers dos segles han estat decisius per al progrés de la humanitat. Mai abans la nostra espècie havia viscut un desenvolupament tan ràpid i brillant, gràcies sobretot als grans avenços tecnològics i al progrés en àmbits com l'educació, la salut o l'economia. ¿Per què s'ha produït aquest canvi tan notable? ¿Per què ha estat marcat per la desigualtat, aquest procés?

Aquest llibre és un viatge que comença fa 300.000 anys, recorre les diferents etapes de la història de la humanitat i ens revela quins factors han estat determinants per a l'evolució de les civilitzacions.

Gràcies a Oded Galor, un dels pensadors més destacats avui dia, descobrirem per què l'espècie humana es va mantenir estancada durant milers d'anys, per què el gran progrés que hem experimentat els darrers dos-cents anys ha comportat tanta desigualtat i com podem afrontar els problemes del futur del planeta i de l'espècie.
· Editorial: Edicions 62
· Col·lecció: "Llibres a l'abast"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 298   ·  Mides: 16 x 23,8
· EAN: 9788429780109
· PVP: 20,10 / 20,90 €


Comprar-ne unitats.
La ratera

Agatha Christie
En Giles i la Mollie Ralston van de bòlit procurant tenir-ho tot a punt per als primers hostes. Acaben d'obrir una pensió en una mansió antiga que ha heretat la Mollie i només volen que les primeres persones que acullen tinguin una estada plàcida. Però una nevada intensa deixa la mansió Monkswell incomunicada i la notícia que els dona el sergent Trotter no és gaire tranquil·litzadora: els hostes de la pensió es troben sota l'amenaça d'un assassí.

Una singularitat acompanya la vida d'aquesta peça d'Agatha Christie: La ratera és l'obra de teatre que acumula més representacions de la història. Completen la present edició un seguit d'il·lustracions a càrrec de Guillermo Berdugo i una introducció i propostes de treball a cura de Rosa Solé.

EDICIÓ AMB RECURSOS DIDÀCTICS.
· Editorial: Educaula
· Col·lecció: "Educació 62"
· Enquadernació: Rústica
· Pàg.: 188   ·  Mides: 12,5 x 19
· EAN: 9788415954897
· PVP: 10,53 / 10,95 €


Comprar-ne unitats.
La llista màgica d'animals

Andreu Buenafuente
Aquesta és la història d'una nena que està cansada que el seu pare li expliqui sempre els mateixos contes per anar a dormir. Què poden fer? Comptar ovelles? Però per què només ovelles? Per què no tots els animals del món? TotsŽ tots? Quants animals hi caben, en un conte? Gireu els fullsŽ i deixeu que aquest somni meravellós us sorprengui.


· Editorial: Estrella Polar
· Col·lecció: "Baobab"
· Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta
· Pàg.: 48   ·  Mides: 24,5 x 30,7
· EAN: 9788413892221
· PVP: 15,34 / 15,95 €