Àgora Solucions Logístiques
Carrer de la Forja, 54
Polígon Industrial Centre
08840 Viladecans, Baix Llobregat
T. 902 10 94 31 - Fax 93 658 56 90
www.agorallibres.cat
info@agorallibres.cat


NIF: B17984071

Ident.SINLI: LIB01142
adreça: sinli@agorallibres.cat
 
         
-Veure localització
-Contacte
 

Àgora, Solucions Logístiques va néixer l’any 2008 de la integració del coneixement, les persones, els sistemes, procediments i instal•lacions de les seves predecessores Distribuciones de Enlace i Digec amb la finalitat de simplificar el vincle entre els editors i tots els punts de venda i escoles dels Països Catalans.

Ens ocupem de manera integrada i neutra dels fluxos físics i financers del llibre al mercat de llibreries i escolar.

Atenem tot el procés de la cadena de subministrament entre les xarxes comercials dels nostres editors i els punts de venda.

Pretenem aportar excel·lència des de l’àmbit de la logística, transport, informació i administració (des de l’atenció al client fins a la facturació, cobrament i gestió del risc).

Som una Plataforma de Servei per a múltiples Editors organitzats en Xarxes Comercials. Son aquestes Xarxes les que s'ocupen de la difusió, polítiques d'implantació i condicions comercials sobre la nostra Plataforma de Servei.

Gestionem un catàleg de 29.000 referències vives amb un estoc de 10 milions d’exemplars.

Operem a tot l’estat, amb especial intensitat al domini lingüístic català.

El darrer any hem atès 4.700 punts d’entrega (llibreries i cadenes, grans superfícies, sots-distribuïdors, escoles i AMPA) mitjançant 185.000 comandes i 1,6 milions de línies de comanda.

Movem comercialment, entre lliuraments i devolucions, un total de 8,8 milions d’exemplars cada any.

Subministrem el suport operatiu i d’informació a les Xarxes Comercials que operen amb nosaltres i a tot el conjunt d’Editors que aquestes representen.

Xarxes i editors accedeixen en temps real a sistemes de seguiment i anàlisi que els permeten el control de la seva venda, moviment i estoc.

Realitzem aquesta activitat per a les següents xarxes comercials i segells:

Per a la xarxa comercial UNX1 els segells:     
· De Grup62:
 

COLUMNA, DESTINO (edicions en català), DESTINO-INFANTIL&JUVENIL (edicions en català), EDICIONS 62, EDUCAULA, ESTRELLA POLAR, EMPÚRIES, LABUTXACA, PLANETA (edicions en català), SAGARMATA, SALSA BOOKS (edicions en català), SEIX BARRAL (edicions en català), MINA, PÒRTIC, PROA, TIMUN MAS (edicions en català), LUCIERNAGA (edicions en català), ARIEL (edicions en català).

     
· De la resta d’editors que fan confiança al projecte de comercialització d’Unx1 :
 

AJUNTAMENT DE BARCELONA
, ACONTRAVENT, GENERALITAT DE CATALUNYA, INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS.
             
Per a la xarxa comercial La Galera:     

LA GALERA, BRIDGE, CATEDRAL i RATA (en català i castellà) , ENCICLOPÈDIA, UNIVERS LLIBRES, DICCIONARIS DE L'ENCICLOPÈDIA I GEOESTEL.

 
     
Per a la xarxa prescriptiva La Galera Text :
       
 

Els segells de llibre de Text de LA GALERA-TEXT (en català i castellà).

 
       
     
Per a la xarxa comercial de XXL :  
     
  EDICIONS BROMERA, ALGAR, ANIMALLIBRES, COSSETÀNIA EDICIONS, ANGLE EDITORIAL, VIENA, BASE, SIMBOL, ALBERTÍ, PUBLICACIONS DE L'ABADIA DE MONTSERRAT, EUMO, EDICIONES INVISIBLES, BABULINKA BOOKS, EDITORIAL BARCINO, VOLIANA EDICIONS I LAURA EDITORA.
     
 
 

.